Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: rodzina uzytkowania karty
spostrzezenie klient 2 tygodnie temu
Dodano: 13 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
TAK JEST AROGANCJA I CHAMSTWO.ZAMOSC ODRODZENIA 7.NATOMIAST TAM GDZIE MOZNA SPRAWDZIC TOZSAMOSC NIE OBDZWANIAJĄ RODZIN..
Autor: AWRO2
Redakcja, Poliso Lokaty to Oszustwo ( Wrocław ) - Pomoc dla Poszkodowanych
Dodano: 13 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PolisoLokaty to Oszustwo !!! Polisy, PolisoLokaty, UFK – Ubezpieczeniowe Fundusze Kapitałowe, Grupowe Ubezpieczenia na Życie i Dożycie. W związku z Oszustwami na Polisolokatach, Skargi na oszukane Polisolokaty i nieuczciwych doradców bankowych, ubezpieczeniowych proszę wysyłać do: 1) Urzędów Ochrony Konkurencji i Konsumentów - UOKIK, 2) do Rzeczników Konsumentów, 3) do Federacji Konsumentów, 4) do Rzecznika Ubezpieczonych, 5) do Prokuratur, do Sądów Karnych, 6) na Policję, 7) do Ministerstwa Finansów, 8) do Komisji Nadzoru Finansowego - KNF. Tabele Opłat i Limitów to Zabronione Klauzule Abuzywne, i banki, i ubezpieczyciele nie mają prawa pobierać tych opłat likwidacyjnych od ludzi oszukanych na Polisolokatach. Nieuczciwi sprzedawcy bankowi i z towarzystw ubezpieczeń pobierają Prowizje Finansowe za podpisywanie Oszukanych umów, które prowadzą do Strat oszczędności. Czas na odzyskanie pieniędzy z oszukanych Polisolokat to 10 lat. Sprawy można zgłaszać na podstawie tego paragrafu karnego: Zgodnie z Kodeksem Karnym (Dz.U. z 1997 nr 88 poz. 553 Brzmienie od 27 stycznia 2014): Przestępstwo, Oszustwo: Art. 286. 1. Kto w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzania własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd, albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Wysyłam Wyroki i Postanowienia z Sądów Karnych, z Sądów Cywilnych, które świadczą o Oszustwach w Getin Banku, w Noble Banku, w Open Finance, w Open Life, w Getin Życie, w Towarzystwie Europa, w AXA, w Idea Banku, w AEGON, w Allianz, w spółkach Leszka Czarneckiego, w innych bankach i w innych firmach ubezpieczeniowych. Banki i Towarzystwa Ubezpieczeń podpisują z Poszkodowanymi Ugody, Porozumienia, na podstawie których Poszkodowani mogą odzyskać Zwrot 100 % oszczędności, a nawet zaległe odsetki. Proszę pisać na mój e-mail: redaktorka12@interia.pl Telefon komórkowy: 533 – 818 – 111 Pomagam osobom oszukanym, poszkodowanym na PolisoLokatach. Zakres Pomocy z Redakcji: 1) Przekazanie dowodów na Oszustwa na Poliso Lokatach, 2) Przekazanie dokumentów i informacji o Poszkodowanych z różnych miast w Polsce (kopie oszukanych umów, Certyfikaty), 3) Pomoc w pisaniu i redagowaniu Pism, Reklamacji, Skarg do instytucji i urzędów (korekty, poprawki, uzupełnienia), 4) Pomoc w Pisaniu Zawiadomień o Oszustwach na Policję, do Prokuratur; Komplety dokumentów do zgłaszania jako Załączniki i Dowody, 5) Dokumenty, Wyroki i Postanowienia z Sądów, 6) Materiały i Informacje źródłowe, z mediów o Oszustwach na PolisoLokatach. Do każdej sprawy podchodzę dokładnie, szczegółowo i Indywidualnie. Łączę Poszkodowanych w grupy i to też pomaga odzyskać pieniądze z Nieuczciwych PolisoLokat. [Mam bardzo dużo dokumentów i Informacji sprawdzonych, i wiarygodnych]. Wpłata początkowa: 20 zł. Pomoc z Redakcji. Pozdrawiam, Redaktorka.
Autor: AWro
Poliso lokaty to Oszustwo
Dodano: 13 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W Getin Banku Oszukują ludzi na Poliso Lokatach, wyłudzając pieniądze. Okradają tam ludzi :(
Autor: miś
klawo
Dodano: 8 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Trafiłem na oddział Getinu w mojej miejscowości. Miła, życzliwa pani profesjonalnie przekonała mnie do skorzystania z konta i karty płatniczej.Debiutuję jako pełnoletni klient.
Autor: Karola
Darmowa Pożyczka
Dodano: 28 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Skorzystałam z darmowej pożyczki dla nowych Klientów 12m-cy 200zł rata 166zł z groszami żadnych kosztów czy innych wymogów. Osobiście jestem zadowolona w innych bankach nie widziałam takiej oferty.
Autor: kajetan
uwaga
Dodano: 25 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W przeciwieństwie do poprzedniej opini Getin jest na drugim miejscu w rankingu ocen obsługi klientów i ja się z tym zgadzam. czasem sami klienci generują problemy nawet z klikuminutowego oczekiwania robią kobrę.
Autor: Klient
Odradzam szczerze kredyt samochodowy w Getin
Dodano: 24 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przypadkowo trafiłem dzisiaj na to forum. Mogę potwierdzić wszystkie negatywne spostrzeżenia klientów: arogancja, chamstwo, kilkanaście tel na dzień począwszy od 1-szego dnia wymagalności raty, obdzwanianie rodziny przy niemożności skontaktowania się z kredytobiorcą, straszenie, paskudna maniera podczas rozmów telefonicznych, w końcu windykator terenowy...NBP obniża stopy procentowe trzeba do nich wysłać grzeczną prośbę o obniżenie oprocentowania kredytu... Jeśli zatem drogi forumowiczu myślisz o kredycie samochodowym w Getin to idź się przewietrz i pomyśl o innym banku ;)
Autor: Maciej
Opinie pracowników banku.
Dodano: 8 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zaraz pracownicy banku wytłumaczą ci, łapiąc dla firmy pozytywy. Co za wstyd i skąd te metody pozytywnej samooceny.
Autor: Szu
Prawda
Dodano: 8 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kiedy wreszcie bank prosto, wyraźnie i duźymi literami będzie informował swoich klientów o prawdziwych kosztach kredytu ,oraz kiedy przestanie na siłę wciskać ludziom rzekomo obowiązkowe UBEZPIECZENIA .Kiedy doczekamy się normalności !!!
Autor: klark
opinia
Dodano: 8 listopada 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jako stały i lojalny klient Getinu podczytuję medialne doniesienia i czasem trzeba byłoby translatora do ich zrozumienia.owa-trawa.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.