Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 461

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (538):

Autor: Artur
os,ustwo
Dodano: 14 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To oszustwo wystarczy poczytać wyrok
Autor: obiektywny
"POZYTYWNA" Klientka z wczoraj tj 28.12.2016.
Dodano: 29 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
JA TEZ STAŁEM PRZED "doradcą" face to face (sic twarzą w twarz )czyli z osobą decydują cą "o życiu i śmierci".Podała identyfikator z szyderstwem "PISZ PAN"..Rzeczywiscie skarga przeszła,ALE NA BERDYCZÓW.
Autor: obiektywny
Klientka wczoraj "POLEPSZYŁO SIĘ""METAMORFOZA"
Dodano: 29 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dlaczego cudzysłow "POZYTYWNA"?.
Autor: obiektywny
klientka wczoraj "POLEPSZYŁO SIĘ""METAMORFOZA"
Dodano: 29 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
CZYLI NEGATYWNE OPINIE POMOGŁY?Szkoda,że klienci swoje w getin przeszli.
Autor: klient
obsługa
Dodano: 29 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Tyle jest przykładów banków ,upadających "kulejących".Tam gdzie własciciele czy tez kierownictwo oddają załatwianie skargi klienta osobom niekompetentnym i niezainteresowanym,lekceważącym klienta z za okienka nie warto wdawac się w jakiekolwiek stosunki i umowy.Potem można rozmawiac tylko przez adwokatów.Czytam negatywne i klakierskie, również, opinie i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ,ze z Getin nie wolno i nie warto zaczynac.
Autor: członek rodziny
REC
Dodano: 28 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
OSZUSCI I ZŁODZIEJE-OSTRO.ZDZIERSTWO I CHAMSTWO -TEGO DOSWIADCZYŁEM.LICZY SIĘ TYLKO INTERES BANKU.CO TAM KLIENT ,SPONIEWIERAC I POSTRASZYC OCHRONĄ ,MIAST SZUKAC WYJSCIA Z TRUDNYCH SYTUACJI."DORADCY","SPECJALIŚCI" "DZIAŁ REKLAMACJI" TEGO BANKU REPREZENTUJĄ NAJNIZSZY POZIOM.GDZIE ZARZĄD W EUROPIE?
Autor: Klientka
polepszyło się
Dodano: 28 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto i kredyt w GNB od jakiegoś czasu i patrząc wstecz jestem zadowolona z "pozytywnej" metamorfozy banku zarówno z Obsługi "face to face" jak i bankowości mobilnej czy internetowej. A wszystkim jak wiadomo nie dogodzi... ja daję plusik :)
Autor: REC
oszuści
Dodano: 28 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Autor: rodzina
klient z 24.listopada 2016 (czy to prawda?)
Dodano: 23 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak to jest z tym obdzwanianiem rodzin?To do działu reklamacji pytanie.
Autor: klara
opinia
Dodano: 22 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Analiza oferty interesujaca, potwierdza mój wybór właśnie Getinu jako banku w którym mam konto i załatwiam płatności mobilnie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.