Logowanie Rejestracja
Getin Noble Bank SA opinie Klientów

Getin Noble Bank SA opinie

Opinie o banku Getin Noble Bank SA

Getin Noble Bank SA - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 460

Getin Bank specjalizuje się w bankowości detalicznej, kierując swoją ofertę do klientów indywidualnych, sektora małych i średnich przedsiębiorstw, a także do korporacji, sektora publicznego (m.in. samorządy terytorialne, uczelnie, spółki komunalne) oraz spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych. 

 

W ofercie Getin Banku znajdziemy wiele innowacyjnych instrumentów finansowych dopasowanych do potrzeb klientów w różnym wieku. Wśród kont osobistych są osobne propozycje dla studentów, osób po 55 r.ż. oraz oszczędzających. 

Opinie klientów o Getin Noble Bank SA. Co myślą użytkownicy o Getin Noble Bank SA?

Promocja tygodnia w Getin Noble Bank SA:

kredyt szybka gotówka

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja już w 15 minut
     
  • jasne zasady
  •  

Zobacz analizę oferty Getin Noble Bank SA
Dodaj opinię o Getin Noble Bank SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Getin Noble Bank SA (537):

Autor: Były klient banku.
Czy bank się nie wstydzi, że opinie, które mają być rzetelne piszą sami
Dodano: 6 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy bank się nie wstydzi, że opinie, które mają być rzetelne piszą sami pracownicy banku.
Autor: zainteresowany
brak dostepu
Dodano: 4 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
SPROBUJCIE NAWIĄZAC KONTAKT - ZADAC PYTANIE.online
Autor: mikołaj
mobilne
Dodano: 4 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Najbadziej atrakcyjne są usługi mobilne, przy moim niedoczasie to zbawienne opcje, że sam mogę działać za pomocą urzadzeń elektronicznych w ogarnięciu swoich finansów zamiast stać przy okienku.
Autor: igor
obsługa
Dodano: 3 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wszystkie usługi jakie proponuje mi Getin są przejrzyste. Korzystam od x lat i nie zmieniam banku przenigdy.
Autor: KUBUŚ
Bez rewelacji
Dodano: 1 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JEDNO JEST PEWNE -ten bank szału nie robi ,i póki nie zmieni swych zasad klienci będą od nich uciekać .NIE TĘDY DROGA DO SUKCESU !!
Autor: Edi
Tak jest
Dodano: 24 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wszystkie negatywy to sama prawda też się przekonałem o tym.
Autor: oszukany
złodzieje i oszusci
Dodano: 23 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank złodziei i oszustów , oszukują klientów , sprzedają tzw. produkty które przynoszą tylko straty dla klienta , nie polecam bo możesz się nie mile zdziwić
Autor: Były klient banku.
Czy bank się nie wstydzi,
Dodano: 22 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy bank się Czy bank się nie wstydzi, że opinie, które mają być rzetelne piszą sami pracownicy banku. Jaki pan taki kram. Nawet uczeń by zrozumiał po treści i po nickach, że to cały aparat urzędasów bankowych robi co może, aby spełnić polecenia kierownictwa i wpisują pozytywy. Zamiast poprawić swoja pracę i kwalifikacje, to wypisują zakłamane dobrodziejstwa ze strony banku. A cała prawda jest jedna - ja odszedłem, inni odchodzą i bank wcześniej, czy później upadnie, bo ludzie zrozumieją, że z takimi ludźmi nie warto współpracować, a co najgorsze powierzać im własne ciężko zarobione pieniądze. Tak więc panowie i panie z banku prosimy usilnie nie piszczcie już tych żenujących prostackich opinii pozytywnych. Swoją droga jaki to poziom intelektualny waszych kierowników, że na to się godzą.nie wstydzi,
Autor: malina
pracodawca
Dodano: 21 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pozycja rankingowa Getinu sama świagczy o poważnym graczu, trzeba pamiętać ,że to bank absolutnie samodzielny, polski, to tak sobie dla smaczku propatriotycznego. Mam tu konto, taka lojalka, lubię ten klimat.
Autor: Prawda
Ten Bank oszukuje
Dodano: 16 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Drodzy Państwo jak wiecie i widzicie po wpisach że ten bank oszukuje jak może ,sam jestem tego przykładem np. miała być lokata jest polisolokata ale dla banku to nic pisząc reklamacje w tej sprawie bank uznaje moją reklamacje ale pieniędzy nie oda dopiero po 4 latach bo zostały zawarte jakieś opcje więc sprawa jest w sadzie. Takich przykładów jest tysiące można poczytać w internecie wpisując getin, open life , tu europa można poczytać ile jest spraw sądowych i tak dalej. Moje teza jest taka że ten bank musi upaść i przestrzegam wszystkich akcjonariuszy żeby nie zostali na lodzie. Zasada jest prosta Bank bez klientów nie może istnieć . A smród za tym bankiem jest jak z Polski do Afryki.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.