Logowanie Rejestracja
GBS Bank opinie Klientów

GBS Bank opinie

Opinie o banku GBS Bank

GBS Bank - ocena: 1.80 / 5 - liczba opinii 11

Dążymy do efektywności, gwarantującej ciągły rozwój i bezpieczeństwo Banku. Naszym celem jest umocnienie pozycji w pierwszej dziesiątce największych banków spółdzielczych w Polsce.Chcemy być bankiem polecanym przez zadowolonych klientów, usatysfakcjonowanych członków zmotywowanych pracowników.

Klientów traktujemy tak, jak sami chcielibyśmy być traktowani, realizując zawsze najwyższą jakość i sprawność operacyjną, oferując proste i nowoczesne rozwiązania oraz indywidualne podejście.

Opinie klientów o GBS Bank. Co myślą użytkownicy o GBS Bank?

Dodaj opinię o GBS Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku GBS Bank (11):

Autor: szymek
co po BTE
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sejm uchwalił ustawę o zniknięciu bankowego tytułu egzekucyjnego . Cóż GBS Barlinek zrobi by wyegzekwować nietrafione kredyty .Przecież negocjowanie spłat to nie w stylu tego banku. Restrukturyzacja kredytu - nie ten bank. Odradzam.
Autor: karol
nie!
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pośpieszne egzekucje. zastraszanie i brak negocjacji Tyle o tym banku. Nie polecam
Autor: przemo
gbs bank górą!
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
co prawda juz sie wyprowadzilem z barlinka, ale konto w gbs zostalo i bardzo dobrze - bankowosc internetowa na wysokim poziomie,na oplaty do konta nie narzekam, tez pozyczki moga udzielic w razie jakby zabraklo mi pieniedzy. szkoda ze popularny tylko lokalnie bo ten bank to powinien byc nasz towar eksportowy na cala Polske!!
Autor: barbuto
Gbs
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
jestem klientem od 7 lat, mieszkam w okolicach Barlinka, dla mnie nie było innego wyboru, rodzice też mieli tam konta, super obsługa, w porządku bank, tyle powiem i polski kapitał
Autor: marian
bts
Dodano: 15 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak się czują zarządzający tym bankiem po decyzji trybunału na temat BTE. Tak bardzo bronili dostępu do tytułów. Były z błędami... Tyle osób egzekwowali z błędami...
Autor: jan
obsługa
Dodano: 2 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dziwny to bank starając się o kredyt obrotowy wymagał kilkudziesięciu dokumentów, doradca miał problem z wyjaśnieniem większości, po złożeniu wniosku i opłaceniu zamilkł na ponad miesiąc. Potem stwierdził, że kredytu nie dostaniemy ale kasę skasował. profesjonalizm obsługi "0", bank zdecydowanie gorszy w tym zakresie od MC Banków i banków korporacyjnych. Indywidualne podejście chyba tylko do wyciągnięcia kasy od klienta.
Autor: podbiał
UNIKAJ!
Dodano: 13 września 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do czasu! Jestem ich klientem od 17 lat. I jest to bank \" zazdrosny\". Bank, lokalny, który w razie trudności klienta nie potrafi myśleć dalekowzrocznie tylko próbuje go od razu utopić. Zabiera mu wszystko, zastrasza, wykorzystuje swą przewagę wizerunkową, prawną. A klauzule niedoawolone stosuje wciąż. A napewo stosował w 2012 roku .Nie polecam!
Autor: konto1
polecam
Dodano: 5 września 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam, każdemu zdarza się wtopa. Jestem ich Klientem prawie 15 lat, nie narzekam.
Autor: konto
reklama
Dodano: 2 września 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przereklamowany bank. Klauzule niedozwolone- można sprawdzić w rejestrze klauzul.Stosowane były w każdej umowie.Umowy bardzo jednostronne- jak się w nie wczytać. Nie polecam!!!Doświadczyłem sam, na sobie.Tylko reklama.
Autor: kamcia
polecam
Dodano: 4 lipca 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Serdecznie polecam:)
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.