Logowanie Rejestracja
BNP Paribas Bank Polska SA opinie Klientów

BNP Paribas Bank Polska SA opinie

Opinie o banku BNP Paribas Bank Polska SA

BNP Paribas Bank Polska SA - ocena: 0.70 / 5 - liczba opinii 21

BNP Paribas Bank Polska S.A. jest uniwersalnym bankiem działającym w Polsce, należącym do wiodącej międzynarodowej grupy bankowej BNP Paribas. Bank oraz jego podmioty zależne oferują szeroki zakres produktów oraz usług, w tym przyjmowanie depozytów i udzielanie kredytów klientom detalicznym i korporacyjnym, produkty rynku finansowego oraz świadczenie usług bankowości inwestycyjnej na rzecz polskich i międzynarodowych przedsiębiorstw, instytucji finansowych i organów samorządu lokalnego. Działalność Banku obejmuje również funkcję departamentu skarbu oraz zarządzanie aktywami i pasywami. Działalność Banku koncentruje się na obsłudze klientów z następujących segmentów: Bankowości Korporacyjnej i Transakcyjnej (ponad 3,6 tys. klientów na koniec czerwca 2014 r.) oraz Bankowości Detalicznej (375,5 tys. klientów indywidualnych i prawie 37 tys. małych i średnich przedsiębiorstw). Bankowość Detaliczna obejmuje również około 152,4 tys. klientów indywidualnych obsługiwanych przez obszar Personal Finance dedykowany do obsługi kredytów konsumpcyjnych.

Opinie klientów o BNP Paribas Bank Polska SA. Co myślą użytkownicy o BNP Paribas Bank Polska SA?

Promocja tygodnia w BNP Paribas Bank Polska SA:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 150 tysięcy
     
  • okres kredytowania do 84 miesięcy
     
  • minimum formalności  
  •  

Dodaj opinię o BNP Paribas Bank Polska SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku BNP Paribas Bank Polska SA (23):

Autor: Marta
giżycko
Dodano: 24 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pacownicy bardzo mili odpowiedzialni umieja zadbać o klienta atmosfera swietna az chce się wchodzic. Polecam.
Autor: Jan
kradzież z konta w trakcie przelewu
Dodano: 6 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Przelewy, które robiłem z szablonu 02-10-2014 i 07-10-2014 poszły nie tam gdzie powinny bank dał wykrętną odpowiedź i wini mnie, a specjalista do spraw reklamacji nawet nie przeanalizował wyciągów z tych transakcji. Bank ma słabe zabezpieczenia i nic nie robi by stracone moje pieniądze pomóc odzyskać.
Autor: Marta
Oszust
Dodano: 17 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga, oddział w Gdańsku zatrudnił oszusta, który wcześniej pracował w Aliorze. Pan słynie z brania łapówek pod przykrywką biznes planów lub prognoz. Zarabia miesięcznie ok 15 tyś złoty, a mimo to współpracuje z pośrednikiem, z którym wspólnie naciągają bank na fałszywe dokumenty finansowe i firmy w teczce. Zwykłym klientom oferuje marże znacznie powyżej widełek, tak by czuli większą motywację do negocjacji.
Autor: pop
najgorszy bank
Dodano: 16 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JEST TO NAJGORSZY BANK W PORÓWNANIU DO PEKAO SA BZWBKA ING NAJGORSZY Z NAJGORSZYM OPROCENTOWANIEM FAKTYCZNYM I WARUNKAMI NIE BIEŻNIE LINI KREDYTOWEJ A PRZY KREDYCIE UWAŻAJCIE NA UBEZPIECZENIE!!!! PARIBAS NAJGORSZY
Autor: abc
łsuga
Dodano: 14 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
katastrofa
Autor: pestka
omijać z daleka
Dodano: 10 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank omijać z daleka. Działa tylko dla siebie i przepisy stworzone p/klientowi. Pomimo spłaty dobrowolnej nie swojego kredytu i tak naślą na ciebie komornika. Żaden bank tak nie robi - idą z klientem na ugodę a ten ma wszystko głęboko w d... Zawiodłam się i nikomu nie polecę tego banku nawet najgorszemu wrogowi !
Autor: elektro
Szkoda słów
Dodano: 10 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zapytanie o kredyt hipoteczny postawione w Oddz.Gliwice(Nowy Świat).- pozostało bez odpowiedzi mimo zapewnień Pani przedstawiającej się jaki Dyrektor tej placówki, o niezwłocznym przesłaniu oferty bankowej. Tak niesłownej instytucji jeszcze nigdy nie spotkałem. Wyrazy ubolewania.
Autor: Waldi
Ostrzeżenie
Dodano: 10 kwietnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
uwaga na koszty przypisane do lokat wszystko płatne nawet likwidacja rachunku po odciągnięciu kosztów lokata b.mizerna może za trzaśnięcie drzwiami też zapłacimy.
Autor: Bela
pracownik niedouczony
Dodano: 10 kwietnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pracownicy niedouczeni przestrzegam co zostaje nawalone reklamacja nic nie da bank ma regulamin tylko w jednym kierunku przeciw klientowi.
Autor: Laurent
Aktualniejsze oceny?
Dodano: 12 listopada 2012
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Może ktoś napisze aktualniejsze oceny i spostrzeżenia?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.