Logowanie Rejestracja
Ferratum Bank opinie Klientów

Ferratum Bank opinie

Opinie o banku Ferratum Bank

Ferratum Bank - ocena: 3.70 / 5 - liczba opinii 21

Ferratum Bank należy do Grupy Ferratum, lidera pożyczek udzielanych online oraz za pośrednictwem telefonu komórkowego. Spółka jest również pionierem mobilnych mikropożyczek. Ferratum Bank oferuje pożyczki na krótko i długo, a także – za pośrednictwem Ekspres Kasa i Ofin.pl, mikropożyczki w kwocie do 2000 zł na 15, 30 lub 60 dni.

 

Grupa ma ponad 1,5 mln klientów w 20 krajach – oprócz Polski, działa m.in. w Finlandii, Wielkiej Brytanii, Szwecji, Estonii i Czechach.  

Opinie klientów o Ferratum Bank. Co myślą użytkownicy o Ferratum Bank?

Promocja tygodnia w Ferratum Bank:

pożyczki Ferratum nawet 1500 zł za darmo

  • chwilówki na 15, 30 i 60 dni
     
  • pieniądze nawet w 15 minut
     
  • pożyczki ratalne do 12 miesięcy (nawet 3000 zł i minimum formalności)  

Dodaj opinię o Ferratum Bank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Ferratum Bank (25):

Autor: ona
Ferratum - ODRADZAM !!!!
Dodano: 4 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ferratum to zdecydowanie NAJGORSZA firma pożyczkowa z jakiej korzystałam!!! Naciąganie i brak szacunku do klienta, który ma prawo dowiedzieć się za co płaci! Zatrudnianie niekomptentnych ludzi - specjalistów ds. windykacji takich jak K.A., który nie ma opanowanych nawet podstaw kontaktu z klientem, nie mówiąc już o szacunku do człowieka, stawia firmę w bardzo złym świetle. A później na bezczela, po takim traktowaniu, wysyłają mi spam "zachęcający" do skorzystania z oferty ponownie - nigdy więcej! Jeżeli ktoś się zastanawia to każda inna konkurencja będzie lepsza - chociażby Vivus, InCredit, Via, Lendon, Filarum. Szczerze radzę trzymać się od Ferratum z daleka!!!
Autor: adamasnyk
o s z u ś c i
Dodano: 9 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Proszę uważać to oszuści
Autor: mario
są ok
Dodano: 16 sierpnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Szybko dostałem pozytywną odpowiedź. W porównaniu z innymi firmami to naprawdę czołówka. Dobre warunki, polecam
Autor: kawka
ferratum
Dodano: 21 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dobra firma i dobra pożyczka! ważne, że szybko i mało formalności. dla mnie nie ma nic lepszego
Autor: ola
polecam
Dodano: 14 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
moim zdaniem miło, szybko, wygodnie. Wszystko załatwione w kilkanaście minut, mało jakiś formalności, kasa szybko na koncie. a wiadomo, że jak się nie spłaca w terminie to wtedy są odsetki, ale tak jest wszędzie, nie ma co się dziwić.
Autor: J ola
NIEEE POLECAM!!!!
Dodano: 13 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Trafiłam na bardzo nie miłe panie. 3 rozmowy i trzy niemiłe panie wręcz krzyczała na mnie ( tylko dlatego.ze nie słyszałam co powiedziała) i wygodę masakra jakaś. Spóźnia się dzień ze spłata z czego z 300zł zrobiło się 385 zł. Nie polecam!!!!!!
Autor: don
pożyczyłem
Dodano: 5 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
szybko, dobrze, że są pewne firmy, którym można ufać:) tak trzymać, polecam ferratum
Autor: on
ok!
Dodano: 19 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
akurat pożyczka taka jaką potrzebowałem, dobry kontakt, szybko i bez zbędnych pytań. polecam, są najlepsi!
Autor: pamelka
pozyczka
Dodano: 13 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
daja nie tyle kasy ile na prawde sie potrzebuje i w dodatku jak czlowiek rezygnuje to sie nie odzywaja
Autor: nina
opinia
Dodano: 3 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ferratum Bank to takie pogotowie z kasą na nasze SOS. Łatwo, mało formalności, szybko na koncie. Dzięki. Pomogło.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.