Logowanie Rejestracja
extraportfel opinie Klientów

extraportfel opinie

Opinie o banku extraportfel

extraportfel - ocena: 5.00 / 5 - liczba opinii 6

Extraportfel jest nową firmą pożyczkową w portfolio spółki CreamFinance Poland, do której należy też Lendon.pl – jeden z czołowych pożyczkodawców na polskim rynku pozabankowym. W ofercie Extraportfel znajdziemy zobowiązania w wysokości od 100 do 3500 zł, które spłacamy jednorazowo po 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 lub 45 dniach.

 

Finansowanie nie jest dostępne dla każdego – firma przyjmuje wyłącznie wnioski od kobiet, gdyż to przedstawicielki płci pięknej są głównym targetem. Tym samym Extraportfel jest jedną z nielicznych marek wyspecjalizowaną w udzielaniu pożyczek konkretnej grupie klientów – najczęściej grono potencjalnych pożyczkobiorców jest ograniczane widełkami wiekowymi.

Opinie klientów o extraportfel. Co myślą użytkownicy o extraportfel?

Promocja tygodnia w extraportfel:

pożyczka chwilówka 1400 zł za darmo

  • pożyczki na 15, 30 oraz 45 dni 
     
  • pieniądze nawet w 15 minut
     
  • 1400 zł za darmo nawet na 45 dni

Dodaj opinię o extraportfel:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku extraportfel (9):

Autor: ala
extra pożyczka!
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
to bardzo dobra pożyczka.
Autor: melaniaW
super pozyczka
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Extraportfel wybrałam z dwóch powodów - to pożyczki z myślą o kobietach, a więc teoretycznie powinni wiedzieć, czego potrzebuję ;)Po drugie, ze względu na długi okres spłaty. Te 45 dni jest naprawdę świetne, gdy ma się nieregularną wypłatę!
Autor: aneta
extra!!!
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
wzielam pozyczke w extraportfelu bo jako baaaaaaaaardzo nieliczni daja na 45 dni, a akurat potrzebowalam kasy na ponad miesiac. w innej firmie musialabym dodatkowo placic za przedluzanie a oni od razu dali na tyle - bardzo mi sie to podoba ;-)) bede na pewno czesciej do nich zagladac
Autor: fajna_babka
super
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Zarąbista oferta. Pożyczki tylko dla kobiet, w dodatku aż 1400 zł na 45 dni, nikt inny tyle nie daje na dzień dobry. Co prawda ja tyle nie poczebowałam bo pożyczylam tylko 500 zł na 30 dni, ale i tak jestem zadowolona z szybkosci obsługi i w ogóle że tak łatwo wszuystko można było załatiwć
Autor: extrakt
extra
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pożyczyłam w extraportfel pieniądze. 500zł na 30 dni. Formalności trwały chwilkę potem potwierdzenie i wypłata gotówki.
Autor: lili35
w Łodzi
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W łodzi będąc pożyczyłem w extraportfel. Ale to chyba nie ma znaczenia, bo z tego co kojarze, to extraportfel pozycza w całej Polsce?
Autor: Kinga
nie rozumiem
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
o co chodzi z tym extraportfelem? Pożyczam pieniądze i muszę je oddać, nie widzę tutaj żadnych extrasów. Nawet, jeżeli pożyczka jest za darmo to i tak przecież muszę ją oddać. Gdyby miało być coś extra, to najlepiej byłoby, gdybym pożyczyła 1000 zł a mogła oddać na przykład 500 zł. To byłby dla mnie faktycznie extraportfel
Autor: Timi
pożyczka za darmo
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
co to opiniować? Pierwsza pożyczka za darmo - tylko brać! Tak trzymać extraportfel
Autor: Ewelina
zakupy
Dodano: 8 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Akurat idealnie wpisałam się w ich profil klienta, potrzebowała akurat dodatkowych pieniędzy na zakupy na wesele koleżanki. Termin spłaty 45 dni jest moim zdaniem idealny, bo można to sobie podzielić na dwie wypłaty. Chociaż nie są najtańsi to polecam serdecznie, oferta jest naprawdę atrakcyjna.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.