Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Leonard
xxx
Dodano: 13 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
"posiadałem" wysoki lecz ubezpieczony kredyt. Zaszło udokumentowane niepodważalne zdarzenie ubezpieczeniowe, lecz odrzucili zabezpieczenie spłaty kredytu w postaci ubezpieczenia i przystąpili do egzekucji komorniczej. Oszuści - kilkadziesiąt tysięcy pobranych tytułem ubezpieczenia po prostu UKRADLI. Jesteśmy okradzeni przez "bank"
Autor: ewa
obiecanki
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mamią klienta reklamami a rzeczywistość jest zupełnie inna:masa dokumentów i zaświadczeń,zwlekanie z decyzją by wreszcie usłyszeć że dostaniemy figę a nie pożyczkę(oczywiście bez podania przyczyny)chociaż jesteśmy klientem od kilkunastu lat.Ci którzy mają wysoki zarobek dostają bez najmniejszych oporów ze strony eurobanku.Mają w nosie że raty są spłacane w terminie.
Autor: zbigniew
przelewy
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie traktują człowieka poważnie i tym sposobem się wzbogacaja nie sprawdzaja nazwiska na ktura konto miały wpłynać pieniądze to poco są ci pracownicy i komputery bo nie zgadza się konto z adresatrm nie powinno ich tam byc i pieniadze powinny wrucic do własciciela a tak nie jest
Autor: eurobank eurobank
Do: KA
Dodano: 7 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
KA, w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt z naszymi Doradcami pod numerem 555 000 555. Mamy nadzieję, że uda się szybko rozwiązać sprawę. Pozdrawiamy.
Autor: KA
odradzam
Dodano: 2 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kredyt spłacony przez spadkobierców kredytobiorcy w marcu 2014r. (są na to wszystkie dokumenty)a tu wydzwania firma windykacyjna szukająca spatkobierców z nakazem zapłaty kilku tysiecy,chociaz wczesniej żadnej informacji z banku nie było.Panie w oddziale eurobanku nie moga udzielić żadnej informacji.Firma windykacyjna stwierdza ,że jednak wszystko jest w porządku i zamykają sprawę,ale to nie koniec.Teraz wydzwaniają z banku. prosząc o rozmowe z kredytobiorcą,chociaż dostarczone zostały dokumenty o zgonie własciciela konta.(w 2010 r)Nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi..Czekam na jakiekolwiek pismo w związku z tą sprawa,Ja tam wolę wszystko na papierze ale ze strony banku tylko telefony do dziadka, który nie żyje od 4 lat
Autor: WM
Był dobry !
Dodano: 29 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety w mojej ocenie na podstawie ostatnich poczynań tego banku, to ten bank zszedł na psy ! Kiedyś go nawet chwaliłem i polecałem, przepraszam, jeżeli kogoś przez to naraziłem na kłopoty ! Oferty mało konkurencyjne, najdelikatniej mówiąc, klienta mają za głupola, wydoją bez skrupułów jak tylko znajdą okazję, którą sami też potrafią sprowokować ! Najprostsze rozwiązanie, podziękuję im za współpracę, szkoda z nimi dyskutować i tracić nerwy i czas ! Lojalność wobec takich to głupota !
Autor: Robert
Bez pieniedzy
Dodano: 27 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Proszę kolejny jestem bez pieniedzy na weekend. Wypłata wyszła wczoraj (piątek) wszyscy mający konta w innych bankach mają pieniądze mnie zaksięgowaniu w poniedziałek (w/g słów konsultanta) w dobie internetu szybkich transakcji czekać tyle czasu na przelew to kpina. Ostatnim razem mając 0 stan konta i ratę kredytu przypadająca na piątek po konsultacji dostałem informację że jeśli wpłacę na konto pieniądze to rata zostanie zapłacona zapłacona, podobnie powiedział oddziału. ok godz 9:00 wpłaciłem wszystkie środki na konto (5razy więcej niż rata) po czym o 15 przekonałem, że moja wpłata pieniędzy zaowocuje za kilka dni. Bo z powodu niezaplaconej raty mam zablokowane konto. I na weekend jestem bez środków, bo dopiero w poniedziałek zaksięguja wpłatę. A zapewniono mnie 2krotnie że rata ściągania będzie w piątek wieczorem kiedy już środki na koncie powinny być. Innym słowem wpłacać pieniądze spodziewaj się je mieć dnia następnego, a jeśli jest to piątek to dopiero w poniedziałek.
Autor: ala
Niesamowite
Dodano: 26 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Skad w ludziach tyle zlej energi. Jezeli sie bierze kredyt nalezy go splacic i wtedy nie ma przeciez zadnych problemow. Ja obecnie splacam swoj i tak to wyglada. Bardzo mila obsluga w placowce ktorej bylam.
Autor: Ted
??????
Dodano: 24 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Żałosne.....zarówno bank jak i wasze produkty to LICHWA
Autor: Hanna
zadowolona
Dodano: 22 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kiulkakrotnie brałam kredyt w Eurobanku.Jestem bardzo zadowolona.Mało formalności i kredyt w kilka dni na koncie.Ze spłacaniem również nigdy nie miałam problemu W przypadku wcześniejszej spłaty otrzymuję zwroty nadpłat.Na dodatek dostaję sms przypominający..Jak dla mnie fajny bank.Zwłaszcza oddział w Sochaczewie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.