Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Przemek
Kredyt na MDM
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam, z taką bezczelnością już dawno się nie spotkałem. Kredyt na 55% mieszkania, umowa o pracę w IT, moja żona skończyła szkołę i zaczęła pracę w sieciówce, więc umowa na czas nie określony. Bank rozpatrywał decyzję 29 dni, po czym zgłosił, że są nieprawidłowości w umowie, na jednej stronie się metry nie zgadzały, babol, w 2dni poprawiony i dostaliśmy, informację że teraz to już na pewno będzie ok. Czekaliśmy kolejne 13 dni do 29 dnia miesiąca, żeby się dowiedzieć, że jednak bank nie uznaje dochodów [sic!] i może udzielić kredyt na większej marży. I teraz w czym sęk: Umowa kończyła się 31, czyli zostały 2 dni. Bank na siłę przeciągał terminy, żeby nie zaakceptować wniosku z ich super reklamowaną marżą 1,3%, a z większą. Szczyt bezczelności, zdolność kredytowa badana jest na początku procesu, a nie na końcu. A i miejsce Gdańsk. Odradzam
Autor: Grzecho
Kredyt w Eurobank z pomocą Doradcy NOTUS
Dodano: 2 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam, śmiało mogę polecić Eurobank, pod kredytu z dopłatą MdM podeszli bez problemu, wszystko dzięki pomocy p. Huberta doradcy z firmy Notus o/Gdańsk. Chcecie kredyt korzystajcie z doradców niezależnych oni i tak są opłacani przez bank, a pomagają załatwić wiele spraw i dopilnują bank aby procedura szła jak należy.
Autor: piotr gem
opłaty
Dodano: 1 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
policzcie ile kasy zarobi bank pożyczając 10000 zł na rok, a ile zarobi ktoś kto ulokuje taką kwotę na lokacie. Bank zarobi 10 razy więcej niż ktoś na lokacie. Ostatnio ta hiena bankowa nalicza mi dodatkowo 3,75zł za kartę.
Autor: Dagmara
kredyt na mieszkanie
Dodano: 28 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kredyt hipoteczny polecam, we wszystkim doradca pomaga. Mówi o wszystkich opłatach i kolejnych krokach. A teraz pozostało tylko terminowo spłacać. Pozdrawiam. Dagmara.
Autor: irena
Kłamstwa eurobanku
Dodano: 26 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie wierzcie w 7% pożyczkę w tym banku.!!! Doliczają ponad 14 % prowizji!!, a do tego przy kwocie 19 tyś doliczyli mi ponad 6 tyś ubezpieczenia, które też dodali do kwoty pożyczki, i to wszystko oprocentowali.!! Tak ,że po 10 latach zapłacę 37 tyś !!!~, a miało być tak tanio!!! To typowe hieny, mogą podać rękę prowidentowi, szkoda,tylko,że państwo nie kontroluje takich pseudo banków. Nie dajcie się wrobić tak jak ja, po prosu zaufałam i moja czujność została uśpiona, a pracownicy nie do końca o tym powiedzą, bo z tego żyją
Autor: Kornelia
opinia
Dodano: 26 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Radzę wszystkim omijać ten Bank szerokim łukiem. Tak nieczułego i bezwzględnego banku od kilkudziesięciu lat nie spotkałam. Ich pomyłki, błędy i nieterminowość to bez słowa wytłumaczenia -sprawa natomiast przekroczenia limitu o 20zł na karcie kredytowej czy niewielkie opóznienie w spłacie powoduje blokadę karty na 6 miesięcy albo dłużej.W żadnym banku takiego rygoru nie ma. Litości nic się nie liczy oprócz regulaminu. Pozdrawiam
Autor: misiek85
kredyt
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam od kilku lat kredyt w eurobanku. przy zaciaganiu bylo troche formalnosci i wyszla niekompetencja pracownika, ale szybko zostalo wszystko odkrecone i do tej pory jest spokoj. raty splacam niewielkie, rozlozylem to sobie wszystko tak jak chcialem, kwote tez dostalem taka jak chcialem i nie mam na co narzekac
Autor: Anna Stanowska
konto dla dziecka
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
założyłam konto Junior w Eurobank mojemu 15-letniemu synowi. Mam teraz większa kontrole nad jego kieszonkowym. Poza tym ni c mnie nie kosztują przelewy bo też mam konto w Eurobanku. Syn jest zadowolony bo ma darmowe doładowania telefonu i własną kartę.
Autor: Arek
25 groszy
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Po obejrzeniu reportażu w TVN i cogodzinnym trąbieniu w TVN24 zaczynam się zastanawiać czy tez nie mam kilku złotych zadłużenia za nie spłaconą ratę kredytu. Może bank by na koniec okresu kredytowego wydawał opinię, zaświadczenie oczywiście za darmo. Pod rozwagę dla banku po przy takiej czarnej reklamie nawet gwiazdy TV nie pomogą.
Autor: mars
zmiana warunków umowy
Dodano: 12 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Założyłem konto w Eurobanku bo oferował token sprzętowy, a na takim zabezpieczeniu mi zależało. Po roku dowiedziałem się, że token przestanie działać 30 września, a ja muszę wybrać inną formę zabezpieczenia pod rygorem niemożności dokonywania transakcji. W tan sposób bank udowodnił mi jak bardzo ma mnie gdzieś.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.