Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Kredyt
NIE POLECAM
Dodano: 17 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Również nie polecam tego banku, wystarczy poczytać opinie na temat ich praktyk.
Autor: Michał
wypożyczka
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
dla mnie ta propozycja wypożyczki w eurobanku bardzo rozsądna oferta pożyczki gotówkowej. sprawdziłem, faktycznie koszt całkowity to 5 tysięcy złotych
Autor: Bartek
kredyt
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
http://www.bankina6.oferty-kredytowe.pl/kredytygotowkowe/porownanie-ofert/
Autor: krysztal
ciechanów
Dodano: 24 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To nie bank to jest erobank dzwonia rozdaja dane osobowe klientow wiem bo mnie to spotkalo tam pracuja same nimfomanki.
Autor: Ello
opinia do tekstu poniżej
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OPINIA DO TEKSTU PO NIŻEJ MA BYĆ NEGATYWNA A NIE NEUT.
Autor: Eloo
ŻENADA,KPINY,KŁAMCY,WYKORZYSTUJĄ NASZE WPŁYWY,FATALNA OBSŁUGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 16 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
LUDZIE CZYTAJCIE NIE MOŻE IM TO UJŚĆ NA SUCHO.!!!!! Mam jeszcze konto w tym gównianym banku ta mnie zrobili w tym miesiącu ze od ponad tygodnia jestem bez środków do życia razem z 9-letnim i 3-letnim synem. Mało tego ta się wycwanili ze maja korzyści z naszych pieniędzy.A teraz od początku od 4 lat walczyłam w sadzie z moim byłym mężem iż zostałam obarczona jego długami czyli razem około 50000zł przez 4 lata potrącał mi komornik z pensji nie małe pieniądze i dobrał się do konta w euro banku ale sprawę załatwiłam dosyć sprawnie i środki wpływały ale były blokowane na jeden dzień a na drugi dzień wracały na konto.W tym miesiącu uzyskałam w końcu nakaz sadowy o zejściu komornika z pensji i odblokowaniu całkowitego konta no super tak.Ale zmienił mi się również pracodawca w sumie tylko jego nazwa i co zaś konto zablokowane od środy 07.10.15 latam po zeby coś załatwic.Dnia 8.10.15 udałam sie do placówki w LEGNICY która miesci sie w supermarkecie Bi-1 dawnym REALU tam pusta KOBIETA nie rozumiała o co mi chodzi wiec poprosiłam ja tylko o numer faksu do centrali i wyszłam dnia 9.10.15 centrala dostała pismo faksem o odblokowaniu konta.Dnia 12.10.15 w banku w LEGNICY na ul.N.M.P tu obsluga bardziej kumata była jak sie okazało niestety bank przelał juz na koto komornika cała moją wypłatę więc załatwiłam tą sprawę z komornikiem od razu na miejscu dzwoniąc do komornika przy pani z banku która dzwoniła do centrali w tym samym czasie,sprawa wyjaśniona komornik zapytał jaka formą ma zwrócić pieniądze Pani z centrali jak i pani z banu powiedziały żeby wysłac na numer konta z którego dostał przelew no i sprawa zamknięta czas oczekiwania na zwrot od 12.10.15 maks do 14.10.15.Dnia 15.10.15 nadal nie było przelewu zadzwoniłam do komornika przelew poszedł dawno czyli dnia 14.10.15 obdzwoniłam centrale tym razem juz sam kazali czekać do kolejnych ksiegowań i tak wybiła godzina 18.Dzisiaj dnia 16.10.15 zadzwoniłam jeszcze raz do komornika przesłał mi potwierdzenie przelewu udalam sie do placowki w dawnym REALU teraz Bi-1 w LEGNICY tam to poprostu pracują kobiety nadajace sie do zamiatania chodniaka SWIENIE W CHLEWIE maja wiecej rozumu i kultury iż te wszystkie co tam pracuja co sie okzało ten Euro BURDEL tworzy sobie cos taiego jak ZK czyli zajecia komornicze a jest to ich osobne konto na ktore co miesiac wpływały srodki przestrzymywane sa tam jeden dzien lub weekend jezeli srodki wpływaja w piątek i dopiero wracaja na kont własciciela.A z dnam 9.10.15 te konto ZK zostało zlikwidowane a moj komornik wysłał własnie na to konto pieniadze dnia 14.10.15 i CENTRALA oraz LARWY które tam siedza(placówka w dawnym Relu w LEGNICY) rozkładaja rece pieniędzy niema po raz setny dzwoniłam przy tych krowach do komornika czy dostał z powrotem zwrot bo zły numer konta był podany zas sprawa do wyjaśnienia po godzinie kłótni z tymi kobietami wyszłam zapłakana już mi ręce opadły z tego wszystkiego dwoje małych dzieci w domu a ja w kieszeni ZERO GROSZA.Nie zostawiłam tak sprawy i oczywiście uderzyłam gdzie sie dało i po 1. bank powienien poinformować mnie ze pieniądze poszly z konta tego ZK początek 74 nie z mojego żebym przekazła komornikowi odpowiednie pismo z moim numerem konta a komornik(podczas rozm.tel) pytał sie pani z banku a ta pani pytała sie w centrali czy na numer konta maja byc wysłane pieiądze z ktorego doslał potwierdzili ze tak na ten a po 2.takie konta czyli ZK bank robi na swoja korzyść czyli maja a nie wpływy i leca procęciki do kieszonki.Teraz mam czekac az dojadą zaś do komornika moje pieniądze on zwróci je na dobry numer konta czyli do przyslej środy co najmniej czyli do 21.10.15.Na dzień dzisiejszy zostałam z dwojka dzieci bez środków do życia przez bezmyślność banku i nie udzielenie dobrej informacji.Dzis za ostatnie 5zł kupiłam 1 chleb koszt 1,69zł , 1 sok litrowy koszt 2,49zł i po wafelku dla chłopców za 0,39gr a co mam dalej zrobić rozłożyć rece tak jak to zrobiła PRACOWNICA banku placówka w dawnym REAL w LEGNICY jak dzieci powiedza ze sa głodne czy też mam powiedzieć to nie mój problem tak jak to zrobiła pani z centrali banku.ŻAŁOSNE,BRAK SŁÓW.
Autor: ajdar
dno i kupa mułu
Dodano: 15 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dałem się nabrać na ulotkę na konto classic za free+ opłata za kartę 3,75 miesięcznie jak nie wybulę za 300zł miesięcznie...i to był mój błąd rezygnując za 9zł konto w BPH.....efekt taki że zaoszczedziłem na utrzymaniu konta niecałe 7 zeta....a placówka Eurobanku w Zabrzu woj. slaskie...na ulicy Jordania to jakaś żenująca parodia od otwarcia tej pseudo placówki były cyrki...szumne otwarcie a po tygodniu kartka awaria i nieczynne przez 1,5 miesiąca!!!!!!!uzasadnienie na inflinii kłopoty z instalacja elektryczną wspólnoty nawiasem mówiąc wytłumaczone dopiero po 3 interwencji telefonicznej ...potem przez 3 miesiące pracowali normalnie...po 3 miechach znowu cyrk....placówka otwarta w myśl zasady jak się gwiazdy ułożą...dzień czynne potem 3 dni nieczynne...znowu czynne 2 dni następne 2 dni nieczynne , gdy spytałem o co chodzi obsługa stwierdziła ze nie ma etatów...i uwaga sa braki kadrowe co oznacza czeste geste zamykanie placówki resumując pora wracać do konkurencji nawet kosztem 7zł miesięcznie.reasumując omijać szerokim łukiem
Autor: gość
kredyt
Dodano: 15 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja właśnie kończę 'związek' z tym bankiem. Miałam u nich kredyt, który był ubezpieczony dość wysoko. Spłacałam go terminowo, a nawet udało mi się przed terminem i to długim spłacić. Liczyłam, że skoro zwróciłam go przed terminem otrzymam zwrot w całości ubezpieczanie. Niestety tak się nie stało. Okazało się że potrącono mi na jakieś 'koszty' ponad 2000 zł. Dlaczego ? Skoro i z tego ubezpieczenia mieli zysk w odsetkach kredytu. Na dodatek nie potrafią konkretnie wyjaśnić jakie to koszty i dlaczego z mojego ubezpieczenia.
Autor: AndrzejG
Obsługa
Dodano: 11 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153032884770303&id=327182280302
Autor: Przemek
Przypomnę tylko, że ten bank nie dba o zabezpieczenia klientów
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
https://www.youtube.com/watch?v=kN4m02Uoodc&feature=youtu.be
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.