Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Dimon
Cyrk nach kółkach
Dodano: 29 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Totalna tragedia!!! A więc po kolei: - żałują pieniędzy na telefon do klienta, mimo że obiecują że będą się kontaktować gdy będą gotowe dokumenty, - nie potrafią wypełniać dokumentów (tu wypłaty transz do KH) i dzwonią do centrali (czy gdzieś) jak to wypełnić - czas obsługi 30min-1h, - niekompletny skład do załatwiana spraw związanych z w/w, - stwierdzają brak wyimaginowanych dokumentów i dlatego wstrzymują procedury wypłat transz nie informując o tym klienta (mnie), - po złożeniu reklamacji w centrali otrzymuje się odpowiedź nieadekwatną do treści reklamacji (mętne wyjaśnienia) i kilka innych. GDY TYLKO BĘDĘ MÓGŁ IODEJŚC OD NICH BEZ NADMIERNYCH STRAT (KARY) UCIEKAM STAMTĄD I NAWET NIE CHCĘ NA NICH PATRZEĆ W TV CZY GDZIEKOLWIEK
Autor: mariusz
nie polecam!
Dodano: 15 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nikt nic nie wiem w tym banku, nie można się dowiedzieć najprostszych rzeczy dotyczą własnego konta. Procedura telefoniczna jakaś masakra, najpierw podajesz identyfikator klienta później hasło, nastepnie łączysz się z obsługa która się Ciebie pyta czy podawałem identyfikator i hasło :-) nastepnię 3 pytania weryfikujące i na końcu i tak się nie dowiesz o twoich operacjach bo ci powie obsługa że nie ma wglądu ale złoży dyspozycje do innego działu który do ciebie oddzwoni za 2 dni. :-) :-) KOMEDIA a nie bank!
Autor: bruno
ocena banku
Dodano: 14 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To bardzo niebezpieczna sfera bankowosci francuskiej,splacasz np.kredyt,podadza ciebie do jakiegos sadu i masz komornika,pomimo,ze splacasz kredyt co miesiac,kontakty takie czy inne nie maja zadnego sesu,ordynarnosc odpowiedzi itd..PODALEM PRZY ROZMOWIE Z BANKIEM,JEST NAGRYWANA,ORAZ JEST PRZEDSTAWICIEL NADZORU BANKOWEGO,ROZMOWA ZOSTALA PRZERWANA,TO CELOWE DZIALANIE TEGO TZW.BANKU,CZAS BY ABW I INNE AGENCJE SIE TYMI TWORAMI ZAJELY.
Autor: stara klientka
eurobank w Sulechowie
Dodano: 22 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem w tym banku od wielu lat, przedtem miałam do czynienia z czterema innymi ( czas przeszły jest tu całkowicie uzasadniony ). W eurobanku zawsze poświęcano mi dużo czasu i uwagi, nawet nauczono mnie korzystania z konta internetowego, co jest ogromnym ułatwieniem. Panie w "moim" oddziale są bardzo uprzejme ( Zielona Góra też jest w porządku ). Konto, które mam jest wygodne. Jeden raz składałam niewielką reklamację, która została szybko załatwiona na moją korzyść. Kredytu nigdy nie brałam , więc w tym względzie nie mam doświadczenia. Poleciłam ten bank kilku osobom i wszystkie są zadowolone.
Autor: kebor
eurobank w grodzisku maz
Dodano: 20 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
obsługa nie kompetentna ,w szczególności szefowa nie polecam
Autor: Władysław
Oszustwo Personelu
Dodano: 27 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszustwo, nie polecam oddziału Eurobanku w Warszawie przy ul. Górczewskiej. Proszę dokładnie sprawdzać umowy, co innego mówi Personel, a co innego jest w umowie kredytowej. Proszę omijać ten bank. Władysław
Autor: Ela
opinia
Dodano: 2 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijajcie ten bank szerokim łukiem!!!!! Bank w Centrum Handlowym Zakopianka w Krakowie.Chciałam założyć ;lokatę 3 razy lepszą" byłam w oddziale w poniedziałek Pani powiedziała ,że się nie da bo muszą informatycy coś zrobić "będzie to trwało 2dni robocze zadzwonimy do Pani " Do dziś nie otrzymałam wiadomości dzwoniłam pół dnia nikt nie odbierał telefonu ,który mi podano na wizytówce więc zebrałam się i odwiedziłam bank.W placówce jest jeden klient i pięciu pracowników.Pan łaskawie gdzieś zadzwonił i poinformował mnie że dalej trzeba czekać.Powiedziałam że w dzisiejszej dobie gdzie technika jest tak rozwinięta to chyba za długo to trwa.Moje pieniądze są w tym banku na koncie bez oprocentowania SKANDAL!!!!!!!!Pani menager też się nie pofatygowała żeby coś w tej kwestii przyspieszyć.Stwierdziła że nie ma na to wpływu.W poniedziałek była bardzo miła ponieważ miała audyt za wszelką cenę chciała mi wcisnąć kartę nie dałam się omamić.Wydaje mi się ,że klient nasz pan ale nie wszyscy to wiedzą.Pracuję w dużej Firmie w której najważniejszy jest klient i takie rzeczy nie mieszczą mi się w głowie.
Autor: zika
eurobank
Dodano: 14 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinia negatywna
Autor: ADAM
klient
Dodano: 30 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie chcesz mieć kłopotów omiń szerokim łukiem ten krwiożerczy BANK.
Autor: Tomek
NIE POLECAM
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
https://www.youtube.com/watch?v=kN4m02Uoodc&feature=youtu.be
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.