Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: sławomir
ubezpieczenie kraedytu
Dodano: 24 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga przestrzegam wszystkich przed branie kredytów tym banku, każdy kredyt jest obowiązkowy ubezpieczony przez firmę zewnętrzną ale i są pewne króczki a mianowicie jeśli umrzesz na chorobę na którą wcześniej chorowałś niestety ubezpieczenie cię nie obowiązuje, oczywiście o tym pracownik banku nic nie powie udzielają kredytów bez skrupułów dzwoniąi wysyłają pisma do osób starszych z kredytami których kwoty są tak wielkie że osoby starsze nie są wstanie ich później spłacać, oprocentowanie najwyższe na rynku bo ponad dwadzieścia parę procent ludzie przejzyjcie na oczy przecież to najdroższy bank w polsce.
Autor: magda
pożyczka
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
spłacam już drugi kredyt gotówkowy, Jestem zadowolona, zawsze mila obsługa, pożyczka od ręki. Dla mnie super!
Autor: magda
pożyczka
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
spłacam już drugi kredyt gotówkowy, Jestem zadowolona, zawsze mila obsługa, pożyczka od ręki. Dla mnie super!
Autor: Małżeństwo
polecam
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Dla nas najlepszy bank na świecie :) Byliśmy dziś skonsolidować 3 kredyty, dostaliśmy kredyt i dodatkową gotówkę w 15minut! Pani sprawdziła sobie tylko BIK oraz pracodawcę po regonie i od razu zatwierdziła kredyt. Jestem niemile zdziwiona komentarzami dotyczącymi windykacji! Ja zawsze staram się spłacić kredyt w terminie, aby nie robić sobie nieprzyjemności i to samo polecam Państwu... PS w tym banku istnieje możliwość nie płacenia 1 raty w roku jeśli ktoś ma nóż na gardle, oraz ubezpieczenie kredytu, od utraty pracy
Autor: lotka
lokata
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Byłam ostatnio w open finanse szukając lokaty i spośród tych co zostały mi przedstawione najbardziej mi odpowiadały lokaty w eurobanku.
Autor: lotka
lokata
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Byłam ostatnio w open finanse szukając lokaty i spośród tych co zostały mi przedstawione najbardziej mi odpowiadały lokaty w eurobanku.
Autor: karol
kotno
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam konto online - to chyba jedyne konto na rynku w którym jest oprocentowanie. co prawda nieduże ale zawsze to więcej niż 0% jak ma szanowna konkurencja ;)
Autor: wiktor
aplikacja mobilna
Dodano: 17 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mają świetna aplikację mobilna do konta :)
Autor: monika
reklamy
Dodano: 16 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
a mi sie podoba ich komunikacja do klienta. reklamy z panem adamczykiem mnie bawią ooo
Autor: miki
konta i lokaty
Dodano: 16 grudnia 2013
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak dla mnie konto maja ok i lokaty też. polecam
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.