Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: lula
rachunki oszczednosciowe
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
sprawdzilam rachunek oszczednosciowy w tym banku, zgodnie z umowa - brak oplat za prowadzenie i podglad w internecie, zakladaja od reki do kazdego zwyklego konta osobistego
Autor: Śmasia
konto dla młodzieży
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Widziałam, że ktoś tu pisał o koncie Junior, szukałam opinii. Też założyłam takie konto córce i do tego konto oszczędnościowe, co jest bardzo fajnym sposobem na nauczenie naszych pociech oszczędzania
Autor: Robert Mikulski
jakość obsługi - konta osobiste w eurobanku
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wszystko w porządku, konto jest godne polecenia, mam już dłuższy czas. W wypadku zgubienia karty, obsługa jest bardzo miła i pomocna, za co chciałbym tu serdecznie podziękować.
Autor: Śmasia
konto dla młodzieży
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Widziałam, że ktoś tu pisał o koncie Junior, szukałam opinii. Też założyłam takie konto córce i do tego konto oszczędnościowe, co jest bardzo fajnym sposobem na nauczenie naszych pociech oszczędzania
Autor: Andżela
Prestige
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto osobiste w ofercie Prestige i z całym przekonaniem mogę je polecić, bo nie trzeba zastanawiać się nad żadnymi opłatami, a w standardzie jest pełna paleta usług.
Autor: Styks
założyć konto przez stronę internetową?
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
może ktoś wie, jak to jest z tym zakładaniem konta ze strony internetowej? znajomy zakładał tak w eurobanku i mówił, że wszystko poszło sprawnie, szybko dostał kartę i nie musiał jeździć załatwiać całej papierologii. jak sądzicie?
Autor: urszula
dla juniorów
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
polecam konto osobiste "JUNIOR" dla naszych najmłodszych - założyłam córce, jestem usatysfakcjonowana szczególnie tym, że nie ma na tym koncie opłat, są też bezpłatne płatności internetowe
Autor: Usher
Karta kredytowa
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Moim zadaniem oferta kart kredytowych w tym banku jest nieporównywalnie lepsza niż w innych bankach - stan rachunku można kontrolować w internecie, na bieżąco ptrzychodzą powiadomienia na mail - nie ma możliwości, by przez pomyłkę przeoczyć stan spat minusu na koncie - ja mam najzwyklejszą Visę Classic i jestem zadowolony.
Autor: katia
bardzo szybka decyzja kredytowa
Dodano: 7 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo szybka decyzja kredytowa, duża pomoc ze strony konsultanta, bezproblemowo przeprowadził mnie przez wszystkie formalności, duże poczucie bezpieczeństwa - polecam szczególnie biorącym swój pierwszys kredyt w życiu!
Autor: klient
roszczenia banku
Dodano: 7 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Eurobank zapisuje wyjątkowe duże kwoty roszczeń w umowie prowadzenia konta dla osób fizycznych, bo 30 tysięcy złotych. Jest to kwota, której klauzulę wykonalności ban może nadać nawet 3 (trzy) lata od daty zamknięcia rachunku. Np w BGŻ ta kwota, to 1,5 tys zł (tysiąc pięćset złotych).
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.