Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Roman
NFC
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
karta NFC do platnosci zblizeniowych telefonem jest super!
Autor: iga
powiadamianie przez SMS
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam aktywację opcji "powiadamianie przez SMS" - za każdym razem, jak przyjdzie na konto przelew albo jak konto zostanie obciążone po jakimś czasie od użycia karty przy płatnościach, przychodzi SMS, najbardziej przydaje się to, jak na koncie się robi debet albo przyjdzie pensja :)
Autor: isiak
progress
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
zalozylem rachunek oszczednosciowy Progress - opcja z rośnięciem oprocentowania bardzo motywujaca do odkladania co miesiac ;)
Autor: art
My Wallet
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
korzystam od 2 tyg z My Wallet - całkiem fajna opcja do płacenia telefonem, szkoda tylko ze nie w każdym sklepie mają paypass - zauwazylem ze w np w wielu kioskach ruchu nie maja paypass
Autor: Kasia
aplikacja Android eurobank
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Bardzo fajna jest ta appka do mobilnej wersji konta - korzystam na Samsungu, zrobienie przelewu zajmuje 1 min. Polecam!
Autor: Ona_Wawa
Ostrzegam
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Piszę ponownie bo zapomniałam w poprzednim wpisie zaznaczyć ocenę - oczywiście NEGATYWNĄ!
Autor: Ona_Wawa
Ostrzegam
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
EUROBANK zachowuje się jak parabank!. Wzięłam tam pożyczkę (do ręki 10.000) spłaciłam w ciągu 5 lat, koszt tej pożyczki to niemal o 100% więcej! Oczywiście nie było w tym tylko oprocentowania ale też prowizja i bardzo wysoki koszt ubezpieczenia rzekomo od utraty pracy, które zresztą było oszukane. Ponieważ groziła mi utrata pracy i poszłam zapytać do banku na co mogę liczyć w tej sytuacji, przecież mam ubezpieczenie od utraty pracy. Wtedy dowiedziałam się że ubezpieczenie to może zapłacić za mnie raty góra przez pól roku (tylko te miesiące co będę brała zasiłek dla bezrobotnych! Gdy to usłyszałam dotarło do mnie dlaczego tak trudno było uzyskać na piśmie warunki ubezpieczenia (mimo wielu próśb nigdy ich nie dostałam bo za każdym razem coś pokrętnie tłumaczyli). Dziś cieszę się że nie mam z tym bankiem już nic wspólnego ale przestrzegam innych. Zanim tam coś pożyczycie nie ustępujcie i niech dadzą Wam koszty całkowite na piśmie!
Autor: LUKASZ
TRAGEDIA
Dodano: 13 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
JEŚLI DOTYCZY KREDYTÓW HIPOTECZNYCH BANK NIE AKCEPTUJE DOCHODÓW Z PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI ,NA PYTANIE DLACZEGO NIE??? ODPOWIEDZ---BO NIE I TYLE. profil firmy:transport,budownictwo,Pit za 2013 z zyskiem 50tys netto, w 2014 roku średnie dochody mieś 5000zł,umowa ze Szwecką firma+przelewy zagraniczne ,zlecenia transportowe,podatki w terminie. I NIECH KTOŚ MI POWIE DLACZEGO NIE?
Autor: tomi218
Dajcie spokój
Dodano: 10 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie życzę nikomu kontaktu z tą instytucją. W świetle pogmatwanych przepisów okradają ludzi.
Autor: Luca
Aplikacja na smartfona
Dodano: 8 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Z moich top10 2013 aplikacji na telefon jest mobilna wersja eurobanku - można pobrać z AppStore'a. Potem telefonicznie zamawia się token i rachunki płacić można wszędzie :) Podoba mi się, jest na szczycie mojego rankingu.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.