Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Wisia
wzielam pozyczke - ok
Dodano: 21 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
wzięłam w Eurobanku pożyczkę gotówkową, wszystko ok, zgodnie z planem
Autor: Kiro
konto bankowe w euro
Dodano: 20 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jest ok, mam konto, obsługa telefoniczna w razie pytań sprawna, dobre warunki
Autor: lul
kredyt hipoteczny
Dodano: 20 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem po złożeniu wzniosku kredytowego na mieszkanie - bardzo miły pan zrobił symulację i objaśnił, jak to działa. Oferta bardziej atrakcyjna niż w banku polecanym przez dewelopera.
Autor: Tomasz
kredyt
Dodano: 19 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Obsługa bardzo niemiła, jeszcze ciagłe wydzwanianie z nową ofertą , do tego małe placówki i gigantyczne kolejki, brak ochroniarzy sprawi ze szybko ich okradna
Autor: iga
powiadamianie przez SMS
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam aktywację opcji "powiadamianie przez SMS" - za każdym razem, jak przyjdzie na konto przelew albo jak konto zostanie obciążone po jakimś czasie od użycia karty przy płatnościach, przychodzi SMS, najbardziej przydaje się to, jak na koncie się robi debet albo przyjdzie pensja :)
Autor: Waldek
eurobank
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałem w tym banku pożyczkę hipoteczną - szybko i sprawnie, jest ok
Autor: Waldek
eurobank
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałem w tym banku pożyczkę hipoteczną - szybko i sprawnie, jest ok
Autor: lukas
ekspresy
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
przelewy ekspresowe maja naprawde ekspresowe - warto bylo skorzystac
Autor: nocnymarek
konto
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
polecam konto Classic, niskie prowizje - jest ok
Autor: Roman
NFC
Dodano: 15 stycznia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
karta NFC do platnosci zblizeniowych telefonem jest super!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.