Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: cezar
kredyt hipoteczny
Dodano: 25 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Staralem sie o kredyt hipoteczny konsolidacyjny zalatwialem zaswiadczenia z innych bankow ,operatyw itp.Procedura trwala 1,5 miesiaca ,caly czas zapewniano mnie ze to formalnosci ale wszystko bedzie ok. Niestety pewnego dnia poinformowano mnie ze ktedytu nie dostane , dlaczego - bo nie tajemnica bankowa. Bank tragedia w innym banku kredyt otrzymalem bez problemu .W eurobanku stracilem czas i pieniadze.
Autor: Monia
kredyty
Dodano: 25 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorszy Bank w naszym kraju,nie polecam,odsetki gorsze od pożyczek pozabankowych,nie miła obsługa na infolini,szkoda słów
Autor: marek
dzieciorób
Dodano: 22 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jak widzę reklamę to tak jak bym musiał utrzymywać dziecioroba
Autor: Łukasz
Konto
Dodano: 21 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam ten bank.Mam u nich konto już jakieś 3 lata i wszystko jest jak należy.
Autor: L.J.
oszusc...
Dodano: 20 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie przestrzegaja prawa bankowego, pracownicy sa niekompetentni i nie szanuja klientow .. nie polecam ... Wielki NEGATYW !!!!
Autor: ggg
oszusci
Dodano: 16 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oczywiście daję mocnego negatywa .A sprawa skończyli się tak ze nie mogłam korzystać z bankomatu tylko musiałam iść do bankowych wybrać. kasę. jaki byl w tym cel do tej pory nie wiem
Autor: ggg
OSZUŚCI
Dodano: 16 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
straciłam pracę i przez 2 m-ce miałam problemy z jakimi kolwiek płatnościami nie pomogli mi tylko zablokowali konto i nasłali windykacje. A miałam do splacenia tylko 500zl. za to komornikowi musiałam oddać. 1500zl.
Autor: klient
oszuści
Dodano: 14 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam. Wzięłam kredyt z ubezpieczeniem w tym banku. Spłaciłam połowę bo straciłam pracę. Wówczas udałam się do Eurobanku,żeby pomogli mi spłacić część kredytu w ramach ubezpieczenia.Oczywiście odmówiono mi.Następnie bank wypowiedział mi umowę i teraz naliczają kosmiczne odsetki .Złodziejstwo. NIE POLECAM.
Autor: Malgosia
płatności telefonem
Dodano: 14 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam konto w Eurobanku od kilku lat i do grudnia 2013 bylam zadowolona, ale teraz niestety zmieniam bank. NIE MAM DOSTEPU DO KONTA ON LINE PRZEZ TELFON!!! Oczywiscie mam jakis "fajny" widget w telefonie, ale normalny dostep do konta (mam konto internetowe) w telefonie zostal zablokowany w grudniu. Za pomoca tego widgetu moge w razie koniecznosci zrobic przelew, ale wczesniej wszystkie dane musze spisac na kartce i tak za kazdym razem. Nie opcji wykonaj ponownie, nie mozna skopiowac, bo sie zamyka, nie ma przelewow ekspresowych, zadnych mozliwosci dostepu do konta. Mozna "az": sprawdzic stan konta, sorawdzic w wersji skrotowej ostatnie przelewy ale tylko z poltora ostatniego miesiaca i ostatecznie wykonac przelew jesli masz kartke i dlugopis pod reka- zapomnij o przelewie np w drodze z pracy lub do pracy lub jesli zalezy Ci na czasie. To co zrobil Eurobank to jakas porazka, dla mnie -ciagle w biegu, gdy nie mam komputera w torebce- to straszne utrudnienie i podstawa do rezygnacji z takich uslug. Nie polecam konta internetowego (podstawa w naszych czasach) gdy nie masz stalego dostepu do komputera. PRZEZ TELEFON NIC NIE DZIALA!
Autor: ada
kredyt
Dodano: 2 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mam kredyt w eurobanku spłacałam go regularnie teraz jak straciłam prace to wypowiadają mi kredyt pisałam 8 pism o zmniejszenie rat i odmowa i ktoś mówi że bank wyciąga rękę oni nie zniszczyć człowieka.Ludzie nie bierzcie tam kredytu
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.