Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 367

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (415):

Autor: karolina
okropnybank,okropna obsługa i tyle
Dodano: 18 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
EUROBANK to najgorszy bank i obsługa.Po prostu 2w1
Autor: gość
ubezpieczenie
Dodano: 18 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Podczas brania kredytu zastrzegłem, że bez ubezpieczenia - mam inne ubezpieczenia zabezpieczające rodzinę. Po trzech latach przez przypadek dowiedziałem się, ze płacę ubezpieczenie kredytu! Całkowity koszt ubezpieczenia - 92 % wartości kredytu. No to są jaja!
Autor: Gość
Najgorszy
Dodano: 17 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
...totalna porażka ten bank.Żenujący poziom obsługi, niekompetencja.Najgorszy Bank w naszym kraju,nie polecam.
Autor: Gosc
Uwaga na karty
Dodano: 13 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oto jak będąc posiadaczem karty kredytowej Eurobanku w ciągu godziny straciłem dużo pieniędzy: - pomiędzy 1:19 a 2:00 pięć transakcji na znaczne kwoty. Bank nie zablokował karty. Widocznie uznali to za normalne, pomimo, że w miesiącach poprzedzających to zdarzenie karta w ogóle nie była używana, a w całej historii nie było w ciągu miesiąca transakcji na taką łączną kwotę. - pomiędzy 2:07 a 2:09 (czyli w ciągu dwóch minut) cztery nieudane próby na coraz mniejsze kwoty, co w sposób oczywisty wskazuje na to, że złodziej badał dostępny limit. Bank uznał to za normalne. - o godzinie 2:10 transakcja na kwotę, na którą pozwalał dostępny limit. Bank na to pozwolił pomimo wcześniejszych jasnych znaków, że karta jest w rękach złodzieja.
Autor: Gosc
Uwaga na karty
Dodano: 13 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oto jak będąc posiadaczem karty kredytowej Eurobanku w ciągu godziny straciłem dużo pieniędzy: - pomiędzy 1:19 a 2:00 pięć transakcji na znaczne kwoty. Bank nie zablokował karty. Widocznie uznali to za normalne, pomimo, że w miesiącach poprzedzających to zdarzenie karta w ogóle nie była używana, a w całej historii nie było w ciągu miesiąca transakcji na taką łączną kwotę. - pomiędzy 2:07 a 2:09 (czyli w ciągu dwóch minut) cztery nieudane próby na coraz mniejsze kwoty, co w sposób oczywisty wskazuje na to, że złodziej badał dostępny limit. Bank uznał to za normalne. - o godzinie 2:10 transakcja na kwotę, na którą pozwalał dostępny limit. Bank na to pozwolił pomimo wcześniejszych jasnych znaków, że karta jest w rękach złodzieja.
Autor: Piotr
WIELKIE OSZUSTWO
Dodano: 12 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
PODOBNIE JAK WIELU A PAŃSTWA SKORZYSTAŁEM Z USŁUG EUROBANKU , BIORĄC KREDYT Z UBEZPIECZENIEM NA WYPADEK UTRATY PRACY , ŚMIERCI I INWALIDZTWA. PO KRÓTCE OPISZĘ SYTUACJĘ: PO ROKU SPŁATY ZACIĄGNIĘTEGO KREDYTU ZACHOROWAŁEM , W EFEKCIE PRACODAWCA MNIE ZWOLNIŁ UDAŁEM SIĘ DO EUROBANKU GDZIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ , ŻE Z UBEZPIECZENIA NIE MOGĘ SKORZYSTAĆ IŻ NIE JESTEM, ZAREJESTROWANY JAKO BEZROBOTNY (NIE MOGŁEM SIĘ ZAREJESTROWAĆ , PONIEWAŻ BYŁEM CHORY) NO I ZACZĘŁY SIĘ SCHODY A NAJGORSZE CO BYŁO TO TRAKTOWANIE MNIE PRZEZ PRACOWNIKÓW EUROBANKU,CZUŁEM SIĘ JAK INTRUZ, ONI ŚMIALI SIĘ ZE MNIE TWIERDZĄC ,ŻE TO JA MAM PROBLEM,JEDNA Z PAŃ PODSUNĘŁA MI MYŚL , ŻE NAJLEPIEJ JAK PRZESTANĘ PŁACIĆ I WTEDY BĘDĘ MÓGŁ DOGADAĆ SIĘ Z WINDYKATORAMI . BYŁEM OBURZONY,POWYŻSZĄ SYTUACJĘ OPISAŁEM I WYSŁAŁEM DO WROCŁAWIA GDZIE JESZCZE LEPIEJ MNIE POTRAKTOWANO. ZADZWONIŁ TELEFON I PRZEDSTAWIONO SIĘ I PRZEKAZANO MI , ŻE NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ MAM PŁACIĆ .ZAPYTAŁEM JAK MAM TO ZROBIĆ SKORO MAM 730 ZŁ RENTY A RATA WYNOSI 1430 ZŁ - USŁYSZAŁEM , ŻE TO MÓJ PROBLEM . DUŻO BY PISAĆ ALE CHCIAŁBYM ABY OSOBY PODOBNIE POTRAKTOWANE ODPIASŁY NA MOJĄ OPINIE . WIERZĘ ,ŻE W GRUPIE MOŻEMY DUŻO ZROBIĆ , BO JAKO JEDNA OSOBA NIE MAM SZANS . PODAJĘ NR TELEFONU 508332206 .
Autor: Gość
Oszuści
Dodano: 11 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ręce opadają, nie chce mi sie pisać, ale na NEGATYWA zasługują jak nik inny.
Autor: BankMasakra
Najgorszy ....
Dodano: 11 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Żenujący poziom obsługi, niekompetencja, i sadystyczni windykatorzy nie liczący się z nikim, telefony o 7 rano, o 22, straszenie, szantaże, do windykacji zatrudniają osoby, które były na wojnie w Iraku, więc wiadomo, czego można się spodziewać.
Autor: klient niezadowolony
nigdy więcej, nigdy
Dodano: 6 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
...totalna porażka ten bank. Tajemnica bankowa załatwia wszystkich. Nigdy...
Autor: cezar
kredyt hipoteczny
Dodano: 25 luty 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Staralem sie o kredyt hipoteczny konsolidacyjny zalatwialem zaswiadczenia z innych bankow ,operatyw itp.Procedura trwala 1,5 miesiaca ,caly czas zapewniano mnie ze to formalnosci ale wszystko bedzie ok. Niestety pewnego dnia poinformowano mnie ze ktedytu nie dostane , dlaczego - bo nie tajemnica bankowa. Bank tragedia w innym banku kredyt otrzymalem bez problemu .W eurobanku stracilem czas i pieniadze.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.