Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 367

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (415):

Autor: Adam
naciągnięty
Dodano: 21 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Następny parabank na polskim rynku......
Autor: BYŁA klientka
kredyt
Dodano: 10 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam, nic nie mozna zalatwic. 31 marca splacilam kredyt cały a 10 kwietnia dostalam pismo ze moja sprawa jest na etapie postepowania sadowo egzekucyjnego. Pracownik banku zdiwiony ze dzwonie z zapytanie o co chodzi wyjasnia mi ze kredyt jest zamkniety.. WIĘC SKAD K....A TE PISMO
Autor: ela
obsługa
Dodano: 9 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
najgorszy bank pod słońcem,obsługa poziom zerowy,moja 3 letnia córka ma bogatsze słownictwo,nie uprzejme krowy odkładają słuchawkę w momencie kiedy człowiek chcę uzyskać niewygodne dla nich informacje ostrzegam omijajcie tych oszustów zanim będzie zapóżno
Autor: jacek
pożyczka
Dodano: 9 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wziąłem pożyczkę bez problemu, pięknie pani z uśmiechem na ustach mi jej udzieliła.Problem pojawił się na drugi dzień kiedy chciałem dokonać wypłaty,okazało się że mi zablokowali konto karty i mam brak dostępu do własnych pieniędzy,pytałem w oddziale nic nie wiedzą,dzwoniłem wyżej nic nie wiedzą,mija tydzień nic nie wiadomo w mojej sprawie niema winnych niema u kogo dowiedzieć się o co biega,zaznaczam że nie mam komornika na głowie, n bezprawie kurwa.Przestrzegam wszystkich by omijali ten gówniany bank z kilometra jeśli chcesz mieć na chleb.A mi tylko się wyjaśni zabieram kasę i spierdalam jak najdalej,gówno nie bank co im się podoba to robią nie informując o niczym .dobry prawnik powinien im się dobrać do dupy sam się zastanawiam nad tym czy go nie wynajmę?
Autor: lola
żal
Dodano: 8 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
masakra jak przysyłają karty to od razu jest PIN to jest coś nie tak ,a pani w banku powiedziała co się pani martwi przecierz karta jest nie aktywna
Autor: korek
pozyczka po terminie
Dodano: 7 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
najlepszy pracownik windykacji to Tomasz R.gbur,mafia,debil i gangster brawo bank...
Autor: Frania
konto internetowe
Dodano: 2 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto internetowe w tym banku od kilku lat i cały czas jestem zadowolona. Żadnych opłat - za prowadzenie konta,za przelewy, za wypłaty w każdym bankomacie. Od wielu lat nie wydałam ani grosza, a zyskałam bardzo dużo na oprocentowaniu, bo konto osobiste jest oprocentowane. Wiele banków nie daje tak dobrych warunków. Wiem, bo zmieniłam kilka banków. Ale w tym jestem najdłużej. Polecam
Autor: Nana
masakra
Dodano: 2 kwietnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam zgadzam się z większością opinii to jakaś totalna masakra jak oni wogóle traktują ludzi zastraszają, szantażują NIE POLECAM ludzie u nich kredyt= mega kosmiczne odsetki nie pakujcie się w to :(((((
Autor: ania
NIE
Dodano: 21 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Byłam wieloletnim klientem banku, udalo mi sie zamknac kredyt i chce sie podzielic moja opinia. Co infolinia, co oddzial, to inne informacje. Spory brak profrsjonalizmu i wiedzy. Pozdrawiam
Autor: kasia
zal
Dodano: 20 marca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak slow...co za bank za nic maja klientow brak kompetencji nie polecam nikomu tego banku
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.