Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: zła
Robienie z ludzi głupka
Dodano: 17 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank porazka.Mieliśmy kredyt w tym banku tzn jeszcze mamy.Mieliśmy od niego komornika,została sprawa umorzona ponieważ była ugoda że bedziemy spłacać sami.Dzisiaj przyszło pismo ze jest znowu komornik,dzwonimy do pana dlaczego tak jest jeżeli my sie nie uchylamy od płacenia ,a on nato ze jezeli wpłacimy naraz 4000 tys to go odsuną.Mąż nato ze była inna umowa i ze mają rozmowy nagrywane,to pan na to ze to niewazne.Poradzcie gdzie moge sie udac zeby mi ktoś pomógl .
Autor: edward
opinia
Dodano: 11 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja jako długo letni posiadacz konta w ty banku,nie mam żadnych zastrzeżeń .jeżeli dotrzymuje się swoich zobowiązań nie ma żadnych problemów.W Wałbrzychu bardzo mila obsługa.
Autor: mizia
sprawdzanie
Dodano: 4 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
witam, mam pożyczkę w tym banku od stycznia, i nie rozumiem, dziś przyszedł do mnie do pracy jakiś pan okazał legitymację z eurobanku i poprosił szefową, której nie zastał więc poprosił mnie. powiedział że to rutynowe sprawdzenie klienta i poprosił o wykaz z konta mojego wynagrodzenia i umowę o pracę. Nie okazałam ponieważ nie mam przy sobie, powiedział że przyjdzie jutro żebym uszykowała. Nie wiem o co chodzi pierwszy raz się z takim czymś spotykam, oni tak mogą? raty na czas spłacam więc nie wiem.
Autor: DAREK
ZAMKNIĘCIE KONTA
Dodano: 3 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OD STYCZNIA 2014 STARAM SIĘ ZAMKNĄĆ KONTO. WSZYSTKIE SPRAWY Z TYM ZWIĄZANE ZAŁATWIAŁEM W PLACÓWKACH EUROBANKU. OKAZUJE SIĘ, ŻE W WYNIKU NIEWIEDZY (!) PRACOWNIKÓW ALBO ICH CELOWEGO DZIAŁANIA KONTO UDAŁO MI SIĘ ZAMKNĄĆ DOPIERO W MAJU. NAJWIĘKSZY ŻAL MAM JEDNAK O TO, ŻE MIMO ROZPOCZĘTEJ PROCEDURY ZAMYKANIA KONTA ZOSTAŁY MI NALICZONE OPŁATY ZA PROWADZENIE KONTA. NIE POMOGŁY TELEFONY PRACOWNIKÓW PLACÓWEK, SKŁADANIE REKLAMACJI - LICZY SIĘ DLA NICH KASA. ZAROBIONA NA NAIWNIAKACH.
Autor: ryszard tomala
oszusci
Dodano: 2 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
próbują mnie wrobić w jakiś kredyt bez mojego podpisu i mojej zgody. Ale moja cierpliwość się powoli wyczrepuje i spokojnie czekam za to grozi wyrok.5 lat za fałszowanie dokumentacji to chyba sklep awans.Ale ze bank bez podpisu i mojej zgody udzielił kredytu nie moge uwierzyć
Autor: staruszka
zamiast kupić leki czeba
Dodano: 1 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
staruszka wzieła kredyt aby pomuc córce wystarczy że rate wpłaci kila dni póżniej są telefony mało tego przyjeżdzżają jakieś typy straszą ją dopisują sobie niezłe pieniądze za przyjazd aby się dowiedzieć kiedy wpłaci ratę jakby nie można było wysłać pocztą zawidomienia najgorszy bank ze wszystkich lepiej omijać go z daleka
Autor: piotr
polecam
Dodano: 31 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
A ja jestem zadowolony z eb. Moze rzeczywiscie zalezy to od pracownikow i ich kompetencj. Ja zawsze w Warszawie jezdze do p. Aleksandry k.kina Femina. Pelen profesjonalizm, usmiech i najlepszy kredyt pod.Sloncem. polecam wszystkim!
Autor: piotr
polecam
Dodano: 31 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
A ja jestem zadowolony z eb. Moze rzeczywiscie zalezy to od pracownikow i ich kompetencj. Ja zawsze w Warszawie jezdze do p. Aleksandry k.kina Femina. Pelen profesjonalizm, usmiech i najlepszy kredyt pod.Sloncem. polecam wszystkim!
Autor: paweł
kredyt
Dodano: 30 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
mamy z żona wspólne konto w tym banku od około 5lat,stałą prace,kasa wpływa co miesiąc na konto a jak złożyliśmy papiery o kredyt to czekamy już 3 miesiąc i żadnej odpowiedzi z ich strony,a od pań które pracują w tej placówce nie można się niczego konkretnego dowiedzieć,chyba nie znają się na swojej pracy,poczekamy jeszcze z tydzień jak się nic nie zmieni trzeba będzie poszukać innego banku i tam złożyć papiery.Może znacie jakiś dobry i sprawdzony bank,w którym można wziąć kredyt na dobrych warunkach?
Autor: Balbinka
Pożyczka
Dodano: 29 maja 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jestem klientka już 6 lat .i tak miłej obsługi nie ma w żadnym innym banku .Mam kredyt ,kartę debetową ,nikt mnie nie nęka za opóżnione raty .Naprawdę polecam .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.