Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Franciszek
DNO
Dodano: 15 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to totalne dno. Nie polecam nikomu nawet wrogowi.
Autor: Krzysztof
TRAGEDIA
Dodano: 14 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NIE wróże przyszłości kredytobiorcom tego banku. W normalnym kraju to by kazali zamknąć taki bank na 4 spusty aby nie okradał normalnych uczciwie pracujących obywateli.
Autor: Henryk
ten bank to porażka
Dodano: 14 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ostrzegam przed tym bankiem. Obiecują gruszki na wierzbie a tak naprawdę to wielkie g............. Załatwienie byle formalności tera całą wieczność. A ponadto przedstawiciele w oddziałach oszukują i naciągają obiecując że wszystko będzie ok a jest od d........../. Konkluzja mija jest taka OMIJAĆ TEN BANK Z JAK NAJJJDALEKKKKAA. Wtedy będzie meić pustą głowę od problemów.
Autor: Marian
normalny bank
Dodano: 13 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Czytam tak sobie te negatywy i powiem szczerze to bzdury. Sam jestem klientem banku od bardzo dawna i nie miałem nigdy z tym bankiem problemu (Warszawa). Czyżby pisali to najemnicy innych banków?
Autor: Johny
Totalna porażka
Dodano: 11 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Po raz kolejny ostrzegam przed tym bankiem. Nie dajcie się wmanewrować w żaden kredyt. Ich pracownicy obiecują szybkie załatwienie sprawy a czekasz na wszystko miesiącami bez żadnych konkretnych odpowiedzi (mają cię w d.....).Nie radzę z nimi zaczynać bo będzie źle. Ich pracownicy są niekompetentnie, oszukują, manewruję, dezorientuję i naciągają jak tylko można. A ta cała reklama w tv z tym ??????? aktorem (ciekawe czy ON u nich wziął kredyt - HAHAHAHA) to przekracza granice ludzkiej wyobraźni. W końcu polacy to g...... naród dadzą się namówićna na frajerski przekręt. Resztę sami sobie dopowiedżcie.
Autor: Asia
Krakow
Dodano: 10 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To nie jest prawda ze jak splacasz w terminie raty to nie masz problemow z Eurobankiem.Moja mama jest kilkuletnim ich klientem do maja raty splacala regularnie ,gdyby nie przypadki losowe byloby dalej tak samo .Napisala do EB o restrukturyzacje kredytu to dostala odmowe i Pan z centrali zadzwonil jakis wogole smarkacz niedoswiadczony w rozmowach z klientami i zaczął krzyczec ,wywierac presje na moja mamę ze jego nie interesują problemy mojej mamy tylko ma wplacic natychmiast taką rate jak co miesiąc .Totalny kretyn ,tam jest kadra nie wyszkolona tylko jakies prostaki pracuja w tej centrali.Bede pisac skarge na tego pracowanika bo zachowanie jego to ZENADA.Nie polecam !!!!!!!!!
Autor: ZADOWOLONY
Sieradz
Dodano: 8 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto w Eurobanku w Sieradzu,jeśli wywiązuję się z umowy i spłacam kredyty w czasie to jaki jest problem z bankiem.W innych bankach też są problemy gdy się nie spłaca kredytu.Ja jestem mega zadowolony z obsługi.Bardzo miłe i kompetentne panie.
Autor: Johny
OMIJAĆ Z DALEKA
Dodano: 7 lipca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ludzie radzę omijać z daleka ten pożalsięboże bank. Tragedia. Niekompetentni doradcy (unikają kontaktów telefonicznych), formalności w załatwieniu czegokolwiek trwają całą wieczność, a na infolini to już totalna żenada i brak profesjonalizmu. Gdybym wiedział wcześniej dawno już zrezygnował bym z ich usług i poszukał innego banku a tak niestety muszę trwać w tym syfie przez kolejnych kilka lat. PROSZE OSTRZEŻENIE POTRAKTOWAĆ POWAŻNIE - NIE RADZĘ Z NIMI SIĘ WIĄZAĆ. .
Autor: ala
zaczynam się bać
Dodano: 25 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
za parę dni mam wziąć kredyt hipoteczny w tym banku i po przeczytaniu tych opinii zaczynam się zastanawiać?czy wkopie się na wiele lat?
Autor: EB
Jak widzę poniżej
Dodano: 24 czerwca 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Jak widze poniższy wpis to utwierdza mnie to, że na EB narzekają tylko ci co sami mają coś na sumieniu. Jakbyś spłacała kredyt to by problemów nie było, dziwisz się, że bank chce odzyskać pieniądze? na Internet Cię stać a na spłacenie kredytu już nie?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.