Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: kamilowo
zwykli zlodzieje
Dodano: 29 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jak mozna tak traktowac ludzi bank ma gdzies klijetow
Autor: adwokalo
nie dajcie sie okradac
Dodano: 28 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do moniki jezeli tak twoja sprawa wyglada napisz pismo do banku o zwrot swiadczen bo to bank zlamal prawo i zabral bezprawnie ci pieniadze jezeli ci nie oddadza zloz do prokuraturu domiesienie o przestepstwie ktory dopuscil sie eurobank jest prawo bankowe .
Autor: milew
byl a jest
Dodano: 25 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
z poczatku wiarygodny ,a pozniej dopoki nie zlapia klienta klamia w zywe oczy ostrzegam trzymaj wszystkie wplaty ,bo inaczej zginiesz....omijaj szerokim torem ten eurobank
Autor: elzbieta
nie mowia prawdy
Dodano: 25 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie mozna sie skontaktowac z zaufana osoba ,nie mowia prawdy oszukuja
Autor: eurobank eurobank
do Dominika
Dodano: 19 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dominika, w celu wyjaśnienia sytuacji lub zgłoszenia zastrzeżeń prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555.
Autor: dominika
dręczyciele osób starszych
Dodano: 18 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zakładają jakieś dwa konta pożyczkowe i osobiste wpłaty dokonują na które chcą a następnie obciążają pożyczkobiorcę dodatkowymi kosztami szczególnie osoby starsze bezbronne .Moja mama osoba 80 letnia zamiast 90zł.ostatniej raty została zmuszona do wpłacenia jednorazowo 550zł nie chcą udzielać żadnych informacji ,nasyłają windykatora żadne odwołania nie pomagają.Zarabiają dręcząc osoby starsze .Wszystkim odradzam branie kredytów w tej instytucji.
Autor: Marcela
zadowolona
Dodano: 10 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja w tym banku miałam już dwa kredyty i z żadnym nie było żadnych problemów.
Autor: eurobank eurobank
do Katarzyna
Dodano: 5 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Katarzyna, w sytuacji kiedy przelew jest realizowany na zamknięte konto to następuje automatyczny zwrot na konto nadawcy. Bank nadawcy przelewu ma w takiej sytuacji obowiązek poinformować posiadacza konta o niezrealizowaniu płatności. Mamy nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę.
Autor: Katarzyna
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE.
Dodano: 3 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto w tym banku miałam tylko chwilkę, gdy się zorientowałam że to porażka po kilku miesiącach zamknęłam konto. Było to rok temu czyli od roku konto jest zamknięte. Przez przypadek ktoś przelał mi tam sporą sumę i niestety przelew nie wrócił do nadawcy ( a powinien z informacja : konto zamknięte") Przy każdym kontakcie z bankiem słyszałam że sprawa jest w trakcie rozpatrywania. A co tu rozpatrywać?? Pieniądze powinny być zwrócone bez mojej i nadawcy interwencji. A oni co myśleli że przechwycą kasę z zamkniętego konta i nikt się o to nie upomni ??? Teraz pozostało mi tylko zgłosić sprawę na policję o przywłaszczenie sobie pieniędzy !! Banda oszustów i złodziei !!! OMIJAJCIE TEN BANK SZEROKIM ŁUKIEM.
Autor: maryjan
Omijajcie go dużym łukiem
Dodano: 22 sierpnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten Bank jest moją największą gafą jaką mogłem zrobić w swoim życiu.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.