Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: darek
wszystko ok
Dodano: 19 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam mam kredyt w tym banku już kilka rat nie raz zdazało mi sie nie zapłaćić w terminie i nigdy nikt do mnie nie zadzwonił ani nie wysłał monitu tylko wysłali dwa esemesy z informacją że kredyt nie został spłacony Bank dla mnie Mega polecam
Autor: jasienka
uwaga na eurobank
Dodano: 17 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
klamia oszukuja Ten bank to totalne dno. Nie polecam nikomu nawet wrogowi.omijajcie go bo wpadniecie mimo ze splacici e trzymajcie dowody wplat nawet 5 lat
Autor: Marta
kredyty
Dodano: 16 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ja brałam dwa kredytu już w eurobanku i nie miałam żadnych problemów.
Autor: Maciej
zdziwiony
Dodano: 12 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
W sumie nie łączy mnie nic szczególnego z tym bankiem. Trafiłem tutaj szukając najszybszego kontaktu. Chciałem wyjaśnić tylko drobnostkę związaną z moim rachunkiem. To co tu wyczytuję jednak, to chyba jakieś żale ludzi, którym nie powiodło sie w życiu. I tera jak już są zadłużeniu, to rozładowują swoje emocja na anonimowym forum. To takie polskie. Ja nie mogę narzekać. Bank mi pożyczył, ja oddałem w terminie. Jeżeli będę musiał korzystać, na pewno się nie zawaham.
Autor: eurobank eurobank
do Helena
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W celu złożenia reklamacji potrzebne są dane identyfikacyjne klienta. W sytuacji kiedy nie chce Pani podać numeru pesel, proponujemy wysłanie wiadomości przez pocztę wewnętrzną w systemie Bankowości Internetowej. W razie pytań czy wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 55500555.
Autor: Helena
konto online
Dodano: 10 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niekompetencja i tumiwisizm spersonalizowaną kartę płatniczą wysłali pod tylko sobie znany adres a warunkiem przyjecia reklamacji jest podanie na e-mail peselu szkoda, że nie identyfikatora konta i hasła.
Autor: janek
kredyt
Dodano: 6 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chcialem zaciagnac kredyt.pracuje u syna a to jest bardzo duzy problem ze strony banku.uwazaja ze pracujac u syna jest to zatrudnienie konfliktowe. Poczulem sie jak osoba ktora chce wyludzic kredyt.dzisiaj likwiduje konto w tym banku.nie polecam
Autor: sylwia
kredyt gotówkowy
Dodano: 4 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam kredyt w tym banku,oczywiście wszystko jest ok jak sie płaci,ale wystarczyło spóznić się z ratą działy się rzeczy okropne.Te wyzwiska przez telefon ,szantarze,grożby szok.Mają gdzieś czy osoba jest starsza z ludzi nie robią sobie nic napewno nie polecam tego banku wręcz ostrzegam przed nim.
Autor: MARIA
Kredyt Gotówkowy
Dodano: 30 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
OSZUSCI i Kretacze !!!!!!!!!!! Wez kredyt gotowkowy ubezpieczony , w miedzyczasie z powodu choroby zrob restrukturyzacje kredytu . I wszystko jest okej dopoki nie stracisz pracy z winy zakladu pracy . I dopiero wtedy zaczyna sie jazda z UBEZPIECZYCIELEM . Splacil kilka rat i nie poinformowali mnie , ze przestali placic kredyt. Dopiero po 3 miesiacach przyslali listowne zawiadomienie , do kiedy placili za mnie . A na poczadku pani w banku poinformowala mnie , ze beda placic 12 miesiecy. UBEZPIECZYCIEL nie widzi swojej winy , a EUROBANK ma gdzies klienta i klamie w zywe oczy . PO PROSTU TEN BANK TRZEBA OMIJAC BARDZO SZEROKIM LUKIEM .
Autor: marta
zadowolona
Dodano: 30 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja mam w tym banku kredyt i nie mam najmniejszych problemów, więc jak najbardziej polecam. Mogę jeszcze dodać, że obsługa klienta bardzo miła i sprawna
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.