Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: eurobank eurobank
Do: Ala
Dodano: 28 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ala, aby być zwolnionym z opłaty za konto prestige wystarczą wpływy 3000 zł miesięcznie. Spełnienie pozostałych założeń, które wymieniłaś nie ma wpływu na zwolnienie opłaty z konta. W jego ramach po prostu, zarówno przelewy internetowe, jak i wypłaty z bankomatów w PL i na świecie są bezpłatne. Zapraszamy do zapoznania się z opisem produktu na naszej stronie internetowej: http://www.eurobank.pl/produkty,konta-osobiste,konto-prestige,95,9.html#tabs1
Autor: Ewelina
Kanpnicka
Dodano: 28 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W odziale w Wola Parku jest osoba która oszukuje ludzi. W pierwszym etapie stracilam przez nią 1300 zl. Wcisnela mi lewa umowe kredytowa a ja madra podpisalam!Nie polecam absolutnie tego banku.po splacie lewrgo kredytu zmieniam bank!!!! u
Autor: braniewianka
dobry bank
Dodano: 24 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ci, którzy tak narzekają na ten bank niech wybiorą się do placówki w Braniewie. Przemiła obsługa. Dokładne, jasne wyjaśnienie każdej sprawy. Pan, który od pewnego czasu tu pracuje jest bardzo życzliwy, kompetentny i odpowiedzialny. Życzę sobie i innym klientom banków kontaktu z takimi osobami i tak profesjonalną obsługą.
Autor: wolf
omijajcie ten bank
Dodano: 23 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
totalna niekompetencja pracowników,rozmowy telefoniczne z konsultantami żenada brak znajomości tematu, kontakt pisemny zero odpowiedzi , nie przestrzeganie prawa bankowego i kodeksu cywilnego
Autor: klijent
rozmowa
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dzadzwonilam zeby dokladnie dowiedziec sie na jaki dokladny adres mam wplacic piniezki do pani ktora rozmawiala powiedziala ze mam ciebie napisac jako odbiorca ,,bo dlanich to niewazne ,,,nr konta najwazniejszy.
Autor: olo
bak dobry dla bogatych pracoholików
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bardzo dobry bak jak zarabiasz 10tys. masz u nich konto, kartę za wszystko płacisz. Tylko u nich kredyt 5% + 92% inne opłaty ubezpieczenia. jesteś zdrowy i tylko pracujesz i płacisz. żyjesz w nieświadomości, że są inne lepsze banki.
Autor: ofiaraeurobanku
omijajcie eurobank!
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam, omijajcie ten bank! Stracisz pracę a ubezpieczenia kredytu nie wypłacą, klamia i oszukuja, wpadniecie w długi mimo ze splacicie, trzymajcie dowody wplat nawet 5 lat
Autor: eurobank eurobank
Do: Ela
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ela, w celu wyjaśnienia sytuacji lub zgłoszenia zastrzeżeń prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555.
Autor: ela
Łęczyca niekompetencja
Dodano: 21 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Placówka w Łęczycy woj.łódzkie w 2013 roku zatrudniała osobę przez której niekompetencje osoba która według harmonogramu miała do spłacenia 90zł była zmuszona do zapłacenia jednorazowo 550zł .Dręczona telefonami z centrali wizytą windykatora ktoś powinien zająć się działalnością tej placówki.
Autor: Alek
wczesniejsza splata kredytu konsumcyjnego
Dodano: 20 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czytajcie umowę. Miedzy wierszami jest oświadczenie o dodatkowym ubezpieczeniu przez 6 miesiącu po spłacie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.