Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: aaaa
zadowolona
Dodano: 5 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Posiadam konto i kredyt od ponad roku i jestem zadowolona. Nie miałam problemu ani z bankowoscia internetowa ani z obsługa w placówce. Maja super oferte dla sektora finansowego - POLECAM Czasami wystarczy byc miłym dla pracownika to wtedy i on chce pomóc klientowi a nie niektórzy krzycza od drzwi, równiez pracuje w sektorze finansowym (inny bank) i wiem jak to jest bo mam styczność z klientami. Poprostu sie szanujmy ! jak czytam wiele opinii to nie wierze... jak wiekszość Polakow potraficie narzekac i wytykać innym ale nie widzicie swoich błedow i nie potraficie sie do nich przyznac. Zgadza sie czasami bank moze sie pomylic, pracuja tam ludzie ale kto z nas nie popełnił kiedy błędu? Jak cos sie dzieje wystarczy porozmawiac z pracownikiem a nie go zakrzyczeć. Biorac kredyt to pamietajcie, ze bank to nie caritas i zawsze i każda instytuacja żada spłaty wiec sie nie dziewie. Proponuje odwócic sytuacje jesli to Wy komuś pozyczycie pieniadze to równiez w terminie chcecie spłaty Kazdy bank zarabia na nas wiec i eurobank to robi w koncu to instytucja finansowa i taki jest jej profil dzialalności
Autor: marianna
000
Dodano: 5 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jest to najgorszy bank, nie polecam.
Autor: eurobank eurobank
Do: BARBARA
Dodano: 3 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
BARBARA, w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt z naszym doradcą pod numerem 19 000.
Autor: eurobank eurobank
Do: hilary
Dodano: 3 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
hilary, w celu wyjaśnienia sytuacji lub zgłoszenia zastrzeżeń prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555 lub pod adresem info@eurobank.pl.
Autor: BARBARA
....
Dodano: 3 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Parę razy próbuję załozyc sobie dostep przez internet i ciagle mi sie nie udaje jestem nie zadowolona z tego banku wpisuje poprawnie hasło identyfikator i token i ciagle nic a w placówce ciagle odmawiaja pomocy
Autor: _kalimera_
opinia o placówce
Dodano: 3 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Najlepsza i fachowa obsługa tylko w Eurobanku w Kielcach na Sienkiewicza 19 tak miłej i sympatycznej obsługi jeszcze nie spotkałam.Trzymać tak dalej !!!!!
Autor: Julia
Porownanie
Dodano: 2 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam dwa konta zaszlosc w multibanku teraz niestety manku i w eurobanku, porównujac to w eurobanku to naprawdę super konto. Zarabiam na nim i ciagle coś dodają, nie to co w manku, nie mam nic. Super czytelna obsługa przez internet. Teraz doszła mi hipoteka, dostałam szybko i bez problemu, bardzo pomocny doradca z Wrocławia, pomógł mi ze wszystkimi durnymi papierami
Autor: hilary
zdaża się, że z konta znikają środki.
Dodano: 2 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Już drugi raz w czasie trwania prac konserwacyjnych z mojego konta znikły pieniądze. Po jakimś czasie wracają ale eurobank nie poczuwa się do odpowiedzialności - nawet skłonni są ci wmówić, że to może z mojej winy tak się dzieje. Ostatnia interwencja na infolinii zakończyła się tym' że ja to nie ja choć podałem identyfikator i inne potrzebne dane - pozbyto się mnie a po chwili środki pojawiły się ponownie na koncie. Taka praktyka to zwykłe łamanie prawa - normalne złodziejstwo.
Autor: góral
zła strategia banku
Dodano: 1 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam konto w tym banku od ponad roku jak uciekłem z BGŻ i byłem zadowolony ponieważ wszystko funkcjonuje ok. i to muszę przyznać im tym bardziej że robię miesięcznie około 50 zakupów kartą, 15 przelewów i wszystko funkcjonuje prawidłowo a strona online czytelna i prosta w obsłudze. Przelewy dochodzą tak jak zadecyduję, wpłaty docierają, zamawiam kontakt konsultanta na godzinę i dzwonią podobnie z pocztą elektroniczną. dlaczego byłem zadowolony? Pewnie został bym dalej w tym banku ale muszę szukać nowego ponieważ przestaje się opłacać. na koncie osobistym urwali oprocentowanie z 1,25 na 0,75, likwidują program "kupujesz zyskujesz" gdzie był zwrot za kartę 1 procenta i dają lipne 5 procent za rozrywkę i sport gdzie przeciętny polak najwięcej wydaje na życie i rachunki no i oprocentowanie lokat stoi w miejscu a konto oszczędnościowe również straciło z 2,85 na 2,70. Jak już mówiłem został bym ale muszę zmienić bo chyba im już nie zależy na klientach takie odnoszę wrażenie.
Autor: eurobank eurobank
Do: Ewelina
Dodano: 28 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Ewelina, w celu wyjaśnienia sytuacji lub zgłoszenia zastrzeżeń prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555 lub pod adresem info@eurobank.pl.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.