Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 367

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (415):

Autor: klient
pożyczka
Dodano: 10 czerwca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mam kredyt w eurobanku i dalii mnie pożyczkę 6000 , przydała się ,ale koszty do spłaty to tyle co pożyczka ,
Autor: ZYGA
MUNDIALOWA INWESTYCJA - ODRADZAM 10 ZŁ ZYSKU
Dodano: 29 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ZAINWESTOWAŁEM 10 TYŚ. W MUNDIALOWĄ INWESTYCJĘ NA 30 MIESIĘCY. PO UPŁYWIE TERMINU OTRZYMAŁEM 10 ZŁ ZYSKU, ODRADZAM INWESTOWAĆ W TYM BANKU DOTYCZY TEŻ FUNDUSZY AMUNDI. JAK ZWYKLE DOSZŁO DO TEJ UMOWY PRZEZ NAMOWĘ PRACOWNICY, BARDZO SIĘ STARAŁA I MNIE OMAMIŁA "CWANIARA". PLACÓWKA W ŁODZI NA UL. PIOTRKOWSKIEJ
Autor: KLIENT
obsługa przez personel
Dodano: 23 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Już mam dość pracowników eurobanku, co przyjdę do placówki to ciągle coś próbują mi wcisnąć na moją niekorzyść, brak kompetencji lub udawanie że czegoś nie wiedzą, dla nich najważniejsze jest żeby coś wcisnąć np. kredyt tylko że ja mam środki na lokatach i rachunku oszczędnościowym, na moje uwagi mówią to co niech pan weźmie kredyt, to jest istny dom wariatów. Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem i pracownikami tego banku, POZDRAWIAM
Autor: klienta
kredyt konsolidacyjny
Dodano: 21 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam,klient ma prawo na odstąpienia od umowy 14 dni a bank musi zwróć prowizje zrezygnowałam po 5 bank nie stosujesie do prawa nie chce zwrócić.Sprawa wyląduje w sadzie ,nie polecam,radzę kilka razy się zastanowić zanim się Państwo udadzą tam po kredyt
Autor: klient
kredyt konsolidacyjny
Dodano: 21 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem bardzo niezadowolony z Eurobanku Zielona Góra,na odstąpienie od kredytu mam 14 dni odstąpiłem po5 dniach roboczych bank nie chce mi zwrócić pobranej prowizji ,chociaż jest to jego obowiązkiem,według prawa musi to zrobić ,sprawę będę musiał oddać do sądu,nie polecam banku ,wszystko pięknie wygląda przed wzięciem kredytu ,Proszę Państwa nie dajcie się nabrać szkoda nerwów
Autor: zaineresowany
przestroga
Dodano: 6 kwietnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uważajcie na to co oferują pracownicy Banku, ich zadaniem jest wcisnąć klientom jak najwięcej produktów a tzw. potrzeby klienta są na ostatnim miejscu. Po wyjściu takiego biedaka z oddziału nabijają się że "pastuch dał się zrobić"
Autor: donna
koszmar
Dodano: 14 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ODRADZAM EUROBANK!!!!!!!!!!!!! ludzie omijajcie szerokim lukiem. 4 lata temu jakis laik-z eurobanku bez powodu zablokowal mi pieniadze. kosztowalo mnie to wiele nieprzespanych nocy. Na moje pisma odpowiadano nierzeczowo, metnie wykrecajac kota ogonem .Przeciez kazdy z nas moze sie nagle znalezc w ciezkiej sytuacji -liczy na swoje uskladane pieniadze a pracownicy w jak automaty bez mozgu blokuja pieniadze zostawiajac mie bez srodkow do zycia. Przeciez bank ma mnie sluzyc a nie nakladac KLODKE przedemna.Ludzie przeciez bank na nas zarabia z naszych pieniedzy udziela kredytow biorac odsetki a nam daje ochlapy albo NIC!!!! Jedno mnie dziwi -przeciez oni chyba czytaja te opinie to 90% negatywy i dalej nic sie nie zmienia.Chyba ze pracownicy tez maja juz zablokowane mozgi.Eurobank powinien sie zapasc pod ziemie za wstydu! Jesli moge komukolwiek doradzic to prosze nie ryzykowac i wybrac inny bank -chocby Alior czy ING napewno nie doswiadczy tyle stresu ile doswiadczy na 100% w Eurobanku -to tak jak pod SCIANA PLACZU -mozesz blagac i plakac -NAPEWNO dostaniesz WALEK- to jedynie masz zagwarantowane przez EUROBANK
Autor: klient
nie mżna płacić "poleceniem zapłaty"?
Dodano: 24 stycznia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
W dobie, gdzie każdy płaci kilka, kilkanaście faktur za różne media miesięcznie wygodnie jest korzystać z polecenia zapłaty. Niestety ten Eurobank nie ma takiej usługi w pakiecie. Pożyczka i pożyczka, weź pożyczkę - wiadomo na czym zarabiają. A ja liczyłem na wygodę.
Autor: Niezadowolona
Nękanie telefonami
Dodano: 28 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
idź raz do euro banku i zapomnij o spokoju duszy.... nękanie telefonami od rana do wieczora mówisz "nie" a na drugi dzień ten sam telefon.... porażka nie spotkałam się z takim traktowaniem przez bank
Autor: karol
przelewy nie dzialaja
Dodano: 12 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od tygodnia nie można robić przelewów, najpierw twierdza, że jest błąd systemu, a później że wszystko powinno być ok .problem w tym, że nie jest
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.