Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Maciej
ja spłacam
Dodano: 4 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja spłacam kredyt hipoteczny już 4 rok w tym banku i nie mam żadnych problemów. Również sam moment starania się o kredyt był załatwiony super i szybko. Polecam doradców z Wrocławia z ul. Kościuszki
Autor: Marika
zadowolona
Dodano: 1 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja miałam dwa kredyty gotówkowe w tym banku i wiem, że zawsze mogę liczyć na ich pomoc, zawsze bardzo miła obsługa
Autor: michal
katastrofa
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Wziąłem kredyt hipoteczny - wszystko ładnie na papierze. Później wciąż jakieś braki i to z winy banku. Donoszę i donoszę dokumenty... Odradzam
Autor: Stanisław B.
Infolinia
Dodano: 27 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pracownicy infolinii pod numerem 505 000 505 nic nie mogą i o niczym nie decydują, Szkoda czasu na połączenie z tym numerem .
Autor: Bożenka
nie rozumie
Dodano: 25 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja musiałam się nanosić dokumentów do banków i tak zawsze było jakieś ale. Dopiero w eurobanku udało mi się dostać kredyt i to w jeden dzień. Nie mogę mieś żadnych złych doświadczeń
Autor: Jerzy Konior
pochwała dla pracownikówz oddziałuTarnobrzeg
Dodano: 23 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
gratuluję takich pracowników jak zatrudnieni w oddziale w Tarnobrzegu.kompetentni,życzliwi i bardzo sympatyczni w obsłudze.szczególne słowa uznania dla p. Renaty Dyszlewskiej-super sympatyczna i pomocna osoba.życzę Wam wielu takich pracowników.jjkr1@op.pl
Autor: asia92
przesadzacie
Dodano: 21 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mój tato ma tam konto od lat i nigdy nie było żadnych problemów. sama myślę czy sie tam nie przenieść
Autor: eurobank eurobank
Do: Andrzej Sob.
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Andrzej Sob., szczegółowe informacje odnośnie programu "Rodzina i Przyjaciele" dostępne są m.in. na stronie eurobanku: http://www.eurobank.pl/produkty,konta-osobiste,konto-prestige,95,9.html#tabs5 Zapraszamy również do kontaktu z doradcą pod numerem 19 000.
Autor: eurobank eurobank
Do: Stanisław B.
Dodano: 19 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Stanisław B., w celu wyjaśnienia sytuacji prosimy o kontakt z pracownikami infolinii pod numerem 555 000 555 lub pod adresem info@eurobank.pl.
Autor: Andrzej Sob.
Oszustwo Rodzina i Przyjaciele
Dodano: 18 listopada 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
5% zwrotu za wydatki karta dalej czytaj małym drukiem w ulatce lub regulaminie.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.