Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: maggie
kredyt
Dodano: 12 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam złe doświadczenie ze współpracy z tym bankiem.Traktowanie przez dz.windykacji urąga wszelkim zasadom.W żadnym banku nie miałam zdolności kredytowej,ale dziwnym trafem w Eurobanku tak.Kredyt dają szybko,ale zalegaj tylko z płatnoscią jednej raty to nękają telefonami i pismami.Pracownicy w placówkach niekompetentni.Miałam okazję odwiedzić w tej samej sprawie kilka oddziałów i zawsze była inna interpretacja przepisów.W dobie internetu nie dawałam za wygraną.Jest tyle innych banków z doswiadczeniem i tam się zgłoście.
Autor: jerry
hipoteczny
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Euro bank udziela kredytu hipotecznego bez wizyty w banku a pozniej mowi ze dal sie oszukac
Autor: jerry
hipoteczny
Dodano: 5 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A mnie euro bank udzielil kredytu hipotecznego bez mojej wiedzy bez wizyty w placowce teraz bedziemy w sadzie az do skutku
Autor: Magdalena B
Fatalna obsługa klienta.
Dodano: 3 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam serdecznie, I serdecznie nie polecam tego banku. Obsługa klienta na poziomie zerowym. Pracownik banku popełnił błąd, po czym otrzymałam telefon. Wszystko rozumiem, każdy popełnia błędy, ale bardzo nie lubię gdy pracownik placówki, gdzie jestem klientem odnosi się do mnie w trybie rozkazującym -"Musi pani..." Nikt nic nie musi, państwo popełnili błąd. Wystarczyło proste "przepraszam, zapomniałam zeskanować pani dowodu, czy przy okazji mogłaby pani podrzucić nam brakujący dokument". Otrzymałam 3 telefony, każdy zawierał treść w trybie rozkazującym, na dodatek nietaktowne zwroty. Co więcej, konto zamknęłam pod koniec listopada. Na otrzymanym dokumencie istnieje informacja, że konto zostanie zamknięte po upływie 28 dni. Nadal konto istnieje. Wcześniej nie mogłam zrealizować wpłaty, musiałam skorzystać z usług innego banku, co niosło za sobą dodatkowe koszty. Zero chęci pomocy ze strony pracowników i szukania rozwiązania. Pozdrawiam, MB
Autor: tadeusz
karta płatnicza
Dodano: 24 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przy zawieraniu umowy zaproponowano kartę płatniczą jako dodatek , który miał nic nie kosztować. Po kilku miesiącach trafiłem na historię przelewów i tam eurobank pobierał prowizję ok.5 zł mies. W ten sposób wyłudzono od nas ok.40 zł. Teraz wetknięto nam umowę "rodzina i przyjaciele", która podobno do niczego nie zobowiązuje i w żadnym przypadku nie obciąża finansowo. Jeżeli to kolejne oszustwo banku, to rozwiążemy umowę
Autor: janek
ubespieczenie kredytu
Dodano: 11 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
jest to bank niewiarygodny spotkała mie karygodna przykrość nie polecam
Autor: misiek007
ludzie
Dodano: 8 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
ogarnijcie sie. jak nie czytacie umowy tylko podpisujecie jak leci to potem nie placzcie. ja mam kredyt w tym banku juz od kilku lat, pare razy powinela mi sie noga i spoznilem sie z rata nie powiem ze nie. ale sympatyczna obsluga w banku podeszla jak do czlowieka i nie bylo zadnych problemow z ich strony
Autor: Jolek
dziwne
Dodano: 8 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ja wzięłam kredyt gotówkowy w tym banku przed wakacjami. Wcześniej sprawdzałam gdzie indziej i akurat eurobank miał najlepszą ofertę
Autor: Jan
Opinia
Dodano: 6 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zachęcająco wyglądają Wasze oferty, ale jak przychodzi do skorzystania z nich to się okazuje, że staje się to niemożliwe. Myślę o kredytach konsolidacyjnych. Niskie raty? Nie dla wszystkich. Konsultanci nie są informowani a tym starający się o taki kredyt co jest powodem takich decyzji.
Autor: Malgorzata
wniosek o kredyt hipoteczny
Dodano: 5 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wniosek rozpatrywany drugi miesiąc, co kilka dni info by donieść cos jeszcze zamiast listy kompletu dokumentów. Na spełnienie warunków banku chore terminy np2 dni, każde pierdnięcie banku trwa prawie tydzień. koszmar!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.