Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: malinka
konto
Dodano: 9 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
zawsze jak idę sprawdzić co tam potrzebuje na koncie to panie z banku zachęcają do wzięcia kredytu chociaż nikt ich o to nie prosi.!!!!ja rozumiem że banki zarabiają na ludziach kturzy mają u nich kretyt ale jak ktoś nie prosi o takie informacje to po co oni zawracają głowe.ogólnie żeby dostać się do ktureś pani trzeba swoje odczekać w kolejce.sprawy kredytowe powinny załatwiać osobno a nie człowiek czeka puzniej tyle czasu w kolejce.wycofałam konto w tym banku i wszystkim znajomym poleciałam to samo.
Autor: lolka
negatyw
Dodano: 9 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jestem bardzo niezadowolona z tego banku.miało być konto darmowe i karta do niego a co miesiąc pobierają mi kase z konta za posiadanie karty.porażka!!po drugie zawsze dwie panie obsługują w tym banku ale zawsze niezależnie od pory dnia trzeba swoje dstać około 40 minut żeby się dostać do ktureś pani.nie polecam tego banku.nie mają swoich bankomatów.przynajmniej jeżeli chodzi o moją miejscowość.bank jest a bankomatu brak
Autor: GRZEGORZ
RACHUNEK BANKOWY
Dodano: 8 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
EUROBANK to bank o podwyższonym ryzyku. Posiadam rachunek od ponad 7 lat i zostałem potraktowany jak złodziej. Skradziono mi pieniadze z konta a Bank się w ogóle do tego nie poczuwa. Wymyślają jakiś bełkot prawniczy żeby tylko nie odpowiadać za środki finansowe na koncie. Są najzwyklejszymi złodziejami. więcej info pod tel 691188912.
Autor: Róża
rachunek bankowy
Dodano: 6 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Rachunek prowadzę przez internet, nie ponoszę opłat. Po ostatnich zmianach nie podoba mi się strona historii rachunku. Wydrukowanie 10 operacji pochłonęło mi aż trzy strony papieru !!!.
Autor: yaro
Załatwienie sprawy
Dodano: 5 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowany negatyw. Całkowity brak kompetencji i przeszkolenia. "Doradca" posiada ledwo podstawową wiedzę. Uzyskanie zaświadczenia np do US graniczy z cudem. omijajcie szerokim łukiem.
Autor: zdzislaw
kredyt konsolidacyjny
Dodano: 4 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
kredyt 16000 ubezpieczenie odutraty życia i pracy6700.r Razem23700.Od tego % na 72 raty po 418zł.Razem do spłaty35600. Po dwóch latach straciłem pracę.Okazało się że od niespłaconych rat rosną mi odsetki i straszą mnie egzekucją komorniczą.
Autor: bartek
kredyt hipoteczny
Dodano: 22 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
odradzam jakiekolwiek kontakty z tym niekompetentnym bankiem.brak słów ale jeśli ktoś lubi czuć sie petentem i byc nekanym to serdecznie polecam
Autor: zs8329k
online?
Dodano: 21 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nowy serwis online jest do d...py - po prostu nie działa
Autor: Jerzy
hipoteka
Dodano: 21 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
EuroBank udziela kredytow hipotecznych bez wiedzy wlasciciela
Autor: raf413
3% za przewalutowanie przy płatności Visą
Dodano: 16 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Czy tylko ja jestem rozczarowany wprowadzeniem 3% opłaty za przewalutowanie pobieranej przy płatności kartami VISA??? Okazuje się, że zanim coś kupicie z necie lepiej sprawdźcie gdzie sprzedawca ma zarejestrowaną działalność gdyż może się okazać że będziecie zmuszeni do zapłaty 3% "haraczu". Jest 16 styczeń a ja już 2 razy miałem taką sytuację. Raz gdy kupiłem bilety lotnicze a drugi raz gdy na "polskim" Grouponie kupiłem bilety do teatru w Chorzowie. Nic nie pozostało jak pożegnać się z kartami VISA, gdyż przy Mastercard nie ma jeszcze takiej opłaty.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.