Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Stanisław B.
Okradzeni.
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Panią Jolantę oraz Pana info 691 188 912 Proszą o kontakt.Tel.505100450
Autor: Stanisław B.
Okradzeni z winy Banku.
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Panią Joannę i Pana z info 691 188 912,który napisał opinię 2 tygodnie temu proszę o kontakt.tel.505100450.
Autor: Jolanta
bank, ktoremu nie można zaufac
Dodano: 25 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Korzystając z tokena sprzetowego banku stracilam wszystkie swoje oszczędności czyli wszsytkie srodki jakie miałam na kilku kontach oszczednosciowych!!! bank nie poczuwa sie do żadnej odpowiedzilanosci , mimo że zglosil sytuacje prokuraturze i MOJE srodki są zablokowane na koncie innego kilenta banku, bo ja nie mam dostepu do SWOICH OSZCZĘDNOŚCI. Mają niebezpieczny system zabezpieczen wejscia nd konto, czyli token ktory nic nie gwarantuje w obecnje rzeczywistosci hackerow - w innym banku korzystam z tokena od ponad 10 lat, tego samego dnia też korzystalam i nikt mi nic nie ukradł!! uważajcie jak sie logujecie, bo nawet jak to zglosicie od razu, tak jak ja zrobilam, to doradca odeslal mnie do oddzialu zamiast podjąc jakies dzialania!!!
Autor: Jerzy
zawiedziony
Dodano: 24 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kłopoty z pobraniem własnych środków z bankomatu Kłopoty z przelaniem środków z własnego konta na konto żony (cała suma) - suma podzielona też nie została przelana. Na reklamację czekałem aż 7 tygodni. Bank przysłał mi pismo iż nie może się do mnie dodzwonić a posiada do mnie dwa nr tel komórkowe i trzy adresy mailowe . Bank w bankowości elektronicznej ma możliwość kontaktu ze mną za pomocą okienka w na stronie Eurobanku. Odejście z Eurobanku jest uciążliwe i trwa kilka miesięcy. Zaczynam odchodzić ( nie polecam tego Banku )
Autor: Teresa123456
ocena negatywna
Dodano: 20 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam wgranego tokena na komórkę. Wszystko było dobrze do momentu, gdy stara komórka "padła' i kupiłam nową , do której już nie dało się wgrać nowego tokena. Wszystkie próby wgrania przez pracownika banku nie powiodły się a mnie to kosztowało ponad 40 zł. bo telefon na kartę. Pracownica banku nie umie pobrać aplikacji do tokena- mówi że nikt ich w tym temacie nie kształci. Jestem klientką banku od 11 lat, ale tak niedouczonej obsługi jak teraz, to nie poznałam. Nieprofesjonalni, mało merytoryczni, niegrzeczni.
Autor: mirela
token
Dodano: 18 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Do obsługi mojego konta mam token zainstalowany w komórce. Wszystko działało dobrze do momentu zakupu nowej komórki. Tokena nie da się zainstalować na tej nowej komórce, ponieważ bank nie obsługuje akurat tego systemu operacyjnego, który jest w moim telefonie. I to mi się nie podoba. Poważny bank powinien obsługiwać wszelkiego rodzaju systemy, a nie tylko wybrane, myślę, że to się zmieni, przynajmniej powinno. Moja ocena jest negatywna.
Autor: zbigniew
oszustwo banku
Dodano: 11 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ubezpieczony kredyt od utraty pracy(ponieważ miałem 7/8etatu najniższej krajowej a kredyt był całkowity na sumę 35,600 na 72 raty) po dwóch latach spłacania straciłem pracę.Pomimo dostarczenia dokumentów do banku po3 miesiącach zamiast do ubezpieczyciela do mnie przysłano note że jeśli niespłacę zaległych rat ,powiekszonych o 50% w ciągu 7 dni to na moje konto z zasiłków dla bezrobtnych wejdzie komornik.Ubezpieczenie było na sumę 6700 plus%.Ubezpieczony miał płacić przez18 miesięcy.Ostrzegam.Eurobank w Ostrowie wlkp.Rynek 2
Autor: GCW
Obsługa
Dodano: 11 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank nie potrafi zamknąć konta od 4 miesięcy
Autor: Joanna
lokata
Dodano: 11 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Rzadko kiedy pracownicy tego banku udzielili mi informacji od ręki. Przeważnie musieli konsultować sie z innymi oddziałami. Czy ktoś szkoli tych pracowników? Jestem bardzo zawiedziona lokatą strukturalną, gdyz na 2 lata zamroziłam pieniądze i jak sie okazało bez żadnego zysku. Do tego bank na zwrot pieniądzy potrzebuje aż 30 dni. Zaraz po odzyskaniu kasy likwiduję konto i definitywnie kończę współprace z tym bankiem.
Autor: Barbara
KONTO
Dodano: 10 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jestem nie zadowolona ,poniewaz bank pozwolil moja wyplate (jedyne środki )na utrzymanie i zycie zabrac komornikowi ,a zarabiam tylko średnią krajową i jestem matką samotnie wychowującą 2 malutkich dzieci
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.