Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów
eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 367

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (415):

Autor: Maciej
Na pewno nie mówią prawdy
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank jak każdy przereklamowany. Dlaczego? Jak miałem faktycznie problem "gardłowy" to wyszukali 10 powodów dla których nie pomogą - za to mój obecny bank bez większych problemów zaproponował tyle ile potrzebowałem - to był gotów dać pięć razy tyle ile miał w ograniczeniach eurobank. Czyli są banki które potrafią dać to co potrzeba bez ryzyka (wszystko mają je przecież w historii bankowej). Słowem byle zarobić...klient się nie liczy.
Autor: TSA
Nie polecam!
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Po spłaceniu (przed czasem) pożyczki zleciłam zamknięcie konta. Po czterech latach okazało się, że konto funkcjonuje (ja token zdałam, więc sprawdzić nie byłam w stanie). Na koncie utworzyły się zaległości (z opłat za prowadzenie konta) - nie pomagały telefony i wizyty w oddziale - musiałam się wściec i zagrozić wstąpieniem na drogę prawną, żeby wreszcie dopiąć swego, czyli doprowadzić do zamknięcia zamkniętego konta. :) Zastanawiam się, co by było, gdybym nie trzymała tyle czasu tych wszystkich potwierdzeń? Albo gdybym nie reagowała? Czy odwiedziłby mnie komornik? Wszystkim z serca radzę: jak najdalej od tego banku!
Autor: Stanisław B.
SUPER KONTO.
Dodano: 3 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Panie Zenku,ciekawe czy Pan by nie narzekal ,gdyby ktoregos pieknego dnia zniknely wszystkie Pana oszednosci,a w Eurobanku robili by z Pana idiote.
Autor: zenek
spoko
Dodano: 2 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam konto prestige od 2 lat a jestem w tym banku od 4 lat i jestem zadowolony może po prostu piszą sami malkontenci,NARZEKANIE JEST W MODZIE A SKARPETĘ TEŻ GRYZŁY MYSZY RAZEM Z BANKNOTAMI HEHEHE.
Autor: klient niestety
wpis
Dodano: 1 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tragiczny bank nikomu nie polecam, ostrzegam , za to że chodziłam do banku i spłacałam raty , bank wpisał mnie do BIK i obniżył mi się bardzo mocno scoring, za co ? za to że doradca w oddziale nie poinformował mnie o wszystkich wpłatach jakie powinnam dokonać w racie a wiecie za jaka kwotę ok. 2 zł , nigdy nie polecam tego banku
Autor: Kacperka
wybór konta ???
Dodano: 28 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Miałam założyć konto online lub prestiż i trafiłam na opinie... no i teraz się zastanawiam bo tylu negatywnych opinii o żadnym banku nie czytałam. Na wszelki wypadek poszukam czegoś innego. PS. proszę podawać adresy placówek które są najgorsze. Pozdrawiam
Autor: michmar
Strona
Dodano: 28 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Zapraszamy https://www.facebook.com/PoszkodowaniEurobank?fref=nf
Autor: Grzegorz Wiśniewski
CIAG DALSZY O NIE UCZCIWYM BANKU
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Kochani pokrzywdzeni przez EUROBANK. Z zaciągniętych informacji wynika , że już w roku ubiegłym w miesiącu czerwcu nastąpiły pierwsze dziwne przelewy z z właścicieli kont. TO WIELKA KPINA ZE STRONY BANKU, ŻE WIEDZĄC O TAKIM PROCEDERZE ZARZĄD BANKU NIC NIE ZROBIŁ W SPRAWIE POLEPSZENIA ZABEZPIECZENIA KONT SWOICH KLIENTÓW A NAJGORSZE JEST TO ŻE NAWET NIE PODAŁ TEGO DO INFORMACJI TAK JAK TO ROBIĄ NORMALNE BANKI TYPU BGŻ, ALIOR BANK ITP. ZACZYNAMY ANTY REKLAMĘ WIĘC PROSIMY WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH O KONTAKT NA PONIŻSZE NUMERY TELEFONÓW. "EUROBANK to bank o podwyższonym ryzyku. Posiadam rachunek od ponad 7 lat i zostałem potraktowany jak złodziej. Skradziono mi pieniadze z konta a Bank się w ogóle do tego nie poczuwa. Wymyślają jakiś bełkot prawniczy żeby tylko nie odpowiadać za środki finansowe na koncie. Są najzwyklejszymi złodziejami. więcej info pod tel 691188912 lub 504212563"
Autor: Weronika
KONTO
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Ja mam konto prestige oprocentowane na poziomie 4% i 5% zwrotu przy płatności kartą, POLECAM !!!
Autor: Stanisław B.
Okradzeni.
Dodano: 26 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Panią Jolantę oraz Pana info 691 188 912 Proszą o kontakt.Tel.505100450
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.