Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: Marek
co się dziwić
Dodano: 13 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
może jednak w takim razie reportaż nie mówił prawdy, a bank wcale nie jest niczemu winny?
Autor: szara mysz
reportaż "Pewne jak w banku"
Dodano: 13 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Reportaż Ekspresu Reporterów dziwnym zbiegiem okoliczności zniknął z Internetu i przede wszystkim ze strony programu, co nie najlepiej świadczy o wiarygodności Ekspresu Reporterów ( podobno mają problemy). Wobec tego chętnych do obejrzenia zapraszam na stronę telewizji Katowice http://katowice.tvp.pl/19212700/11032015
Autor: tomek21238
Znikające dokumenty
Dodano: 12 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam każdej osobie tej psedo bank. Jak to możliwe że w erze telefonów komputerów internetu i całej reszcie że w BANKU jak to określają giną dokumenty?? Dla mnie to jest chore od listopada specjaliści tego banku nie potrafią wyjaśnić. Dziś otrzymałem odpowiedź dokumenty zostały zagubione. Kpina. Odradzam każdemu jakikolwiek kontakt z tym bankiem.
Autor: katarzyna
skarga
Dodano: 12 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dwa miesiace temu odwiedzilam oddzial w Tarnowskich Gorach Zlozylam skarge na fakt ,że pomimo iż nie mam tu konta , to dostaje esmy co miesiąc na temat zadluzenia konta na mój telefon .Przyjeto moja skarge , po konsultacji telefonicznej z centala ,i zapewniono mnie , że to się już nigdy nie powtórzy .Muszę jednak stwierdzić , że wszystkie zapewnienia były nieprawdziwe , gdyż esemesy przychodzą nadal , i nękają mnie .Nie życzę sobie tego wiecej . Jeśli jakiś klient podal nieprawdziwy nr telefonu lub pracownik błednie wprowadzil go do systemu dlaczego ja prze to jestem nekana .Żądam zaprzestania tego w innym wypadku skieruje sprawę na droge sadową ,a wszystkie esemesy mam zachowane . Nie będę podawala swoich danych osobowych ,wysylam maila i widomość ta jest wiazaca dla obu stron Katarzyna
Autor: www
Zły
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
http://www.wykop.pl/link/2439797/z-kont-w-eurobanku-skradziono-dziesiatki-tysiecy-zlotych/
Autor: www
euro
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
proszę obejrzeć Magazyn Ekspresu Reporterów z 11.03.2015
Autor: nikol
zły
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam kiedys miała konto ale zamknełam i całe szczeście UWAGA NA TEN bank
Autor: kriss
syf
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
za dala od tego banku. nie widzą klienta , widzą procedury których i tak nie znają większość ich pracowników. wszystko pięknie jak nie ma problemów i cie ogałacają co miesiąc, ale jak chcesz coś z tym zrobić --masakra.
Autor: Jerzy
Eurobank
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Likwidacja konta w Eurobanku jest mocno uciążliwa. należy spłacić zlecania stałe. Od chwili dania dyspozycji 28 dni zamyka się kredyt odnawialny.Po zamknięciu j.w. kolejne 30 dni trwa wypowiedzenie umowy o bankowość elektroniczną .Tydzień temu w telefonie odinstalowano mi aplikację Eurobanku mimo iż jeszcze nie złożyłem pisemnej prośby całkowitego zamknięcia konta ( trwa zamykanie kredytu odnawialnego) Karty kredytową-debetową -i płatniczą do 50 zł -oddałem a po zniknięciu aplikacji z komórki straciłem jakikolwiek kontakt ze swoimi środkami na koncie.------------ODCHODZĘ--------
Autor: arek
co to jest ?
Dodano: 11 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/11032015-0235/18906152
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.