Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: dosyc
nigy w zyciu
Dodano: 20 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
f--k. najwekszy blad mego zycia. nie wiem kiedy to sie skonczy.
Autor: Rozczarowany
Precz z Eurobankiem
Dodano: 4 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dno-paranoja,zamykam konto i nie mogę widzieć nic co dzieje się na moim koncie. Ani komputerem ani telefonem już nie wchodzę na swoje konto,mimo iż się zamyka kilka tygodni.Czy to nie przesada do dnia kiedy ostatecznie zamknie się konto obydwie strony powinny mieć dostęp i wgląd co jest konieczne
Autor: Zygmunt
MEGA POZYTYWNIE!
Dodano: 27 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Polecam obsługę Eurobanku przy ul. Świdnickiej we Wrocławiu, zostałem obsłużony od ręki, wszystko mi wytłumaczyli, i jeszcze ta kawa... :)
Autor: IGA
kredyt
Dodano: 27 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nigdy więcej nie chcę mieć nic wspólnego z tym bankiem. Mimo, że kredyt spłacony po roku nasyłają komornika sądowego, bez wcześniejszych powiadomień i wezwań do zapłaty i nie wiadomo dlaczego i skad nagle zadłużenie -
Autor: Stargard szczec
kredyt
Dodano: 26 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mialam nietypowa rozmowe w stargardzkim oddziale EURO BANKU. Pani , ktora mnie obslugiwala zaproponowala pomoc w uzyskaniu kredytu w konkurencyjnej placowce o nazwie MERITUM , gdyby tu u nich byla odmowa. Powiedziala,ze pomaga tam po pracy i z doswiadczenia wie ,ze tam nie powinno byc problemu......Mialam mieszane odczucia,ze jak mnie juz tam zaprasza na wstepie to szkoda mojego czasu tu i teraz.......i tak tez bylo .BARDZO DZIWNA SYTUACJA
Autor: Ada
kredyt
Dodano: 26 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
czyli bierzesz 5 tys. a oddajesz 10.692 tys . Paranoja
Autor: Kasia
reklama
Dodano: 26 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ciekawe czy pan Piotr Adamczyk wie co reklamuje...
Autor: anonim
a mieli dzwonić
Dodano: 19 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Tydzień minął a Eurobank nie dzwoni ???
Autor: Doda
negatywna
Dodano: 15 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mnie pani przy wypłacie gotówki w Głogowie ,,pomyliła się" i wypłaciła o 500 zł mniej. Dobrze, że przeliczyłam jeszcze raz przy niej. Nawet nie była zmieszana po mojej uwadze. To ja poczułam się jakby winna i przeraziłam się, że może powie, że to ja przy przeliczaniu zabrałam te pieniądze. Do tej pory denerwuję się, gdy widzę tę pani a w banku
Autor: okradziony !
uciekajcie z lokatami w bankach !!
Dodano: 13 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Niepalne worki ewakuacyjne - erstalpis napisany wczoraj na tym forum też usunęli a linhttp://katowice.tvp.pl/19212700/11032015k do reportażu macie tu
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.