Logowanie Rejestracja
eurobank opinie Klientów

eurobank opinie

Opinie o banku eurobank

eurobank - ocena: 2.45 / 5 - liczba opinii 368

Eurobank został założony przez wrocławskiego biznesmena Mariusza Łukasiewicza w 2003 roku, na drodze przejęć mniejszych banków. Po nagłej śmierci prezesa w 2004 roku, został wykupiony przez francuski koncern finansowy Societe Generale, który kontroluje spółkę Euro Bank S.A. po dziś dzień. Eurobank słynie m.in. z szeroko zakrojonych kampanii reklamowych z gwiazdami polskiego kina w rolach głównych.

 

Wyróżnia go również fakt, że to jeden z niewielu banków uniwersalnych nie mających osobnej oferty dla biznesu – bank skupia się na produktach dla klientów indywidualnych: kontach osobistych, kartach kredytowych, lokatach i rachunkach oszczędnościowych oraz kredytach gotówkowych, konsolidacyjnych i mieszkaniowych. Siedziba banku znajduje się we Wrocławiu. W 2015 roku Eurobank uplasował się na 19.

miejscu pod względem wartości posiadanych aktywów.

Strona internetowa banku eurobank: http://www.eurobank.pl

Opinie klientów o eurobank. Co myślą użytkownicy o eurobank?

Promocja tygodnia w eurobank:

pożyczka gotówkowa „wypożyczka”

  • wybierz 3 500, 5 000 zł  lub 10 000 zł
     
  • decyzja nawet w 15 minut
     
  • minimum formalności  

 

Zobacz analizę oferty eurobank
Dodaj opinię o eurobank:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku eurobank (416):

Autor: eurobank eurobank
Do: MD
Dodano: 14 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie mamy kart Maestro. W eurobanku można mieć jednocześnie 2 karty debetowe: Visę i Mastercard. http://www.eurobank.pl/produkty,karty-debetowe,porownaj-karty-debetowe,211,7.html
Autor: MD
karta Maestro
Dodano: 13 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
mam kartę Visa normalną ale nie można nią płacić w internecie. Chciałem wyrobić dodatkowo Maestro tylko do internetu z małym limitem. Okazuje się, że musiałbym skasować Visę. Co za idioci decydują w tym banku?
Autor: Rafał
Pseudowindykacja
Dodano: 12 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Do eurobank. Jeżeli eurobank chce,lub zamierza wyjaśnić sprawę tel.517828244
Autor: a....
kredyt
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijajcie ten bank .
Autor: eurobank eurobank
Do: Rafał
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Rafał, nie znamy szczegółów sprawy. W celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt z Infolinią pod numerem 555 000 555.
Autor: Rafał
pseudowindykacja
Dodano: 9 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Omijać z daleka ten bank,konto miałem u nich ponad 10 lat,nigdy nie brałem u nich kredytu,pożyczki itp. Dokonywane wpłaty do banku były z aukcji allegro i nagle zabierają z konta ponad 600zł w tytule wpisując windykacja.Po moich interwencjach brak jakiejkolwiek informacji, kto zajął konto ,na jaka kwotę i kiedy wpłynął wniosek o windykację. Złodzieje jakich mało,żaden bank nie zataja informacji na temat swojego klienta,oprócz właśnie tego banku. Takie sprawy trzeba nagłaśniać i uchronić potencjalnych ich nowych klientów od krzywd jakie z pewnością ich czekają jeżeli zostaną klientami owego banku.
Autor: JA
jest ok
Dodano: 9 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
oceniam dobrze ten bank infolinia nigdy mnie nie zawiodła właśnie mi pomogli kredyty drogie zgadza się ale nikt na siłę nie każe brać wiemy co podpisujemy jak komornik na konto siada to normalne w przypadku zaległości i nie wierzę ,że bank przed komornikiem nie chciał ugody ja też miałam problemy i szli mi "na rękę '' ale oczywiście nie unikałam rozmów tylko sama wystąpiłam z prośbą o pomoc jedyne zastrzeażenie to brak wpłatomatów w placówkach musiałam się nastać aby wpłacić kasę a czas to pieniądz przecież BYTOM czeka na WPŁATOMAT pozdrawiam roszczeniowców
Autor: wojtek
brak bankomatu
Dodano: 7 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
legionowo dwie placówki a bankomatu żadnego , czy to problem dla takiego banku ?????
Autor: klient
reklama
Dodano: 6 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
dziwie sie ze aktor,ktory gral papierza reklamuje taki bank,no ale za kase....kazdy sie sprzeda....
Autor: euros
UWAGA !
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA.Łupią na każdym kroku.Pomimo tego że płaciłem kartą na kilka setek,to i tak szabrują moje konto na 3,95 zł.Twierdzą że oddają za 15-cie dni,fakt oddają ale w tym czasie co robią z moim i nie tylko moim 3,95 zł?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.