Logowanie Rejestracja
ekspreskasa opinie Klientów

ekspreskasa opinie

Opinie o banku ekspreskasa

ekspreskasa - ocena: 4.05 / 5 - liczba opinii 22

Ekspreskasa opinieEkspres Kasa jest częścią Ferratum Group,  największej firmy oferującej pożyczki za pośrednictwem telefonu komórkowego oraz internetu w Europie. W Polsce marka oferuje pożyczki krótkoterminowe w kwocie od 100 zł do 2000 zł na okres 15, 30 lub 60 dni.

 

Chwilówka od Ekspreskasa Mikropożyczki od Ekspres Kasa są dostępne dla każdego między 21 a 70 r. ż. Warunkiem uzyskania finansowania jest również niefigurowanie w rejestrach dłużników Krajowym Rejestrze Długów i Rejestrze Dłużników ERIF. 

Opinie klientów o ekspreskasa. Co myślą użytkownicy o ekspreskasa?

Dodaj opinię o ekspreskasa:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku ekspreskasa (27):

Autor: sara
ekspres kasa
Dodano: 19 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pierwszą pożyczkę dostałam u nich za darmo, więc super. Formalności minimalne i pieniądze w 10 minut na koncie. Na tle innych firm Ekspres Kasa wypada naprawdę dobrze, to duża firma, są częścią ferratum, polecam wszystkim!
Autor: alina
1000 dali
Dodano: 10 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Brałam pożyczkę w ekspres kasie. Szybko i sprawnie bo tez mam konto w pko. Pierwsza pożyczkę ferratum ma za darmo co mnie cieszy bo bez kosztów. Śmiało mogę polecić
Autor: KrissLoko
pożyczka
Dodano: 7 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pożyczyłem w vivusie pożyczkę za darmo. Potem w ekspreskasie też wziąłem pożyczkę za darmo. Kolejną w ekspreskasa już otrzymałem w standardowej ofercie. Drogo, ale bez problemów
Autor: Krystyna
niezadowolona
Dodano: 3 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niestety nie mogę wiele dobrego powiedzieć o tej firmie. Bardzo długo musiałam czekać na pieniądze, a Pan z infolinii był bardzo nieuprzejmy i nie potrafił udzielić mi informacji i mojej pożyczce. Co prawda pierwsza darmowa pożyczka jest do 1500 zł, ale przydzielono mi tylko 400 zł i nie wiem dlaczego. Nie będę więcej korzystać z usług tej firmy i nie polecam.
Autor: lol
mali agenci
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
te wszystkie pożyczki to sprawaka małych agentów brałbym je za darmo, szkoda, że trzeba oddawać. W przypadku ekspreskasy jest tak jak ze wszytskimi tego typu pożyczkami - pożyczasz, oddajesz i jest wszystko w porządku
Autor: maximus
pozyczka
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Piszcie co chceie, ja byłem zmuszony brać pożyczki w ekspreskasie,ale jakoś za każdym razem udało mi się spłacać. Tak naprawde mi pomogli. Wiem, że jest drogo, ale co zrobić, jeżlei nie ma innego wyjścia?
Autor: staśka
bywało lepiej
Dodano: 2 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jestem stałą klientką ekspreskasy ale tym razem miałam o dziwo wydłużoną procedurę otrzymania kolejnych środków. Problem z przesłaniem smsa do nich. Gdybym sama nie zadzwoniła do BOK-u to nikt pewnie by się ze mną nie skontaktował. I za to minus macie!
Autor: alojzy
ekspres kasa
Dodano: 1 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
taaa, pierwsza pozyczka za darmo.... szkoda ze nie napisali ze jak sie spoznisz kilka dni ze splata to juz sie liczy jako platna. takze oprocz kosztow przedluzenia musialem tez normalnie splacic pozyczke. mogliby takie rzeczy od razu podawac i czlowiek by nie tracil zdrowia i pieniedyz. ale po co, przeciez to ich zysk
Autor: adrian
ekspres kasa
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
pozyczki w ekspreskasie wspominam bardzo milo (o ile mozna tak wspominać jakiekolwiek pozyczki, heh). obsluga w porzadku, decyzja bardzo szybko, kasa na koncie tez ekspresem. POLECAM
Autor: jolk4
ekspres kasa
Dodano: 27 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
nie dostalam pozyczki w ekspres kasie chociarz sie ubiegalam. wczoraj wypelnilam wniosek a dzisiaj przyszla odmowa nawet nie wiem czemu po prostu odmowili i tyle. coz, szkoda bo chcialam wziac kilka stowek do wyplaty
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.