Logowanie Rejestracja
ekspreskasa opinie Klientów

ekspreskasa opinie

Opinie o banku ekspreskasa

ekspreskasa - ocena: 4.05 / 5 - liczba opinii 22

Ekspreskasa opinieEkspres Kasa jest częścią Ferratum Group,  największej firmy oferującej pożyczki za pośrednictwem telefonu komórkowego oraz internetu w Europie. W Polsce marka oferuje pożyczki krótkoterminowe w kwocie od 100 zł do 2000 zł na okres 15, 30 lub 60 dni.

 

Chwilówka od Ekspreskasa Mikropożyczki od Ekspres Kasa są dostępne dla każdego między 21 a 70 r. ż. Warunkiem uzyskania finansowania jest również niefigurowanie w rejestrach dłużników Krajowym Rejestrze Długów i Rejestrze Dłużników ERIF. 

Opinie klientów o ekspreskasa. Co myślą użytkownicy o ekspreskasa?

Dodaj opinię o ekspreskasa:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku ekspreskasa (27):

Autor: marek
są świetni
Dodano: 21 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
tego właśnie potrzebowałem! darmowa pożyczka na dowód. dzięki, polecam!
Autor: alex
!!!
Dodano: 12 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
trafiłem przypadkiem na ekspres kasę, ale bardzo się cieszę, bo dobra pożyczka. więc polecam, było szybko i miło, a teraz już biorę drugi raz.
Autor: leo
polecam
Dodano: 26 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ważne, że szybko! no i pierwsza pożyczka za darmo, więc dla mnie w sam raz. przejechałem się już kiedyś na jednej firmie pożyczkowej, ale w ekspres kasie na szczęście wszytsko było w porzadku, więc z pewnością jeszcze do nich wrócę.
Autor: roman
jest ok
Dodano: 18 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
miła stronka, szybki wniosek, w godzinę decyzja. Pierwsza pożyczka na zero co dla mnie ważne ponieważ szukam wyłącznie takich ofert. Kasa w ciągu godziny na koncie ale mam tez konto w pko bp ;)
Autor: Kasia
ekspreskasa dla każdego asa
Dodano: 1 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
to bardzo dobra pożyczka. Otrzymałam 900 zł za pierwszym razem korzystając z ekspreskasa i tyle samo oddałam w ciągu miesiąca.
Autor: grzechu
eksssspresem
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Eksspreskasa to najlepsza firma z jaka mialem do ten pory doczynienia. Latwo I przyjemnie, a przede wszystkim SZYBKO! Nigdy nie mialem z nimi najmniejszych klopotow
Autor: WiFi
ekspres kasa
Dodano: 27 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wielu narzeka, że w Ekspres Kasie jest drogo. Może i tak, ale jeśli pamięta się o terminach, zwłaszcza przy pierwszej pozyczce, która jest darmowa, to naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Szybko i na jasnych zasadach. To lubię;)
Autor: oranżada
ekspresowo
Dodano: 8 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ekspreskasa to najlepsza firma udzielajaca pozyczek z jaka sie w ogole zetknelam (a troche tego bylo niestety). procedury sa jasne i czytelne, bez zadnych kombinacji. teraz jestem stala klientka wiec tylko loguje sie i wybieram kwote, nie musze wypelniac wniosku od nowa co zaoszczedza sporo czasu. fajne takie docenianie stalych klientow
Autor: Gorgoń
należą do ferratum
Dodano: 7 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
ekspreskasa to część Ferratum Bank - jak braliście pożyczki w ich innych markach i wciaz spłacacie to tu nie macie co szukać, ale jak jesteście nowym klientem to oferta jest bardzo atrakcyjna, a formalności tyle co kot napłakał. Ja jestem zadowolony i mogę polecieć.
Autor: kajtek
500 na zero
Dodano: 21 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Pożyczka spoko oferta w ekspres kasie. Dla mnie najważniejsze że na zero pierwsza. 500 dostałem w ciągu godziny i kasę w ten sam dzień na konto. Aż miło
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.