Logowanie Rejestracja
Deutsche Bank Polska S.A. opinie Klientów

Deutsche Bank Polska S.A. opinie

Opinie o banku Deutsche Bank Polska S.A.

Deutsche Bank Polska S.A. - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 62

deutsche bank opinieDeutsche Bank jest bankiem o uniwersalnym charakterze, który obsługuje zarówno klientów indywidualnych, jak również małe i średnie przedsiębiorstwa, a także korporacje i instytucje finansowe. Jedną z podstawowych dziedzin jego działaności jest doradzanie przedsiębiorcom w zakresie emisji akcji i pożyczek, pozyskiwania kapitału, wchodzenia na giełdę oraz finansowania udziałów kapitałowych.

 

Klienci indywidualni i biznesowi mogą korzystać z tradycyjnych produktów bankowych

w tym rachunków bieżących, depozytów i kredyt, produktów inwestycyjnych i bankowej obsługi firm. Bardziej zamożnym klientom  Deutsche Bank proponuje zarządzanie majątkiem osobistym, w tym spersonalizowane doradztwo w zakresie planowania i zarządzania spadkiem, inwestowania w sztukę i działalność dobroczynną. 

Opinie klientów o Deutsche Bank Polska S.A.. Co myślą użytkownicy o Deutsche Bank Polska S.A.?

Promocja tygodnia w Deutsche Bank Polska S.A.:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 10 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Deutsche Bank Polska S.A.
Dodaj opinię o Deutsche Bank Polska S.A.:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Deutsche Bank Polska S.A. (69):

Autor: mikos zdzislaw
obsluga konta
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
katastrofa !!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: BF
Nic wspólnego z tym bankiem
Dodano: 24 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami o DB. Mam kredyt hipoteczny. Mąż stracił pracę w grudniu i od dwóch miesięcy czekamy na decyzję z banku czy odroczy nam łaskawie kredyt na trzy miesiące, ale DB nie może podjąć żadnej decyzji. Nawet nie chce pomóc klientowi w rozwiązaniu problemu tylko straszy windykacją i nagabuje do spłaty kolejnej raty, bo "być może po wpłacie podejmie już decyzję". Co za dziwadło a nie bank. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Mnóstwo telefonów z DB żeby im zapłacić, a żadnej decyzji z ich strony.
Autor: rr
Deutsche Bank
Dodano: 22 luty 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zgadzam się z poniższymi wpisami. Pracownicy banku (czy to w oddziałach czy na infoliniach) nie przygotowani i metodycznie popełniający błędy przy obsłudze klienta jak i przekazywaniu informacji. System bankowości internetowej toporny jak mało którym. Po godzinie 19.00 brak możliwości zrealizowani przelewu wewnętrznego. Na stronie internetowej banku dość często zdarzają się błędy (np. proponowali ubezpieczenie z nieistniejącą firmą, a konsultant przekazywał o tym produkcie informacje). Ostatnio kontrahent odrzucił mi transakcję płatniczą wykonywaną karta Deutsche Banku. Zespół Zarządzani Jakością (piękna nic nie znacząca i nazwa) odpowiedział mi, ze skoro pin się zdarzał i bank wyraził zgodę na transakcję (suma została zablokowana na koncie) to już nic nie mogą zrobić. Zasugerowali abym swoje roszczenia skierował nie do Deutsche banku jako wystawcy karty i banku obsługującego jej transakcje oraz prowadzące moje konto, lecz do kontrahenta. Zabawne!
Autor: RK
Deutsche ParaBank
Dodano: 4 stycznia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam Banku. Każdy kto zastanawia się nad kredytem hipotecznym niech dobrze się zastanowi. Ponad 3 miesiące czekałem na decyzję. Wniosek wrócił po ponad 1 msc do oddziału ponieważ analityk źle ocenił zdolność kredytową. Po powtórnym przesłaniu dokumentów z uwagami przyznano kredyt. W kredycie mam możliwość zawieszenia spłaty (ubezpieczenie) w przypadku np utraty pracy. Pech chciał że firma w której pracuję ogłosiła upadłość. Papiery złożone i wysłane do centrali i.......cisza. 3 miesiąc. Doradca mówi że tak to zazwyczaj trwa. Na infolinii mają informację o złożonym wniosku o zawieszenie ale proszą kontaktować się z doradcą. Omijajcie ten szwabski bank z daleka.
Autor: Walezy
beznadziejny oddział
Dodano: 31 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Deutsche Bank Polska S.A. - Oddział Szczecin ul. Wojska Polskiego 45 70-745 Szczecin - obsługa kas - CZEKAŁEM 20 MINUT BO PANI W KASIE WISAŁA NA TELEFONIE I PRÓBOWAŁA ZROBIĆ PRZELEW KLIENTOWI PRZEDE MNĄ - NIE UDAŁO JEJ SIĘ, KLIENT ODSZEDŁ Z KWITKIEM, KIEDY PRZYSZŁA MOJA KOLEJ - CHCIAŁEM WPŁACIĆ GOTÓWKĘ - PODOBNIE "NIE DZIAŁA, NIE MOŻNA SIĘ ZALOGOWAC NA PANA FIRMOWE KONTO" - DNO, BEZBNADZIEJA, BEZMÓZGOWIE, TOTALNE OLEWANIE KLIENTA, IGNORANCJA I NIEKOMPETENCJA TO NAJGORSZY ODDZIAŁ TEGO BANKU !!!! dodam że na Piłsudskiego co prawda czeka sie w kolejce bo nigdy nie widziałem żeby były dwie kasy czynne ale tutaj można się zalogowac, można wpłacić, niby ten sam bank a działa...
Autor: draex
"oferty"
Dodano: 30 grudnia 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem klientem DB i posiadam konto osobiste od 2009 roku. Dziś zostałem potraktowany jak "pierwszy lepszy z ulicy". Otóż, Bank sam zwrócił się do mnie z ofertą kredytu. Byłem niechętny, ponieważ wcześniej dwukrotnie mimo propozycji kredytowej tego banku, byłem przez DB negatywnie rozpatrzony. Natomiast dziś po trzeciej propozycji wstępnie Bank przyznał mi kredyt, ale kiedy dodatkowo prześwietlili moje przelewy. Były też do Providenta. Zadzwoniła do mnie pracownica DB i oświadczyła, że bank nie toleruje tego typu zobowiązań klientów. Ależ KUźwa! Co obchodzi bank jakie wykonuję przelewy. Nie tłumaczyłem, że to przelewy nie na moje zadłużenie,tylko członka rodziny. Lecz to już nie ważne. Mam żal, ponieważ przez te lata cały czas miałem płynność i wszystkie kredyty spłacam systematycznie bez zacięć.
Autor: Proszę uważać
Oszuści !
Dodano: 30 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie otrzymałam powiadomienia o zmianie w Tabeli Prowizji i Opłat: naliczyli mi opłaty 190 zł za korzystanie z karty, a kiedy zakładałam konto nie było opłat ani za kartę, ani za konto. Nie otrzymałam też żadnego powiadomienia o jakichś niedopłatach czy zaległościach. To najprawdziwsze oszustwo.
Autor: gość
oszuści starszych osób
Dodano: 14 października 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
DB niestety ma nie kompetentnych pracowników a dodatkowo oszustów, którzy nie liczą się z wiekiem ludzi starszych i wciskają im lokaty z funduszami kapitałowymi. dziadek nie dość , ze nie potrafi obsłużyć komputera to ma zagwarantowany dostęp przez internet. TYLKO PO CO? Konsultant ma jedno tłumaczenie, że dziadek 80 lat rozumiał co do niego mówił i podpisał się pod umową. To, że się dziadek podpisał - zgodzę się , ale ile ten dziadek zrozumiał skoro nigdy w życiu nie dotykał komputera, internetu i nie wie co to znaczy lokata inwestycyjna. Ludzie omijajcie tych oszustów z daleka i chrońcie swoich bliskich którzy całe życie zbierali pieniądze na starość i zostali bezczelnie oszukani.
Autor: Kris
katastrofa
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank wprowadził opłatę za konto walutowe 8 zł. Totalna katastrofa bo nie dość, że znacznie podwyższono inne opłaty to jeszcze wprowadzono nowe. Do widzenia, likwiduję tu wszystkie rachunki.
Autor: wgxy
Serwis DB
Dodano: 1 września 2014
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to jakaś beznadzieja. Muszę zmienic numer telefoni i email.W piatek zgłosiłem po zalogowaniu w serwisie , konsultant miał dzwonić do godz.20 , dzisiaj w poniedziałek powtórnie zgłosiłem i dodałem skargę że nie zadzwonili w piatek , konsultant miał dzwonić w ciagu pół godziny. Minęło juz 1,5 godz. Ani dychu ani słychu , a telefon bedzie wyłączony dzisiaj o 24 i nie będę miał telefonu do potwierdzeń transakcji. Jest to najgorszy bank z jakim się spotkałem , w przeciwieństwie do PKO,które w ciągu 2 dni naprawiło błąd dotyczący edycji danych osobowych.Ciekawe czy niemiecki klient też takie dno by tolerował . Konto do natychmiastowego zamknięcia.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.