Logowanie Rejestracja
Deutsche Bank Polska S.A. opinie Klientów

Deutsche Bank Polska S.A. opinie

Opinie o banku Deutsche Bank Polska S.A.

Deutsche Bank Polska S.A. - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 62

deutsche bank opinieDeutsche Bank jest bankiem o uniwersalnym charakterze, który obsługuje zarówno klientów indywidualnych, jak również małe i średnie przedsiębiorstwa, a także korporacje i instytucje finansowe. Jedną z podstawowych dziedzin jego działaności jest doradzanie przedsiębiorcom w zakresie emisji akcji i pożyczek, pozyskiwania kapitału, wchodzenia na giełdę oraz finansowania udziałów kapitałowych.

 

Klienci indywidualni i biznesowi mogą korzystać z tradycyjnych produktów bankowych

w tym rachunków bieżących, depozytów i kredyt, produktów inwestycyjnych i bankowej obsługi firm. Bardziej zamożnym klientom  Deutsche Bank proponuje zarządzanie majątkiem osobistym, w tym spersonalizowane doradztwo w zakresie planowania i zarządzania spadkiem, inwestowania w sztukę i działalność dobroczynną. 

Opinie klientów o Deutsche Bank Polska S.A.. Co myślą użytkownicy o Deutsche Bank Polska S.A.?

Promocja tygodnia w Deutsche Bank Polska S.A.:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 10 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Deutsche Bank Polska S.A.
Dodaj opinię o Deutsche Bank Polska S.A.:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Deutsche Bank Polska S.A. (69):

Autor: oxford
deutsche bank
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
mam kredyt gotowkowy w deutsche banku i moge wszystkim serdecznie polecic. co prawda analiza wniosku trwala dluzej niz gwarantuje (10 minut - ta jasne. w tyle to nawet do nich wniosek nie doleci heheh) ale wszystko inne zorganizowane perfecto. raty odpowiednie na moja kieszen, obsluga mila, polecam
Autor: xxJanekxx
solidnie
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
chcesz solidnej bankowości to idź do Niemca. Ja tak zrobiłem za namową szefa. Czy żałuję? Gdzie tam. Obsługa na poziomie, dawno nie widziałem tak akuratnych w zachowaniu bankowców. Dostęp do konta online i przez smartfona bardzo łatwy w obsłudze. Skonsolidowałem też kredyty na dogodnych warunkach. To bujda, że jest drogo. Wg mnie tak samo jak w pozostałych bankach.
Autor: Piotr B
kredyt
Dodano: 20 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Otrzymałem najtańszy kredyt gotówkowy oraz bezpłatne konto. Polecam Oddział na Puławskiej w Warszawie.
Autor: Niezadowolona
Uciekać z dala od tego banku!
Dodano: 17 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złożyłam wniosek o kartę kredytową doradca który wypełniał za mnie wniosek napisał w zatrudnieniu firma DSA S.A. zamiast DSA Sp. z o.o. niestety tego nie zauważyłam i podpisałam wniosek. Pani która do mnie dzwoniła nie chciała wyjaśnić tej sytuacji a wyżyć się na mnie i groziła mi prokuraturą próbowała mi wmówić że chciałam wyłudzić kredyt. To była bardzo nieprzyjemna rozmowa poczułam się jak oszust i klamca a gdy oznajmiłam że chce wycofać ten wniosek bo nie chce już tej karty to była bardzo zdziwiona i zapytała dlaczego więc jej odpowiedziałam że po tej rozmowie to nie mam ochoty już mieć nic wspólnego z tym bankiem.
Autor: Jami
Niepewny
Dodano: 31 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Złożyłęm wniosek on-line na konto firmowe. Miał się pojawić kurier z umową. Po jakichs 3 tygodniach zadzwoniłą pani, ze wniosek został anulowany, bo akurat zawiesiłęm działalność. Moge złożyc powtónie ale oczywiscie tego nie zrobię, tak więc nie będę nieszcześliwym psiadaczek konta w tym banku, jak niektórzy.
Autor: niezadowolony_klient
Brak kompetencji - oszustwo
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem niestety mało szczęśliwym posiadaczem rachunku w tym banku, nastawienie na maksymalne wyciąganie kasy od klientów, nie polecam nikomu, w dniu jutrzejszym transferuję pieniądze i zamykam rachunek!!!!!!!!!!
Autor: malakedward@wp.pl
Opinia
Dodano: 10 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Wyrażam uznanie wraz z podziękowaniem za bardzo sprawne i życzliwe załatwienie mojej sprawy przez DB w Siedlcach, a szczególnie przez Panią Annę Urban. Prof. nzw. dr hab. EM
Autor: Irek
Tragedia
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Witam dopóki nic od nich nie chciałem to było ok. natomiast z chwilą kiedy chciałem zamienić kredyt gotówkowy na hipoteczny rozpoczęła się gehenna. Pracownicy w oddziałach nie znają swoich procedur, Po 3 tygodniach od wypełnienia wniosku okazało się że wniosek był wypełniony błędnie przez pracownika, po ponownym wypełnieniu otrzymałem wstępną decyzję na "tak" i poproszono mnie o zapłacenie za wycenę nieruchomości 300 zł. Po kolejnym tygodniu oczekiwania okazało się że wcale nie są na "tak" bo nie mam zdolności kredytowej - dlaczego? dlatego że analityk stwierdził że mimo że nie posiadam samochodu to kiedyś go kupię i policzył mi do kosztów jego utrzymanie, oraz że mimo że obecnie mieszkam w mieszkaniu rodziców to że kiedyś się wyprowadzę i doliczył mi średni koszt wynajmu.... spadłem z krzesła kiedy informował mnie o tym pracownik banku, równie dobrze można by założyć że zostanę milionerem i spłacę kredyt wcześniej albo że spłodzę 3 dzieci.... na moje pytanie po co kazali zapłacić mi za wycenę skoro nie miałem zdolności kredytowej pracownik banku odpowiedział "nie wiem"... Oczywiście zapytali czy chce się odwołać... Kolejną kwestią jest ukrywanie kosztów - niby proponują dość niską marżę 2,5% ale do tego obowiązkowo: Konto 300zł rocznie, karta minimum 150 zł rocznie oraz ubezpieczenie mieszkania - procent od wartości wyceny - oczywiście wycena zawyżona do granic możliwości.. - mieszkanie warte 350 000 wycenione powyżej 500 000
Autor: Ewa
Ewa
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zdecydowanie NEGATYWNIE! W DB pobierają opłaty za wszystko, 200zł to taki standard - odpowiedź na każde zapytanie, dobrze, że dzień dobry mówią za darmo. Jest to zdecydowanie najgorszy bank, z jakim miałam do czynienia.
Autor: Wojtek
Nie masz problemów załóż konto w DB!!
Dodano: 9 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W ciągu całego czasu od kiedy posiadam konto w tym "banku"? (ok. rok) kilkanaście razy moje konto było obciążone podwójnie tą samą transakcją dokonywaną kartą: raz kwota zaksięgowana i odjęta od salda a drugi w tym samym czasie na blokadzie i też odjęta od salda. "Bank"? pobierał sobie kredyt z moich pieniędzy nie pytając mnie o zgodę!!!!!!!!!!!!!!! Infolinia nic nie może bo to SYSTEM i nie ma dostępu do nikogo kto coś może.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.