Logowanie Rejestracja
Deutsche Bank Polska S.A. opinie Klientów

Deutsche Bank Polska S.A. opinie

Opinie o banku Deutsche Bank Polska S.A.

Deutsche Bank Polska S.A. - ocena: 0.95 / 5 - liczba opinii 62

deutsche bank opinieDeutsche Bank jest bankiem o uniwersalnym charakterze, który obsługuje zarówno klientów indywidualnych, jak również małe i średnie przedsiębiorstwa, a także korporacje i instytucje finansowe. Jedną z podstawowych dziedzin jego działaności jest doradzanie przedsiębiorcom w zakresie emisji akcji i pożyczek, pozyskiwania kapitału, wchodzenia na giełdę oraz finansowania udziałów kapitałowych.

 

Klienci indywidualni i biznesowi mogą korzystać z tradycyjnych produktów bankowych

w tym rachunków bieżących, depozytów i kredyt, produktów inwestycyjnych i bankowej obsługi firm. Bardziej zamożnym klientom  Deutsche Bank proponuje zarządzanie majątkiem osobistym, w tym spersonalizowane doradztwo w zakresie planowania i zarządzania spadkiem, inwestowania w sztukę i działalność dobroczynną. 

Opinie klientów o Deutsche Bank Polska S.A.. Co myślą użytkownicy o Deutsche Bank Polska S.A.?

Promocja tygodnia w Deutsche Bank Polska S.A.:

kredyt gotówkowy

  • pożyczka nawet do 200 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 10 minut
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty Deutsche Bank Polska S.A.
Dodaj opinię o Deutsche Bank Polska S.A.:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Deutsche Bank Polska S.A. (69):

Autor: Magda
od kuchni
Dodano: 18 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Pracowałam w tym banku i znam go od podszewki. Wszytstko zależy od doradcy na jakiego się trafi, nawet nie od oddziału.Poza tym na doradców jest straszny nacisk na sprzedaż i plany. Powiem wprost jak ktoś ma nie wyrobione plany, to dostaje po głowie od dyrektora oddziłu a on od swojego, więc musi obdzwaniać klientów, którzy mają środki na koncie, żeby im wcisnąć jakiś produkt finansowy. Nie ma czasu na zakładanie konta emerytce. A jeżeli chodzi o analityków o są święte krowy. Sama tak miłam wiele razy. Pisze do mnie, że chce jakiś dokument to dzownie do klienta przynosimy w zębach, a on jeszcze jeden, bo coś mu się nie zgadza. Dział uruchomień kredytow: tam to pracują chyba same debile. Raz zarządała od mojego klienta zaświadczenia, że spółka cywilna nie zalega z opłacaniem składek zus!!! Walnełam jej elaborat z podstawą prawną, A ona na to "acha". Ja bym się ze wstydu spaliła, a przynajmniej 10 razy zastanowiła.A ta przy następnym uruchomieniu znowu zaczeła wymyślać.
Autor: Krzys
Ostrzegam
Dodano: 1 lipca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Informują o opłatach za konto SMS dopiero przy dużym debecie, który trzeba pokryć zamykając konto. Radzę sprawdzać stan finansów. Zlikwidowałem swoje produkty w tym banku.
Autor: Olek
Onet
Dodano: 25 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Onet.pl
Autor: ika
brak szacunku dla klienta
Dodano: 27 marca 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chciałam pomóc założyć w tym banku konto starszej osobie. Czekałyśmy dłuższą chwilę. przechodziły różne osoby, ale nikt do nas nie podszedł. W końcu obsłużono nas przy pulpicie, na stojąco, obcesowo. Pan stwierdził, że trzeba się umówić, bo wszyscy są zajęci. W banku kręcili się inni pracownicy nikogo nie obsługujący. Nalegałam na przyjęcie ze względu na starszą osobę, z problemami chodzenia. Pan raczył zapytać kolegę, który kończył zakładać konto klientom, czy nas przyjmie, ale mimo prawie godziny do zamknięcia oddziału pan ów przecząco pokiwał głową. Po co więc oddział czynny jest do 17 skoro po 16 klienci nie obchodzą już pracowników.
Autor: Rafał
Obsługa klienta - absolutne dno!
Dodano: 11 luty 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Zrezygnowaliśmy z rodziną z kilku kont ze względu na obsługę klienta w placówce w Dąbrowie Górniczej. Ktoś, kto pozwolił pracującej tam Pani Joannie na osobisty kontakt z klientem popełnił błąd życia, chyba że chciał rozsadzić od środka firmę, w której pracował. Takiego skrzyżowania buty, chamstwa i arogancji w jednym człowieku chyba nie da się znaleźć w żadnym banku.
Autor: Jacek
Złodzieje skurwysyny bydlaki
Dodano: 29 grudnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mega złodzieje opłaty za wszystko i to duże
Autor: pozyczkasa.pl
skąd tyle negatywnych opinii
Dodano: 25 września 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
skąd tyle negatywnych opinii o Deutsche Bank? Bank ten ma jedną z najlepszych i najtańszych ofert kredytów gotówkowych, firmowych i hipotecznych. Kredyty gotówkowe to oferta z RRSO poniżej 10%, firmowe z marża 2,5-5% a hipoteki z marża 1,8-2,3%.
Autor: Tomasz
Fatalny bank
Dodano: 20 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Instytucja, która czyha na klienta i wykorzystuje wszelkie możliwe chwyty aby dodatkowo zarobić. Czytajcie dokładnie umowy!
Autor: klient33
Kiepski bank
Dodano: 17 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W oddziale nic nie da się załatwić - odsyłają na infolinię - dzwonię na infolinię, trzymają na telefonie 10 minut i z powrotem odsyłają do oddziału - skandal !!! Na dodatek kasują 50 gr za każdy przelew - uciekam z tego Banku.
Autor: anwa
brak szacunku do klienta
Dodano: 16 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Gdyby nie to, że mam u nich kredyt hipoteczny, to omijałabym ich szerokim łukiem. A może tylko mój oddział (przy rondzie ONZ w Warszawie) jest tak niekompetentny? * Po 2 latach od zaciągnięcia kredytu wciąż nie mam swojego Opiekuna w banku. Aby czegoś się dowiedzieć muszę dzwonić na infolinię. Infolinia umawia telefon z oddziału. Mają dzwonić zazwyczaj na następny dzień. Natępnego dnia znów tel na infolinię, bo nikt z oddziału nie myślał się skontaktować ze mną. Wtedy ktoś łaskawie dzwoni *potrzebowałam zaświadczenia do notariusza żeby wpisać hipotekę do aktu notarialnego. Na to pisemko czekałam 3 tygodnie. w tym czasie 4 razy dzwoniłam na infolinię, dwa razy byłam w oddziale. Pani zajmująca się moją sprawą poszła na urlop, a kolejna osoba została do tego przydzielona po moich licznych próbach kontaktu. * zaniosłam do oddziału akt notarialny. Pan przyjmujący dokumenty najpierw kazał czekać na dokumenty, które mam wysłać do sądu. Dokumenty dotyczące wpisu hipoteki do ksiąg wieczystych. Pokazałam palcem, że to już jest w akcie. Pan z prekąsem powiedział "ciekawe skąd notariusz wiedział jaką kwotę trzeba wpisać". No... przecież o ten dokument walczyłam miesiąc wcześniej i mi go dali. * kazali donosić dokumenty, o których wcześniej nie było mowy. Z ich działu zabezpieczeń przychodzą listy. W jednym napisane było aby przynieść akt notarialny, w drugim polisę mieszkania. Na miejscu okazało się, że oprócz aktu trzeba przynieść wyciągi z ksiąg wieczystych (dobrze ze akurat miałam). A oprócz polisy trzeba mieć ze sobą dodatkowe dokumenty od ubezpieczyciela i potwierdzenie opłaty polisy. Niby rzeczy logiczne, ale nie można było o tym poinformować w listach, które wysyłają? Ogólnie było jeszcze kilka takich sytuacji, gdzie oddział wykazał się niekompetencją i brakiem szacunku do klienta. Nie było wizyty w odddziale po której wyszłabym spokojnie. Przepraszam jeśli coś niezrozumiale napisałam. Ale właśnie wróciłam z tego banku. I znów jestem cała w nerwach.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.