Logowanie Rejestracja
Citi Handlowy opinie Klientów

Citi Handlowy opinie

Opinie o banku Citi Handlowy

Citi Handlowy - ocena: 1.35 / 5 - liczba opinii 108

Jeden z najstarszych banków komercyjnych w Polsce, jego początki sięgają lat 70. XIX wieku. W okresie PRL pełnił rolę banków obsługującego państwowy handel zagraniczny. Sprywatyzowany w 1997 roku, cztery lata później połączył się z polskim oddziałem amerykańskiego banku Citibank. Od tego czasu Bank Handlowy w Warszawie S.A. działa pod marką Citi Handlowy.

 

karta citi bankuW ofercie banku znajdziemy następujące produkty: konta osobiste i oszczędnościowe, lokaty terminowe, karty kredytowe, kredyty i pożyczki. Szczególnie bogata jest oferta inwestycyjna (fundusze inwestycyjne i plany systematycznego inwestowania) i ubezpieczeniowa.

Opinie klientów o Citi Handlowy. Co myślą użytkownicy o Citi Handlowy?

Promocja tygodnia w Citi Handlowy:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 120 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 1 dzień
     
  • okres kredytowania do 84 miesięcy 
  •  

Zobacz analizę oferty Citi Handlowy
Dodaj opinię o Citi Handlowy:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Citi Handlowy (128):

Autor: agn
do Staszka
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
No i udało się ??? Czy ten arbiter bankowy pomógł?? co na to CITIBANK ??? Baardzo prosze o odp. pozdrawiam, agn
Autor: DK
przerażona
Dodano: 6 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Dziś dzwonił do mnie konsultant,namawiając mnie do skorzystania z karty kredytowej i się zgodziłam.Ale czytając opinie nie zamierzam odbierać umowy od kuriera!Jestem przerażona.
Autor: I.B.
okradziona
Dodano: 30 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Miałam kartę kredytową, bo mi wcisnęli. Ktoś wziął kredyt na moje nazwisko. Komputer mam zabezpieczony, policja ustaliła, że ja tych pieniędzy nie wzięłam, tylko jestem poszkodowana. Dla tego banku nie liczy się co ustaliła policja czy prokuratura, wg ich prawa mam spłacać kredyt ja. Prawo citi banku jest ponad prawem polskim! Złodzieje i oszuści!
Autor: WMP
żenada nie bank
Dodano: 24 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Citibank to niestety niezbyt ciekawy twór-wydmuszka. Niby potężny międzynarodowy bank, a w praktyce działania na poziomie pana Mietka z bazaru. Klient zgłasza reklamacje dotyczące nieprawidłowego działania banku, kart i konta to zamiast odpowiedzieć na reklamacje... wypowiadają umowę łamiąc prawo. Do zobaczenia w sądzie.
Autor: Staszek
odpowiedź dla agn
Dodano: 23 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Proszę napisać do arbitra bankowego i nic nie płacić.Też tak zrobiłem.Ten bank tylko czeka na naiwnych.
Autor: agn
rata balonowa
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Bardzo proszę o info czy istnieje możliwość umorzenia tej raty balonowej. co trzeba napisać, aby zostało wzięte pod uwagę.
Autor: OKRADZIONY
kredyt
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Uważajcie to jest mafia !!!!!!!!! Odsetki lombardu sa mniejsze niż tej mafii !!!!!!!!!!!!
Autor: okradziona
krefyt
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
przy rozliczaniu końcowej raty bez wcześniejszych opóźnień w płatnościach działania tego niby banku są mafijne. To nie jest bank to jest układ mafijny !!!!!!!!!!!!!!!! UWAŻAJCIE
Autor: kredytobiorca
kredyt
Dodano: 16 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
bank który przy rozliczeniu kredytu !!!! nalicza jeszcze bandyckie odsetki uważajcie !!!! Przy rozmowie p;rzez telefon pani konsultantka udaje że nie słyszy i się rozłacza . Przestrzegam nie dajcie się !!!
Autor: B.K.
OKRADZIONA
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
KTOŚ WYCZYŚCIŁ MI KONTO BANKOWE. PRZELEWÓW DOKONUJE TYLKO Z WŁASNEGO KOMPUTERA. MAM PROGRAM ANTYWIRUSOWY. ZGŁOSIŁAM REKLAMACJE A BANK TWIERDZI ŻE TO MOJA WINA. KRYSTYNA PYTLAKOWSKA - DZIENNIKARKA TRACIŁA OSZCZĘDNOŚCI SWOJEGO ŻYCIA.BĘDĘ WALCZYŁA O ZWROT SWOICH PIENIĘDZY. TEN BANK TO ............JAKAŚ KPINA
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.