Logowanie Rejestracja
Citi Handlowy opinie Klientów

Citi Handlowy opinie

Opinie o banku Citi Handlowy

Citi Handlowy - ocena: 1.35 / 5 - liczba opinii 108

Jeden z najstarszych banków komercyjnych w Polsce, jego początki sięgają lat 70. XIX wieku. W okresie PRL pełnił rolę banków obsługującego państwowy handel zagraniczny. Sprywatyzowany w 1997 roku, cztery lata później połączył się z polskim oddziałem amerykańskiego banku Citibank. Od tego czasu Bank Handlowy w Warszawie S.A. działa pod marką Citi Handlowy.

 

karta citi bankuW ofercie banku znajdziemy następujące produkty: konta osobiste i oszczędnościowe, lokaty terminowe, karty kredytowe, kredyty i pożyczki. Szczególnie bogata jest oferta inwestycyjna (fundusze inwestycyjne i plany systematycznego inwestowania) i ubezpieczeniowa.

Opinie klientów o Citi Handlowy. Co myślą użytkownicy o Citi Handlowy?

Promocja tygodnia w Citi Handlowy:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 120 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 1 dzień
     
  • okres kredytowania do 84 miesięcy 
  •  

Zobacz analizę oferty Citi Handlowy
Dodaj opinię o Citi Handlowy:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Citi Handlowy (128):

Autor: obiektywny
informacje o racie balonowej
Dodano: 26 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Informacje o racie balonowej, służę pomocą, mam ten sam problem, na razie przegrywają!
Autor: fabian
...
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
City handlowy !!! Studnia bez dna nieszlo tego spłaci ciągłe wydzwanial okolo 10 połączeń na dzień mialem dosyć wziolem kredyt w wbk i spłaciłem City handlowy i rozwiązałem z nimi umowę . Koniec koszmaru nigdy więcej. Nikomu nie polecam
Autor: luntek
pozytywnie
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Popiera Antonia. Też mam tu konto i jeszcze nidgy nie było problemów ani z kontem ani z bankiem ani z przelewami czy kredytem który tutaj miałem. Pozytywnie
Autor: antoni
chwale
Dodano: 25 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
citi handlowy ma dobra oferte dla kogos, komu zalezy na obsludze najwyzszej jakosci. mam u nich konto city priority i jeszcze nigdy nie bylo zadnego problemu. obsluga klienta 24/dobe swietnie sie przydaje, bo czesto jestem za granica w innych strefach czasowych a potrzebuje miec dostep caly czas do konta. ogolnie bardzo na plus
Autor: darecki_84
Handlowy jest OK
Dodano: 24 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Na Citi narzekają ci, co ich nie stać na ten bank. Citi Handlowy nie jest dla wszystkich. mam własną firme, dobrze zarabiam i konto w Handlowym jest dla mnie najlepsze, a poza tym prowadzą moje inwestycje.
Autor: ola
wiadomość do Tomka
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Koleś idź do psychiatry.!
Autor: Marcin-Poznań
KPINA Z KLIENTA
Dodano: 14 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Dzisiaj postanowiłem wpłacić pewną kwotę na konto firmowe w związku z czym udałem sie do głownego oddziału w Poznaniu.Niestety kolejka wychodziła prawie na zewnątrz i po pol godzinie stania jakas pani poinformaowala mnie ze lepiej jak udam sie do placówki w starym browarze co też zrobiłem.Na miejscu okazało sie ze jest dwoch pracownikow obslugujacych po jednym kliencie. trwalo to kolejne pol godziny po czym zostalem poinformowany ze obydwoje nie posiadaja uprawnien do obslugi kont firmowych! Żenada, niekompetencja i totalny brak szacunku dla czasu klienta! Radze omijac ten bank szerokim łukiem. Ja jutro kasuje moje konto i przenosze do inego banku.
Autor: Tomek
Uczucia mieszane
Dodano: 12 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Drogo , bardzo drogo , cholernie drogo. Nabyłem kartę - Golda .Wiedziałem w co wchodzę.Wszedłem i jestem nadal.Czy żałuję ? Z mieszanymi uczuciami ale NIE żałuję..Wysoki poziom obsługi i co najważniejsze : bankowość internetowa dla karty kredytowej - bez konta osobistego. Inni kazali mi konto zakładać aby mieć dostęp do karty kredytowej przez internet.Bez sensu ! Drożyznę wkalkulowałem choć przyznam że czasami mnie to wk...........a hehe. Ale mimo wszystko uważam że mam klasowy produkt. Przyznam jednak że mam też dobre dochody i co za tym idzie wiem że CITI nie jest dla osób skromnie zarabiających.Takie osoby powinny OMIJAĆ ten bank z daleka bo zostaną po prostu wyssane z posiadanych zasobów. Ten bank to jak opłata klimatyczna za prawo oddychania powietrzem.Ale mimo wszystko POLECAM.
Autor: tomas1pol
nie polecam
Dodano: 25 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie polecam złodziejskie stawki , kiepskie zabezpieczenia możliwość okradania klienta przez pracownika ,
Autor: Staszek
do agn
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Napisałem do arbitra i nie tylko do niego.Czekam na odpowiedzi.Nadal nie mam zamiaru niczego płacić,bo jest to próba zastraszenia.Pozdrawiam.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.