Logowanie Rejestracja
Citi Handlowy opinie Klientów

Citi Handlowy opinie

Opinie o banku Citi Handlowy

Citi Handlowy - ocena: 1.35 / 5 - liczba opinii 108

Jeden z najstarszych banków komercyjnych w Polsce, jego początki sięgają lat 70. XIX wieku. W okresie PRL pełnił rolę banków obsługującego państwowy handel zagraniczny. Sprywatyzowany w 1997 roku, cztery lata później połączył się z polskim oddziałem amerykańskiego banku Citibank. Od tego czasu Bank Handlowy w Warszawie S.A. działa pod marką Citi Handlowy.

 

karta citi bankuW ofercie banku znajdziemy następujące produkty: konta osobiste i oszczędnościowe, lokaty terminowe, karty kredytowe, kredyty i pożyczki. Szczególnie bogata jest oferta inwestycyjna (fundusze inwestycyjne i plany systematycznego inwestowania) i ubezpieczeniowa.

Opinie klientów o Citi Handlowy. Co myślą użytkownicy o Citi Handlowy?

Promocja tygodnia w Citi Handlowy:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 120 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 1 dzień
     
  • okres kredytowania do 84 miesięcy 
  •  

Zobacz analizę oferty Citi Handlowy
Dodaj opinię o Citi Handlowy:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Citi Handlowy (128):

Autor: rela
najgorszy parrabank
Dodano: 5 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
tragedia,oszukują ludzi,nie informują o podniesieniu oprocentowania,klient spałacił i dostaje pisemko,że ma dalej płacić,bo oni 7 lat temu podnieśli oprocentowanie-tylko UWAGA albo Sprawa dla Reportera pownna się tą lichwą zając.odradzam i nawet wrogowi nie życzę
Autor: posiadacz konta w citi
arogancja infoliniowców
Dodano: 4 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
jestem bardzo niezadowolony z obsługi klientów przez pracowników infolinii. Są aroganccy, bezczelni i.....
Autor: natka
słabo
Dodano: 26 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
no moja mama tu ma konto i przenosi się, bo ciagle cos nie tak, a ja mam w Raiffesen konto osobiste, wymarzone konto i niczym się nie martwię, płacę tylko za kartę 3 zł i mam bankomaty wszystkie za free, ubezpieczenia, dobre warunki i obsluge
Autor: AaronH
Straciłem na inwestycjach rekomendowanych przez Citi 350 tys zł
Dodano: 3 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam doradztwo inwestycyjne w Citibanku! Nie wiedzą jak inwestować, strzelają i przesyłają prospekty z rekomendacjami akcji w które inwestować, po zrealizowaniu których wszystko leci na łeb i szyję. Zaznaczam, że inwestowałem prze wiele miesięcy, kupowałem i odsprzedawałem różne walory według ich doradztwa. Im dalej tym coraz gorzej. W innym banku w dokładnie tym samym czasie mój brat zarobił na funduszach +21%. Odradzam inwestycje w Citi!!!!
Autor: Ja
Współpraca z bandytami
Dodano: 27 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
do tych, którzy trzymają tam większe kwoty i czują się tam-bezpodstawnie - bezpiecznie. Byłam pracownikiem i klientką , na ponad 500 000 na koncie. Mną i moimi pieniędzmi bardzo interesowała się lumpiarnia po wyrokach. Na współpracę z nimi poszła przyjęta po znajomości panienka, krewna jednego z dyrektorów niższego szczebla. Panienka z zawodu MONTER. Wynosiła informacje n mój temat, za wiedzą przełożonego i w tym momencie każdy rozsądny człowiek powinien stamtąd natychmiast uciekać. W końcu dopuściła się współudziału w czynie zagrożonym karą pozbawieni wolności. O sprawie wiedziały już 2 wyższego szczebla dyrektorki. Kiedy zażądałam wyciągnięcia normalnych konsekwencji służbowych i karnych postanowiono za wszelką cenę chronić swoją. Zero konsekwencji, ukryto dowody, zwolnienie dla mnie. Częściowo pomogła awantura w Warszawie i potwierdzenie faktów przez kilku pracowników. Dyscyplinarka dla pannicy, jej kuzynka złapano na latami trwającym okradaniu banku -jakie kontrole tam mają, natomiast nigdy nie wydano mi dowodów przestępstwa trwającego do dzisiaj -stalking. Miejcie świadomość, że takich klik i układzików jest tam sporo, nie możecie mieć pewności czy tym razem jakiś przyjęty po znajomości frezer nie zechce pójść na współpracę z bandytami. ZABIERAJCIE STAMTĄD SWOJE PIENIĄDZE.
Autor: obiektywny
Rata balonowa
Dodano: 18 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Jestem już po sprawie. Wyrok prawomocny. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy proszę o telefon. 71 7966513
Autor: Aleksandra
Najgorszy z jakim miałam do czynienia
Dodano: 3 grudnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ja również przestrzegam przed tym bankiem, a porównanie mam chociażby z ING czy BGŻ. Kilkudniowa zwłoka w spłacie płatności poza odsetkami, które są rzeczą oczywistą skutkuje naliczeniem dodatkowych opłat, co też jest dla mnie rzeczą oczywistą ale nie na taką skalę jak to ma miejsce w citi tak że szybko z kwoty 150zł robi się kwota 250:) nie mówiąc o ciągłym wydzwanianiu, które wyglądało tak, że puszczano mi po 3-4 sygnały ok 10 razy dziennie (podkreślę jeszcze raz, że spóźnianie w spłacie było sporadyczne i maksymalnie termin (raz mi się zdarzyło) przekroczyłam o 10 dni, brawo dla Pana, który w komentarzu napisał, że to bank dla ludzi z grubym portfelem.
Autor: Marta.P.
Koszmar
Dodano: 7 listopada 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam ten bank. Zawsze dokładnie czytam umowy i zawsze spłacam kredyty zgodnie z harmonogramem, co do dnia. Tym razem dałam się wpuścic w maliny. Mimo że oprocentowanie kredytów malało i wszystkie banki obnizyly wysokość rat City tego nie zrobił a ostatnia rata kredytu była wyższa dwukrotnie. Zamiast 500 zł zapłaciłam 1000 zł byłam w szoku. Nic nie pomogły reklamacje. To zlodziejski bank uważajcie !!!
Autor: rozdrażniona
brak szacunku dla klienta
Dodano: 21 października 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Najgorsza obsluga wszech czasów. Idę do banku żeby załatwić sprawy a tu brak rozwiązania bo procedury. To gdzie mam iść? Masakra. Nie polecam!!!! Żaden szanujący się bank nie ma tak mało oddziałów!
Autor: ewka
pytanie do autora "obiektywny"
Dodano: 29 września 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
proszę o informacje jak rozwiązać problem raty balonowej.?
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.