Logowanie Rejestracja
Citi Handlowy opinie Klientów

Citi Handlowy opinie

Opinie o banku Citi Handlowy

Citi Handlowy - ocena: 1.35 / 5 - liczba opinii 108

Jeden z najstarszych banków komercyjnych w Polsce, jego początki sięgają lat 70. XIX wieku. W okresie PRL pełnił rolę banków obsługującego państwowy handel zagraniczny. Sprywatyzowany w 1997 roku, cztery lata później połączył się z polskim oddziałem amerykańskiego banku Citibank. Od tego czasu Bank Handlowy w Warszawie S.A. działa pod marką Citi Handlowy.

 

karta citi bankuW ofercie banku znajdziemy następujące produkty: konta osobiste i oszczędnościowe, lokaty terminowe, karty kredytowe, kredyty i pożyczki. Szczególnie bogata jest oferta inwestycyjna (fundusze inwestycyjne i plany systematycznego inwestowania) i ubezpieczeniowa.

Opinie klientów o Citi Handlowy. Co myślą użytkownicy o Citi Handlowy?

Promocja tygodnia w Citi Handlowy:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 120 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 1 dzień
     
  • okres kredytowania do 84 miesięcy 
  •  

Zobacz analizę oferty Citi Handlowy
Dodaj opinię o Citi Handlowy:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Citi Handlowy (128):

Autor: Firma
lichwiarskie praktyki banku
Dodano: 23 czerwca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Odradzam wszystkim korzystanie z usług banku CITI, od pół roku jako firma próbujemy zamknąć konto, i niestety ich praktyki są na miarę najgorszych lichwiarzy, oddziały są zamykane, i żeby zamknąć konto trzeba jechać 300-400 km do najbliższego oddziału, po to by złożyć podpis! Obsługa na poziomie PRL, żal. Uciekajcie z tego banku!
Autor: loona
Citi
Dodano: 14 maja 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam konto City Priority i kartę kredytową.Suma sumarum nie narzekam.Chociaż może znalazłoby się kilka powodów do narzekania.Niestety Citi aplikacja na iPad tylko do 20.05.2016 r.Zbyt mało użytkowników.Brakuje mi wielu opcji w interface bankowości internetowej.Mianowicie bardzo mało intuicyjny interface,np.zaplanowane przelewy nie dadzą się edytować,aby je zmienić lub usunąć,nie ma informacji o np.braku środków do realizacji przelewu.Mówi się,że zmieni się grafika i sama technika obsługi bankowości,ale kiedy?Czekam i licze na bardziej nowoczesny system i szybsze księgowanie,więcej opcji informacyjnych o ruchach na koncie.Pozdrawiam Citi i czekam na nowe opcje w bankowości.Ponoć nastawiają się na bankowość internetową?
Autor: Emerytka
Uwaga, wciskają karty kredytowe Master Cards !
Dodano: 20 kwietnia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam kartę Visa już kilkanaście lat.W lipcu kończy mi się ważność a tu teraz przysłali mi MasterCards licząc że ją aktywuję.Myśleli że nie zauważę i będą mieli klienta z dwoma kartami ! JA NIE DAM SIĘ NABRAĆ, ale zapewne wiele osób będzie sądziło, że to zwykła wymiana.
Autor: Romek
Mam kartę i konto
Dodano: 22 marca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Mam u nich kartę kredytowa i konto i ja osobiście jestem zadowolony. Nie wiem skąd te negatywne komentarze ale ja żadnych problemów nie miałem, wystarczy przed podpisałem umowy dopytać się konsultanta o wszystko a nie tak jak moi niektórzy znajomi jak tylko słyszą ze dostaną gotówkę to ręce im się trzęsą i akceptują wszystko jak leci a potem chodzą i marudzą jak to dużo płaca co miesiąc.
Autor: Klient
Zla obsluga
Dodano: 23 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Niegrzeczna obsluga infolinii. Niekorzystne dla klienta warunki.
Autor: majkel
DO ISRAELA WON
Dodano: 19 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
WON Z POLSKI - POLSKA DLA POLAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: nejm_2pl
OSTRZEŻENIE
Dodano: 19 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Nie brać żadnych kredytów kart , ubezpieczeń kredytów. Oszustwo na każdym kroku brak kompetencji i typowe nazi....praktyki . Ten Bank niebawem bedzie mial problemy chyba i to dośyć powazne.
Autor: lilekwawa
CITI UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 19 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UWAGA NA TEN BANK , OSTRZEGAM !!!! Jeżeli ktoś ma tam środki , niech je przeniesie do normalnego podmiotu. Praktyki lichwiarskie , a forma kontaktu z klientem – nadaje się pod Prokuraturę , co niebawem zresztą uczynię. Jeżeli ktoś już ma tam coś i jest związany z tym…..pseudoyudbankiem to radzę nagrywać wszystkie rozmowy telefoniczne a korespondencję zbierać. DUŻE PROBLEMY CZEKAJĄ NA TYCH KTÓRZY SKORZYSTAJĄ Z USŁUG TEGO CITIDENTA…bo tak to wygląda. KNF powinien zając się tym podmiotem . Jestem na etapie kończenia opracowywania stosownej dokumentacji do Prokuratury i KNF oraz jednego z programów telewizyjnych. Są normalne Banki jak spółdzielcze itp...itd i nasze Polskie !!! OSTRZEGAM PRZED CITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: fredo
citi
Dodano: 10 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NAJGORSZY BANK nie dosyć że bezczelność bezgraniczna , oszustwo to jeszcze likwidują placówki -po prostu GNOJE
Autor: rela
rata balonowa
Dodano: 5 luty 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Sprawa 22.03. 2016-jak ktoś miał podobnie proszę o wiadomośc deborah1@wp.pl. Nie możemy pozwolić tej lichwie się dymać,o niczym nie informują i ludzi chcą golić na kasę jak baranów
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.