Logowanie Rejestracja
Citi Handlowy opinie Klientów

Citi Handlowy opinie

Opinie o banku Citi Handlowy

Citi Handlowy - ocena: 1.35 / 5 - liczba opinii 108

Jeden z najstarszych banków komercyjnych w Polsce, jego początki sięgają lat 70. XIX wieku. W okresie PRL pełnił rolę banków obsługującego państwowy handel zagraniczny. Sprywatyzowany w 1997 roku, cztery lata później połączył się z polskim oddziałem amerykańskiego banku Citibank. Od tego czasu Bank Handlowy w Warszawie S.A. działa pod marką Citi Handlowy.

 

karta citi bankuW ofercie banku znajdziemy następujące produkty: konta osobiste i oszczędnościowe, lokaty terminowe, karty kredytowe, kredyty i pożyczki. Szczególnie bogata jest oferta inwestycyjna (fundusze inwestycyjne i plany systematycznego inwestowania) i ubezpieczeniowa.

Opinie klientów o Citi Handlowy. Co myślą użytkownicy o Citi Handlowy?

Promocja tygodnia w Citi Handlowy:

pożyczka gotówkowa

  • pożyczka nawet do 120 tysięcy
     
  • decyzja kredytowa w 1 dzień
     
  • okres kredytowania do 84 miesięcy 
  •  

Zobacz analizę oferty Citi Handlowy
Dodaj opinię o Citi Handlowy:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Citi Handlowy (128):

Autor: Kity z Satelity
OMIJAĆ TEN DZIADOWSKI BANK S Z E R O L I M Ł U K I E M
Dodano: 5 dni temu
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Brak słów to mało powiedziane. Dodzwonić się na infolinię Banku trzeba słuchać przez 25 minut idiotycznej muzyki. Załatwić sprawę to cud mało powiedziane. Kradną klientów ile się da. Frima BANK KOGUCIK - spierdolił i ucikł. Likwidacja oddziałów może nam karzą jechać do najbliższego oddziału w USA bo w Polsce ich nie stać na czynsz i muszą zamykać oddziały. Panie konsultantki miłe podczas rozmowy, gdyż rozmowa jest kontrolowana jak z filmu MIŚ Bareji. Można by pisać szkoda i moja rada spierdalać jak najdalej z tego Banku gdzie pieprz rośnie.
Autor: Jacek
citigold
Dodano: 17 października 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
oszuści wcisło getback a teraz mówią że sam dokonałem wyboru Nie polecam
Autor: Niezadowolony Klient
Odradzam Bank Handlowy - Citibank
Dodano: 11 października 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Citibank to naciągacze. Jesteś dla nich tylko frajerem, któremu chcą wcisnąć jak najwięcej produktów finansowych. Jakakolwiek negocjacja później to jak rozmowa ze ścianą. "Taka jest polityka banku" odpowiadają konsultanci. Mnóstwo jakichś gównianych dodatkowych śmieci doklejają do konta, karty - nim się zorientujesz już na kilka złotówek jesteś do tyłu. Ponadto wystarczy popatrzeć na porównywarki - to jeden z droższych banków - zdecydowanie NIE POLECAM tego banku. Mam tam konto od wielu lat a traktują człowieka jak śmiecia. Nie jesteście dla nich partnerami - jesteście tylko zwierzętami które będą potem doić.
Autor: ANETA
Naciągający sprzedawcy
Dodano: 15 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Pierwsze moje pytanie czy konto jest 100% bez płatne i czy wiąże się z jakimiś warunkami- odpowiedź TAK żadnych kosztów, ale już sprzedawca we Wrocławiu budynek Kameleon nie wspomniał, że trzeba utrzymywać min. 300000zł na rachunku, udzielanie kłamliwych informacji odnośnie lokat- nie polecam więcej informacji i prawdziwe są w internecie.
Autor: Jeszcze Klient...
Avenida - masakryczny czas oczekiwania
Dodano: 14 września 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od kilku miesięcy korzystam z oddziału Citi w Poznaniu w CH Avenida. Jeszcze nigdy nie obsłużono mnie w kasie w czasie krótszym niż 30min, a nierzadko czekałem w prawie godzinnej kolejce!!! Nawet jeśli było kilku Doradców czekasz, bo nie ma drugiego punktu kasowego. Brak reakcji kierownika placówki na wieczne kolejki na tyle mnie zirytował, że założyłem konto w innym banku w Avenidzie - obsługa kasowa przy dwóch stanowiskach... Odradzam wizyt w tej placówce Citi - No chyba, że nie masz innych sposobów na zagospodarowanie wolnego czasu...😔
Autor: kali
nie polecam
Dodano: 2 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Kardną pieniądze kont klientów następnie trzeba pisać reklamacje i czekać 30 dni. Niby sa to pomyłki ale zdarzaja sie non stop - omijajcie ten bank szerokim łukiem!!!
Autor: kongri
ODRADZAM !!!
Dodano: 18 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam wszystkim ten bank !!!
Autor: wkurwiony
banda debili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 3 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
KURWY JEBANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKURWYSYNY PIERDOLONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: Marcin
Odradzam Citi Bank
Dodano: 3 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W zeszłym miesiącu zrezygnowałem z usług Citi Banku. Powodów zgromadziło się tak wiele, że aż za dużo. Po kolei: 1. Zgłosiłem reklamacje w/s pobierania opłata za subkonto oszczędnościowe. 15 pln miesięcznie za konto na którym jest oprocentowanie 0,5 %. Prowizja co miesiąc przewyższała odsetki, które bym otrzymał. 2. W/w reklamacje zgłosiłem poprzez formularz. Za 2 dni była odpowiedź, że w ciągu miesiąca subkonto będzie zamkniete. Ale co ciekawe minął nastepny a potem kolejny miesiąc w którym nadal pobierano mi te prowizje i to mimo, że nie miałem już na nim jakichkolwiek środków. To już zakrawa na złodziejstwo. 3. Zgłosiłem więc zażalenie poprzez formularz na niewłaściwe zamknięcie subkonta i pobranych opłat. Do dzisiaj na to zgłoszenie nie dostałem odpowiedzi. 4. Ale to nie koniec. Zadzwoniełm na citi phone i z nagranej, automatycznej informacji dowiedziałem się, że kontynuowanie rozmowy po połączeniu do konsultanta będzie wiązało się z naliczeniem opłaty 6 PLN. Sprawa nie była pilna więc się rozłączyłem. I dzisiaj patrze i oczom nie wierze, mimo, ze do rozmowy z konsultanten nie doszło to mnie pobrano z konta te 6 PLN. To juz bandyctwo. 5. Kolejna sprawa - dokonałem trzech transakcji walutowych online poprzez stronę citi banku płacąc kartą mastercard. Otrzymałem informację o konkretnej opłacie. No powiedzmy x. Po 2 tygodniach co widzę - każdą z tym transakcji dociążono kwotą x+ kilka PLN. Dziwne bo akceptowałem po przeliczeniu konkretną kwotę w złotówkach za każdą transakcję. Kwoty nie były duże - po kilkadziesiąt USD każda. Aż strach pomysleć co by było gdyby to była duża lub bardzo duża kwota przelewu.... ODRADZAM TEN BANK. OMIJAJCIE ICH DALEKIM ŁUKIEM.
Autor: Michał
infolinia
Dodano: 2 lipca 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Skandal!Ile można czekać na połączenie z infolinią?!!Dzwonię od kilku dni.Wydzwoniłem już pięćdziesiąt złotych wysłuchując debilnej melodyjki!!!Dziadostwo a nie bank!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.