Logowanie Rejestracja
BZWBK opinie Klientów

BZWBK opinie

Opinie o banku BZWBK

BZWBK - ocena: 1.55 / 5 - liczba opinii 261

Bank Zachodni WBK to bank uniwersalny z siedzibami we Wrocławiu, Poznaniu i Warszawie. Jest trzecim co do wielkości bankiem w Polsce pod względem wartości aktywów (dane za 2015 rok). Bank oferuje produkty dla klientów indywidualnych i biznesowych (rachunki osobiste, rachunki oszczędnościowe, lokaty, produkty ubezpieczeniowe i inwestycyjne, kredyty gotówkowe i hipoteczne). 

 

W 2011 roku większościowe udziały w banku nabyła hiszpańska grupa Santander. Nazwa BZ WBK była efektem kompromisu pomiędzy zarządami obu łączących się banków i miała obowiązywać pół roku, ale zachowano ją do dziś, ponieważ łatwo zapamiętywali ją klienci. Hiszpański właściciel ma jednak plany rebrandingu na Santander Bank, co wpisuje się w jego globalną politykę marketingową.

Opinie klientów o BZWBK. Co myślą użytkownicy o BZWBK?

Promocja tygodnia w BZWBK:

kredyt gotówkowy

  • pieniądze w 15 minut
     
  • kredyt na dowolny cel
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty BZWBK
Dodaj opinię o BZWBK:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku BZWBK (302):

Autor: niezadowolony klient
bank omijac z daleka
Dodano: 24 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
okropny bank, niesolidny, kultura obslugi klienta= 0!!! na korespondecje nie odpowiadaja -czekam juz cztery miesiace!! Nikomu (nawet wrogowi!!) nie polecam tego banku!!!!
Autor: mala
masakra
Dodano: 17 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jakis czas temu chcialam wziac debet w wysokosci 1000zl. Pani przegadala mnie zebym wziela 3000a oplata to 50zl na rok a okazalo sie ze zostalam wprowadzona w wielki blad bo mam nizsza wyplate i co miesiac pobieraja mi po ok 25 zl za saldo ujemne w przeliczeniu 25 zl mnozymy przez 12 miesiecy i wychodzi juz 300zl i do tego 50 zl
Autor: zalamana
weryfikacja i wszystko inne
Dodano: 14 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
czy wiecie o tym jak baby na infolini weryfikuja czy napewno rozmawiaja z toba? zadaja jedno magiczne pytanie jaka jest twoja data urodzenia przeciez kaxdy kto odbierze moj telefon moze powiedziec im wszystko przez telefon zero weryfikacji, nastepna rzecz pare razy mialam tak ze wplacalam srodki w placowce a ze konto mialam dawno temu to zapomnialam wzoru podpisu kobieta obrucila monitor do mnie pokazala mi dokladnie krok po kroku jak ma wygladac podpis 5razy sie podpisywalalm by bylo idealnie wiec znow zero bezpieczenstwa bo kazdy moze podpisac cokolwiek za mnie be mojej wiedzy bo tepa baba kazdemu pokaze moj podpis... MASAKRA
Autor: okin
zamykanie konta
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Konto zamykane już 2 razy, a dalej jest aktywne. Zakładać umieją zamykać niekoniecznie, albo kretyni albo robią to na złość klientowi.
Autor: Agnieszka
tragedia
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank.nie może być dobry skoro jego pracownicy nie potrafią liczyć. Mają problem z podziałem kwoty 2000 pln na 4 części. Gratuluję doboru inteligentnych pracowników. Mocnych, niestety tylko w "gębie"
Autor: wroman
obsługa klienta / karta kredytowa
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłem klientem tego banku od b wielu lat, korzystałem z różnych produktów - konta, TFI, karty kredytowe. Z karty korzystalem aktywnie. W ciagu lat na gorsze zmienily sie warunki korzystania z produktów - wciąż nowe opłaty, częste zmiany cennika, coraz gorszy interfejs internetowy. Infolinia nie zna odpowiedzi na podstawowe pytania np. kiedy zostala zawarta umowa karty kredytowej i na jakich warunkach, jakie oplaty moze pobierac bank. Bank nie aktualizuje przekazywanych mu danych kontaktowych. Jednym slowem pozegnalem sie z nimi, rozumiem ze bank to nie instytucja charytatywna, ale jesli za cos place to musze wiedziec za co i wiedziec tego jakies korzysci a nie byc dojna krowa.
Autor: klientka od początku
pomyłka w ocenie
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
oczywiście zgodnie z wpisem poniżej należy się ocena negatywna do potęgi n-tej
Autor: klientka od początku
koszty rachunku
Dodano: 13 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Opłaty za rachunek firmowy strasznie wysokie, jak za ekskluzywną markę , szkoda że jakość świadczonych usług nie idzie w parze ze wzrostem opłat, jest określając matematycznie, odwrotnie proporcjonalna. Nie mam zamiaru paść wszelkiej maści prezesów pracując na opłaty i prowizje od wszystkiego, nadszedł czas rozstania, decyzja nieodwołalna.
Autor: stały klient
tragiczny i lichwiarski
Dodano: 12 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
ten bank to jedna wielka lichwiarska tragedia! cały czas zmieniają regulaminy i każdego miesiąca naliczają inne opłaty, dziś czara goryczy się przelała, na jesień likwiduję konto (tak pożno tylko dlatego, iż muszę zawiadomić kontrahentów). Nie polecam!
Autor: klient banku
zlodzieje!!!!
Dodano: 11 sierpnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank wbk szczecin to złodzieje oszuści zero sacunku do człowieka który stracił prace od tej pory bank traktuje mnie jak śmiecia ich nie obchodzi utrata pracy brakowal mi jeden dzień brakowal do zasiłku i ubezpieczenie kredytu który pplacilem nie jest juz ubezpieczeniem ,biorąc kredyt nie informują o tym bo nim by nie brał pożyczek kursy jebane osusci .teraz straszą inne firmy windykacyjne i bank olewa mnie ,pisze skargi a bank odsyła mnie ,ostatnio bank zabrał mi cala wypłatę która w płynęła . Wieku 32 lat z choruje na nerwice przez bank nie polecam banku .
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.