Logowanie Rejestracja
BZWBK opinie Klientów

BZWBK opinie

Opinie o banku BZWBK

BZWBK - ocena: 1.55 / 5 - liczba opinii 261

Bank Zachodni WBK to bank uniwersalny z siedzibami we Wrocławiu, Poznaniu i Warszawie. Jest trzecim co do wielkości bankiem w Polsce pod względem wartości aktywów (dane za 2015 rok). Bank oferuje produkty dla klientów indywidualnych i biznesowych (rachunki osobiste, rachunki oszczędnościowe, lokaty, produkty ubezpieczeniowe i inwestycyjne, kredyty gotówkowe i hipoteczne). 

 

W 2011 roku większościowe udziały w banku nabyła hiszpańska grupa Santander. Nazwa BZ WBK była efektem kompromisu pomiędzy zarządami obu łączących się banków i miała obowiązywać pół roku, ale zachowano ją do dziś, ponieważ łatwo zapamiętywali ją klienci. Hiszpański właściciel ma jednak plany rebrandingu na Santander Bank, co wpisuje się w jego globalną politykę marketingową.

Opinie klientów o BZWBK. Co myślą użytkownicy o BZWBK?

Promocja tygodnia w BZWBK:

kredyt gotówkowy

  • pieniądze w 15 minut
     
  • kredyt na dowolny cel
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty BZWBK
Dodaj opinię o BZWBK:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku BZWBK (302):

Autor: iwona
obsluga przez telefon
Dodano: 16 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
wymądrzale panie bardzo wyniosłe nie rozumiejący klijentów ręce opadają
Autor: karol Poznański
WBK -to oszusci
Dodano: 10 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
uwaga na tych złodzieji - jednostronnie nagle mimo wczesniejszych pisemnych umów i i gwarancji nagle ni stąd ni z owad pobieraja 7 zł za wydana wcześniej bezpłatna karte bankomatowa . Oszusci i tyle - policzcie - choćby tylko 200 tys swoich kileinetów tak okradli to maja 1, 4 miliona złotych na miesiąć - likwidujcie wszyscy konta u tych złodziei - sa uczciwe banki - choćby Meritum - tam opłata wynosi 2 zl i wie sie o niej od poczatku
Autor: oszukany klient
BZ WBK
Dodano: 10 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
A takie zdanie o tzw. bankowcach ma Jacek Kseń, były prezes BZ WBK, jeden z najbardziej cenionych polskich bankowców tak mowi o bankowcach: misselling, chciwość i wciskanie klientom kitu. Takze uwaga rencisci i emeryci!nie kupujcie produktu "spokojny kredyt"- WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!!
Autor: oszukany rencista
BZ WBK
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt. Poniewaz zostaniecie tylko oskubani przez ten bank, bo tylko ten bank na tym zarabia a wy zostaniecie na lodzie! WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!! Ostrzega oszukany i okradziony klient Bank Zachodniego odzial Szprotawa!!!
Autor: Endrju
Reprymenda
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Witam! Jestem od jakiegoś czasu klientem banku i w sumie jestem zadowolony. Nie mają może i najtańszych usług, ale za to mają ciekawe rozwiązania do zaproponowania. Obracam walutami obcymi i dla mnie osobiście ten bank jest najlepszy ze względu na platformę EFX. Co do reszty osób piszących to podejrzewam, że mało kto ma tak naprawdę pojęcie o bankowości, bo niestety w naszym kraju dominuje ciemnogród w zakresie wiedzy o finansach, czy też szeroko pojętej bankowości. Ludzie nie czytają umów, a jak czytają to nie rozumieją i później mamy właśnie gorące dyskusje na forach typu "bank mnie okrada". Aż śmiać mi się chce, jak "frankowicze" domagają się swoich praw i płaczą na każdym kroku, że zostali oszukani. Ludzie, kredyty długoterminowe w walutach wymienialnych to czysta spekulacja. Frank poszedł w górę i ludzie płaczą, ale gdyby zanotował spadek, to by wszyscy się cieszyli i liczyli zysk. Ja się pytam, jakim prawem domagacie się, aby PAŃSTWO Wam pomagało z tymi kredytami? I to z czyich pieniędzy? PODATNIKÓW, czyli z moich pieniędzy między innymi. Nie wyrażam na to zgody. Płacz i płać, jak brałeś. Basta.
Autor: oszukany rencista
BZ WBK
Dodano: 9 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt. Poniewaz zostaniecie tylko oskubani przez ten bank, bo tylko ten bank na tym zarabia a wy zostaniecie na lodzie! WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!! Ostrzega oszukany i okradziony klient Bank Zachodniego odzial Szprotawa!!!
Autor: zabal
zmiana warunków
Dodano: 8 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Podpiszesz konto? Szybko zmienią zasady i dowalają płatności. Oszustwo
Autor: tunaaa
nie wiedziałam ze tak mozna
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Przeszłam z pekao są do zachodniego. Mila obsługa, odpowiedzialna, w życiu nie widziałam, że tak można pomóc człowiekowi, od tak. Polecam
Autor: Ja
wbk oszukuje
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
WBK to OSZUŚCI dają dobre oferty i łapią klientów a potem zmieniają te oferty dodając opłaty za karty 7zl i 2,8% za przewalutowanie. Ps.Dymam Was
Autor: t5q1
złodzieje
Dodano: 6 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
nie polecam banku, nie szanują klienta. podpiszesz z nimi umowę to oni za miesiąc wprowadzą aneks i dodają ci płatności a ty możesz tylko usunąć konto.
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.