Logowanie Rejestracja
BZWBK opinie Klientów

BZWBK opinie

Opinie o banku BZWBK

BZWBK - ocena: 1.55 / 5 - liczba opinii 261

Bank Zachodni WBK to bank uniwersalny z siedzibami we Wrocławiu, Poznaniu i Warszawie. Jest trzecim co do wielkości bankiem w Polsce pod względem wartości aktywów (dane za 2015 rok). Bank oferuje produkty dla klientów indywidualnych i biznesowych (rachunki osobiste, rachunki oszczędnościowe, lokaty, produkty ubezpieczeniowe i inwestycyjne, kredyty gotówkowe i hipoteczne). 

 

W 2011 roku większościowe udziały w banku nabyła hiszpańska grupa Santander. Nazwa BZ WBK była efektem kompromisu pomiędzy zarządami obu łączących się banków i miała obowiązywać pół roku, ale zachowano ją do dziś, ponieważ łatwo zapamiętywali ją klienci. Hiszpański właściciel ma jednak plany rebrandingu na Santander Bank, co wpisuje się w jego globalną politykę marketingową.

Opinie klientów o BZWBK. Co myślą użytkownicy o BZWBK?

Promocja tygodnia w BZWBK:

kredyt gotówkowy

  • pieniądze w 15 minut
     
  • kredyt na dowolny cel
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty BZWBK
Dodaj opinię o BZWBK:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku BZWBK (302):

Autor: rencista
zlodzieje+lichwiarze
Dodano: 29 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt. Poniewaz zostaniecie tylko oskubani /okradzeni i oszukani przez ten bank, bo tylko ten bank na tym zarabia a wy zostaniecie na lodzie! WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!! Ostrzega oszukany i okradziony klient Banku Zachodniego oddzial Szprotawa!!!Emeryci i rencisci jezeli bierzecie kredyt gotowkowy w tym banku i wcisna wam ubezoieczenie tzw. spokojny kredyt, to to jest ukryte lichwiarstwo- oprocentowanie kredytu moze wzrosnac o okolo 70%. Nie dajcie sie tym lichwiarom oszukiwac!!! to nie jest bank - to jest kantor lichwiarski!!!
Autor: klient banku
Zlodzieje
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank WBK to złodzieje i naciągacze. Radzę omijać ten bank szerokim łukiem. Po kilku latach posiadania konta w tym banku naciąłem się na duży koszt związany z wypłatą gotówki w bankomacie innego banku. Zgodnie z umową wypłaty tego typu miały być darmowe i tak tez było przez kilka lat, aż tu nagle z dnia na dzień taka niespodzianka i do tego dodanie opłaty za prowadzenie konta. Wszystko to bez poinformowania mnie cywilizowaną drogą (listownie, mailowo). Po tym gdy zadzwoniłem na infolinie zostałem usłyszałem, że informacja o tym znajdowała się w tabeli opłat zamieszczonej na stronie internetowej banku na stronie nr 47 oraz na facebooku... Cóż może i w moim interesie jest codzienne sprawdzanie tejże strony żeby przekonać się czy przypadkiem nie chcą mnie okraść. Jeżeli tak, to również w moim interesie będzie pożegnanie się z tym bankiem i poszukanie jakiegoś innego, który będzie miał bardziej uczciwe podejście do swoich klientów...
Autor: rencista
BZ WBK=zlodzieje+oszusci
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt. Poniewaz zostaniecie tylko oskubani /okradzeni i oszukani przez ten bank, bo tylko ten bank na tym zarabia a wy zostaniecie na lodzie! WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!! Ostrzega oszukany i okradziony klient Banku Zachodniego oddzial Szprotawa!!!
Autor: oszukany
To nie jest bank.
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
W WBK manipulują tak że tylko chyba prawnik by za nimi nadążył. Nie wierzcie co wam mówią w banku. Żądajcie to na piśmie bo potem rzeczywistość jest niestety inna. Ja się z tego wymiksowałem i wszystkim to polecam. Nie czekajcie na problemy tylko likwidujcie konta!! Nie utrzymujcie złodzieji. I taj już mamy w Polsce ciężko.
Autor: oszukany
To nie jest bank.
Dodano: 24 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
To nie jest bak tylko zabawa w ciuciubabkę. Jak odnajdziesz gdzie cię oszukali to niestety musiesz szukać dalej. Nie szukasz? Płacisz!!! I tak w kółko. Normalny bank normalnie w świecie musi cię poinformować o zmianach i trzeba to w jakiś sposób zaakceptować. Jednym słowem masz jakiś wybór. W WBK
Autor: Zflustrowana
złodziejstwo w biały dzień
Dodano: 23 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Byłam klientką tego beznadziejnego banku. Do dziś.Jak ktoś chce być frajerem to niech sobie zaloży konto w WBK. Ludzie!!!Uciekajcie puki się da!!!
Autor: Niezadowolona
do autora ,, tunaaa"
Dodano: 23 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oni zawsze są mili. Poczekaj jeszcze trochę. Jak Cię oskubią to zmienisz zdanie.
Autor: rencista
BZ WBK=zlodzieje+oszusci
Dodano: 23 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt. Poniewaz zostaniecie tylko oskubani /okradzeni i oszukani przez ten bank, bo tylko ten bank na tym zarabia a wy zostaniecie na lodzie! WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!! Ostrzega oszukany i okradziony klient Banku Zachodniego oddzial Szprotawa!!!
Autor: jonka
dziwne zasady
Dodano: 18 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam podobne spostrzeżenia, niepostrzeżenie wprowadzili zmiany w zawartych wcześniej umowach, zmienili oprocentowanie wkładu do 0. Ok jeśli tak im zależy na stracie klienta, super za chwilę już mnie tam nie będzie
Autor: rencista
BZ WBK
Dodano: 17 marca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt. Poniewaz zostaniecie tylko oskubani przez ten bank, bo tylko ten bank na tym zarabia a wy zostaniecie na lodzie! WBK Aviva nie obejmie zobowiazan z tego ubezpieczenia, bo ten pakiet nie jest dla was!! Ostrzega oszukany i okradziony klient Banku Zachodniego odzial Szprotawa!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.