Logowanie Rejestracja
BZWBK opinie Klientów

BZWBK opinie

Opinie o banku BZWBK

BZWBK - ocena: 1.55 / 5 - liczba opinii 261

Bank Zachodni WBK to bank uniwersalny z siedzibami we Wrocławiu, Poznaniu i Warszawie. Jest trzecim co do wielkości bankiem w Polsce pod względem wartości aktywów (dane za 2015 rok). Bank oferuje produkty dla klientów indywidualnych i biznesowych (rachunki osobiste, rachunki oszczędnościowe, lokaty, produkty ubezpieczeniowe i inwestycyjne, kredyty gotówkowe i hipoteczne). 

 

W 2011 roku większościowe udziały w banku nabyła hiszpańska grupa Santander. Nazwa BZ WBK była efektem kompromisu pomiędzy zarządami obu łączących się banków i miała obowiązywać pół roku, ale zachowano ją do dziś, ponieważ łatwo zapamiętywali ją klienci. Hiszpański właściciel ma jednak plany rebrandingu na Santander Bank, co wpisuje się w jego globalną politykę marketingową.

Opinie klientów o BZWBK. Co myślą użytkownicy o BZWBK?

Promocja tygodnia w BZWBK:

kredyt gotówkowy

  • pieniądze w 15 minut
     
  • kredyt na dowolny cel
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty BZWBK
Dodaj opinię o BZWBK:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku BZWBK (302):

Autor: Remi
nie polecam
Dodano: 15 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Chcecie kłopotów, prowizji itp. - bzwbk czeka na was
Autor: CHORA
KOMPETECJE -BRAK
Dodano: 13 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank najgorszy z najgorszych ,mam zaświadczenie z sądu ,aby móc pobierać emeryturę osoby chorej ,radca prawny wysłał mnie z tym do ZUSu gdzie wywołałam falę śmiechu .obecnie nie chcą mi wypłacić pieniędzy z konta na akt notarialny ,tym razem radca prawny wysłał mnie do sądu po zaświadczenie bezpodstawnie ,autorka aktu nie jest osobą ubezwłasnowolnioną, Ręce opadają Rzecznik praw klienta BZ WBK milczy Co robić ,może mi ktoś podpowie Chodzi o pieniądze osoby ciężko chorej
Autor: Damian
Prowizja za prowizją
Dodano: 13 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Porażka, przez kilka miesięcy za darmo, potem opłata za opłatą, prowizja za prowizja. 0 klarowności.
Autor: rencista
bz wbk okropny niesolidny bank
Dodano: 13 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
pytanie: jak dlugo musze czekac na odpowiedz na moje wypowiedzenie umowy o ubezpieczenie`? juz minelo 5 tygodnii!! to jest bardzo niesolidny bank i kpi z klientow!!!
Autor: Jola
mały minus
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Posiadam konto godne polecenia od prawie 2 lat, po spełnieniu warunków promocji otrzymałam zgodnie z umową gwarantowaną premię - łącznie 700 zł, jestem zadowolona, nie ma problemu z dostępem przez internet, obsługa rzetelna, kompetentna i miła (Radomsko). Minus jest za to, że wprowadzono opłatę za możliwość wypłaty we wszystkich bankomatach, podczas gdy wiele innych banków standardowo oferuje to za 0 zł.
Autor: niezadowolony klient
bz wbk nie jest godne polecenia
Dodano: 11 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
omijac z daleka- zawieraja umowy, ktore sa zmieniane bez wypowiedzenia. takie same negatywne doswiadczenie jak inni klienci
Autor: Iras
negatywna
Dodano: 7 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Uwaga! Ponownie wprowadzają konto godne polecenia, będzie jak ostatnio - kilka miesięcy darmowe, a potem z partyzanta wprowadzą opłaty. Oszukują!
Autor: oszukany
oszuści
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Tylko przyjadę z zagramanicy i odrazu likwiduje konto w tym złodziejskim banku,oszukują jak mogą i kłody pod nogi to ich priorytet.
Autor: rencista
bzwbk=omijac z daleka!!!
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Klienci omijacie ten bank z daleka!!!!bank zachodni wbk grupa sandanter+bz wbk aviva towarzystwo ubezpieczen ogolnych sa+centrum operacji kredytow retail stworzyli siec do oszukiwania i wykorzystywania rencistow przy ubezpieczaniu kredytow w ramach tzw. pakietu spokojny kredyt!! Jezeli rencista pobiera rente i jednoczesnie "dorabia do renty, to w przypadku choroby i calkowitej niezdolnosci do pracy to ubezpieczenie nie obejmuje splaty kredytu!!!Zgodnie z zapisami zawartymi w Warunkach Ubezpieczenia Kredytobiorców - Klientów BZ WBK S.A., (zwanych dalej WU) § 4 pkt 4 Kredytobiorca jest objęty Ochroną Ubezpieczeniową w zakresie Utraty 1) jest zatrudniony na podstawie umowy o pracę, 2) nie ma ukończonych 65 lat, 3) nie ma prawa do emerytury albo renty z tytułu niezdolności do pracy ustalonego przez właściwy organ rentowy. 4) jest objęty Ubezpieczeniem chorobowym Ale tego ci tzw. doradcy nie powiedza renciscie!!! Takze rece precz od tego ubezpieczenia!!! Bo jak umrzecie w wyniku choroby, to to ubezpieczenie powie, ze zatailiscie chorobe i rodzina i tak odziedziczy dlug!! Takze uciekajcie z tego banku!!!!
Autor: Obcy
ZŁODIEJE
Dodano: 5 maja 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jescze roku nie mineło a już oszukują i naciągają na opłatach których nie było przy otwieraniu konta.To sie nazywa złodziejstwo
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.