Logowanie Rejestracja
BZWBK opinie Klientów

BZWBK opinie

Opinie o banku BZWBK

BZWBK - ocena: 1.55 / 5 - liczba opinii 261

Bank Zachodni WBK to bank uniwersalny z siedzibami we Wrocławiu, Poznaniu i Warszawie. Jest trzecim co do wielkości bankiem w Polsce pod względem wartości aktywów (dane za 2015 rok). Bank oferuje produkty dla klientów indywidualnych i biznesowych (rachunki osobiste, rachunki oszczędnościowe, lokaty, produkty ubezpieczeniowe i inwestycyjne, kredyty gotówkowe i hipoteczne). 

 

W 2011 roku większościowe udziały w banku nabyła hiszpańska grupa Santander. Nazwa BZ WBK była efektem kompromisu pomiędzy zarządami obu łączących się banków i miała obowiązywać pół roku, ale zachowano ją do dziś, ponieważ łatwo zapamiętywali ją klienci. Hiszpański właściciel ma jednak plany rebrandingu na Santander Bank, co wpisuje się w jego globalną politykę marketingową.

Opinie klientów o BZWBK. Co myślą użytkownicy o BZWBK?

Promocja tygodnia w BZWBK:

kredyt gotówkowy

  • pieniądze w 15 minut
     
  • kredyt na dowolny cel
     
  • minimum formalności  
  •  

Zobacz analizę oferty BZWBK
Dodaj opinię o BZWBK:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku BZWBK (302):

Autor: Łukasz
nie polecam
Dodano: 23 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jeden z najgorszych banków w jakich posiadam konto, nie polecam a wręcz odradzam za korzystanie z usług BZWBK
Autor: niezadowolony klient
bank nalezy omijac z daleka
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
okropny bank, niesolidny, kultura obslugi klienta= 0!!! na korespondecje nie odpowiadaja -czekam juz trzy miesiace!! Nikome (nawet wrogowi!!) nie polecam tego banku!!!!
Autor: zenada
zenada
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Osoby, ktore pracuja na infolini sa niedoświadczone z rozmowa z klientem, gdyż uwazaja siebie za najważniejszych i podnosza glos na osoby. To sumuje się w niekulturalna postawe wobec klienta.
Autor: SUPCIA
ZENADA
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
UCIEKAC WSZYSCY Z TEGO BANKU w 3 sek. JAKO KREDYT BANK -REWELACJA. ODKAD WBK -PORAZKA! EWIDENTNIE COS JEST NA RZECZY, onie po prostu chca walnac! UWAGA tak rzna: 2 zl- za sprawdzanie salda w bankomacie - jesli regularnie sprawdzasz saldo placisz im ze sie sprawdzasz! PORAZKA. WPROWADZANIE DODATKOWYCH OPLAT ZA BYLE CO, a za co to nie wiesz , zobaczysz dopiero na swoim rachunku i sie przerazisz! DOSKONALY PRZYKLAD ROZKLADANIA INSTYTUCJI NA LOPATKI - a to GRUPA SANTANDER, wiec o co tu chodzi?
Autor: maciej
oszusci
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Bank okrada konta obserwujcie stan konta. Tu 30zl zaraz 10zl itd
Autor: Zniechęcony
BZWBK
Dodano: 11 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem w tym banku ponad 10 lat - było w miarę ok. Ostatnio poszedłem do oddziału z prośbą o zmianę warunków umowy- w telewizji trąbią o darmowym kącie więc chciałem zmienić warunki. I co się okazuje. Trzeba założyć nowe konto zlikwidować stare, zlikwidować karty kredytowe i założyć na nowo to będzie promocja. Konkluzja - pakuję się i jak już muszę zakładać nowe konto to idę do ING, co za bank jak trzeba zmienić wszystko a nie można dać aneksu do umowy. Może zmądrzeją jak im ludzie pójdą. A obsługa w oddziale Warszawa Gocław-Abrahama to jakaś pełna żenada..
Autor: klient
bank zachodni bankrutuje?
Dodano: 10 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
pytanie: lektura opinii klientow tego banku prowokuje do pytania: czy ten bank stoi krotko przed bankructwem? czy moge w dalszym ciagu zostawic tam moje pieniadze?
Autor: okropnie rozczarowana
oszustwo!
Dodano: 9 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Ten bank to jakaś porażka oszukują ludzi! wciskają jakieś bajeczki a potem spłacasz wielka sumę! Brak słów po prostu....
Autor: zawiedziony
brak możliwości wypłaty - oszukiwanie klintów
Dodano: 8 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem szczęśliwym nabywcą karty PREPAID z gotówką. Na tym moje szczęście się kończy. Od połowy kwietnia próbuję wypłacić lub przelać te pieniądze na inny bank bez efektu. Kolejne terminy są mi obiecywane a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Może ten Bank jest ju z bankrutem i próbuje to jeszcze ukryć? Zbieram teraz całą dokumentacje i wyślę sprawę do KNF. Wszystkie osoby z którymi się spotykam przestrzegam przed tym Bankiem..
Autor: Mirosława
brak profesjonalizmu
Dodano: 3 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Placówka w Inowrocławiu Wojska Polskiego 33: brak kompetencji, nieznajomość aktualnych aktów prawnych, lekceważenie klienta, złośliwość, bezradność, metoda "spychalskiego". BZ WBK ogólnie: nieprzyjazny zwykłemu klientowi, stosuje jakieś dziwne własne interpretacje przepisów. Nie można zadzwonić wyżej niż dyrektor placówki. NIE POLECAM. Dopóki jedynie wpłacałam i wypłacałam pieniądze było ok, ale gdy pojawiły się problemy, bank zaczął zachowywać się jakbym go okradła: zablokował mi konto, kartę, ale za wszystko nadal liczył sobie koszty... MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.