Logowanie Rejestracja
Bank Pocztowy opinie Klientów

Bank Pocztowy opinie

Opinie o banku Bank Pocztowy

Bank Pocztowy - ocena: 1.70 / 5 - liczba opinii 27

Bank pocztowy opinieBank uniwersalny, prowadzący swoją działalność także poprzez sieć urzędów pocztowych na terenie całej Polsce. Bank Pocztowy S.A.posiada ofertę skierowaną zarówno do klientów indywidualnych, jak i instytucjonalnych. Specjalizuje się w obsłudze masowych płatności, zwłaszcza tych, które są realizowane za pośrednictwem Poczty.

 

Długo uważany był za instytucję finansową celującą w grupę kliencką seniorów (emerytów i rencistów), jednak począwszy od 2015 roku trwa zmiana wizerunku banku na bardziej uniwersalny, czemu towarzyszy proces restrukturyzacji oferowanych produktów: kont, oszczędności i pożyczek gotówkowych. Ułatwienie procedury udzielania mikropożyczek oraz największa w Polsce sieć placówek bankowych.

Opinie klientów o Bank Pocztowy. Co myślą użytkownicy o Bank Pocztowy?

Zobacz analizę oferty Bank Pocztowy
Dodaj opinię o Bank Pocztowy:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank Pocztowy (31):

Autor: Paweł
Karta płatnicza
Dodano: 30 sierpnia 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Założyłem tam konto ale karty płatniczej nie otrzymałem mimo że minie już miesiąc infolinię nie działa a przynajmniej nikt nie odbiera pani na poczcie stwierdziła że to żaden problem przecież pieniądze może pan wypłacić na poczcie normalne jaja nie polecam
Autor: Joanna P
Nie dla Banku Pocztowego
Dodano: 9 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Banda złodziei i instytucja pełna niekompetentnych osób "z łapanki". Popełniają błędy po czym nie potrafią się do tego przyznać obarczając winą klienta. Konsultanci zbywają klientów posiłkując się wyuczonym zdaniem "nie jesteśmy uprawnieni do udzielania danych dotyczących Pani sprawy" - serio??? Jak proszę o połączenie z osobą uprawnioną do powyższego słyszę "proszę o kontakt drogą listowną bądź e-mail". Już raz czekałam 30 dni. Dziś musze czekać kolejny miesiąc!! Brak jakiejkolwiek znajomości polityki jakości i obsługi klienta, zero szacunku i działania mijające się z celem. NIGDY NIE ODWAŻE SIĘ POLECIĆ, WRĘCZ BĘDĘ ODRADZAĆ NAWET NAJGORSZYM WROGOM.
Autor: Krystian
oszysci
Dodano: 2 maja 2018
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mi tydzień temu na koncie zrobilo się -1600 zl i nie wiadomo skąd to z czego debetu nie mam bo w tym banku miec nie można zlozylem reklamacje i czekam hu tydzień jezeli nie oddadzą tych pieniędzy od z tym do prokuratury.Bo tak być nie może
Autor: xxx
pocztowy
Dodano: 21 grudnia 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam Wszystkim i sama uciekłam, ludzie co tam pracują nie mają pojęcia o prawie bankowym jak z łąpanki.O mało nie podałam ich do prokuratury za zatrzymanie moich pieniędzy, i ten ciągły tekst" Proszę pani to nie my, to system" NIE POLECAM coś strasznego .Powinni go zamknąć za te przekręty z klientami
Autor: toni
opinia
Dodano: 24 listopada 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
Kompetentna,przemiła i życzliwa placówka Banku Pocztowego w Szczecinie. Uważam, że bardzo dużo zależy od podejścia do klienta. Może być szereg innego rodzaju mankamentów organizacyjnych, ale jeżeli pracownik traktuje KAŻDEGO klienta z szacunkiem, to można uniknąć wielu problemów. Tak jest właśnie na wspomnianej placówce w Szczecinie, tam czuję się jak prawdziwy klient. Dodam,że wszyscy mamy złe dni i dużo zależy od nas samych. Pozdrówko
Autor: Megrez
Brak odpowiednich procedur
Dodano: 31 maja 2017
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Jestem byłym (na szczęście) pracownikiem tegoż Banku. Brak kompetencji pracowników to wina dyrekcji poszczególnych oddziałów. Szkolenie było jedno - 5 dni w Łodzi, samo poznanie produktów, głownie tylko tych za które pracownik ma prowizję. Jeśli klient nie chce czegoś z tych produktów to mamy go szybko "załatwić" by nie tracił naszego cennego czasu - tak nas uczono w oddziale Szczecin. Jakaś nauka procedur to kpina - nie wiesz? masz się dowiedzieć. Skąd? Nie wiesz, skąd?? nie masz spotkań - to po co przychodzisz do pracy? Pracownicy którzy chcą pomóc każdemu klientowi, są traktowani gorzej, bo za udzielenie informacji placówka nie zarabia, więc spław klienta i znajdź dojną krowę, która kupi to co Ty chcesz jej sprzedać. Prezesi i inspekcja pracy pewnie nie wie jaki nacisk jest kładziony na pracowników przez dyrektor.
Autor: Okradziony Klient
Zagrożone pieniądze w tym banku!
Dodano: 4 października 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Elementarny brak dbałości o bezpieczeństwo środków finansowych na koncie, brak komunikacji z pracownikami wyższego szczebla, niekompetencja pracowników, brak elementarnej wiedzy na temat przepisów i łamanie tychże przepisów! Nie będę się rozpisywać o szczegółach sprawy, ale padłem ofiarą przekrętów finansowych na rynku do czego doszło przez niekompetencję, niewiedzę, arogancję pracowników, brak chęci podjęcia działań w celu rozwiązania problemu. Bank umywa ręce. Lekceważy klienta. Utrudnia kontakt z pracownikami wyższego szczebla. Przestrzegam i odradzam pozostawianie tam jakichkolwiek pieniędzy! Sprawę przekazałem do sądu.
Autor: zbyszek
niepolecam
Dodano: 25 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
tak jak kolega wyżej. Aha nie napisałeś jeszce,że bankomatów jest bardzo mało.Trzeba sie naprawde naszukać żeby wypłacić pieniążki bez prowizji ....
Autor: zawiedziony
NEGATYW
Dodano: 25 lipca 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Odradzam każdemu ten bank. Osoby tam pracujące nie kompetentne. Ogólnie bank nieprofesjonalne podejscie. Wysyłali do mnie rzekomo jakies korespondencje ktore nigdy nie dotarły-dotyczące kredytu i ubezpieczenia mieszkania- i zaczeli naliczac sobie jakies odsetki o ktorych nie wiedziałem. Korespodencje z banku przesyła sie listem POLECONYM!!!!!!! tymbardziej jezeli chodzi o jakies platnosci ktorre sobie sami wymyslaja. Oczywiscie po namowie pani konsultantki zebym napisal odwołanie-napisałem. odpowiedz była taka jaka mozna bylo sie spodziewac-negatywna. Gdybym nie mial tam kredytu juz dano by mnie tam nie było. Moj kolega już zdażył uciec stamtad pomimo kredytu a ja jeszcze tkwie w tym bałaganie ale już niedługo:) ODRADZAM Z CALEGO SERCA BAN POCZTOWY!!!! Jeżeli chcesz mieć spokój i uniknać opłat wymyślonych z kosmosu na którym bank zarabia nie pchajcie sie do tego syfu. dowidzenia
Autor: ry
katastrofa
Dodano: 22 stycznia 2016
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
To coś co nazywa się Bankiem nie wiele ma z nim wspólnego ,Przede wszystkim BRAK KOMPETENCJI PRACOWNIKÓW ! Naliczanie bez wiedzy klienta prowizji 20 zł za przelew i oczywiście brak możliwości reklamacji. Jedyne co mogę polecić to SZYBKO ZLIKWIDOWAĆ TAM KONTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zanim będą problemy i potworne straty FINANSOWE . Niestety według mnie system tego całego Pocztowego "BANKU" jest zacofany .To jakieś nieporozumienie .TY im swoje a oni swoje
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.