Logowanie Rejestracja
Bank PeKaO SA opinie Klientów

Bank PeKaO SA opinie

Opinie o banku Bank PeKaO SA

Bank PeKaO SA - ocena: 1.75 / 5 - liczba opinii 157

Bank Pekao z blisko 90-letnią tradycją jest ukierunkowany na obsługę klientów indywidualnych, korporacyjnych, a także małych i średnich przedsiębiorstw oraz rolników i firm z branży rolno-spożywczej (Agrosfera). Jeden z liderów polskiego rynku finansowego (m.in. pod względem kapitału) dysponuje siecią ponad 1000 oddziałów w całym kraju oraz aplikacją do płatności mobilnych PeoPay. Oferuje też dostęp do sieci

ponad 1800 bezpłatnych bankomatów w Polsce i ok. 20 tys. w 17 krajach Europy.

 

Wśród produktów znajdziemy pożyczki gotówkowe, kredyty mieszkaniowe oraz bogatą ofertę kont osobistych stworzonych z myślą o różnych klientach (studentach, młodzieży między 13. a 18. r.ż., rencistów i emerytów, osób stawiających na mobilność itp.), kart kredytowych, ubezpieczeń i produktów oszczędnościowych (m.in. lokaty, rachunek oszczęnościowy dla dzieci, programy oszczędnościowe, produkty strukturyzowane).

Opinie klientów o Bank PeKaO SA. Co myślą użytkownicy o Bank PeKaO SA?

Zobacz analizę oferty Bank PeKaO SA
Dodaj opinię o Bank PeKaO SA:
Autor:
Tytuł:
Ocena:
Treść:

Opinie o banku Bank PeKaO SA (176):

Autor: mat
####
Dodano: 25 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
na okroglo z konta gina mi pieniadze za to ze w ich banku wybieram kase to sobie naliczaja prowizje czas na zmiane banku
Autor: Mati
@@@
Dodano: 23 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Mam pytanko jak sprawdzam snan konta wuro w bankomacie to wyswietla mi ile mam kasy euro czy przeliczonej na zł
Autor: Atako
Kredyt
Dodano: 22 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
Nie polecam, obsługa nie kompetnie,nie wiedza o czym mówią, a jeśli coś maja wcisnąc to wprowadzają w błąd. Taka sytuacje miałam w atrium Targówek, Warszawa.
Autor: Iam
kłody pod nogi
Dodano: 21 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Od wielu lat jestem klientką tego banku, ale wczoraj przebrała się miarka, kiedy 2 dni czekałam na aktywację głupiej karty kodów (kto to wymyślił?). Mam u nich 3 konta- w tym jedno firmowe, do obsługi którego musiałam instalować inną przeglądarkę, bo nie są w stanie zrobić aktualizacji do chroma. Archaiczne metody weryfikacji, gdzie podczas jednej rozmowy 5 razy muszę podawać swój pesel...Można by dłuuuuugo wymieniać. Archaiczny bank z przestarzałymi metodami. Dzisiaj ide założyć konta w innym banku. Nie polecam!
Autor: Mmmm
to nie jest bank dla nowoczesnego klienta
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Brak mozliwosci przeniesienia obslugi kredytu hipotecznego do innego oddzialu tego samego banku, mimo, ze kredyt z kompletnie innego banku moznaby przeniesc na zawolanie. Brak mozliwosci podpisania aneksow do umowy/ubezpieczen w oddziale banku innym niz ten, ktory udzielil kredytu. A jesli wyjade do Australii to tez co rok bede musiala wracac zeby podpisac jakies papiery? .... Mila, acz niekompetentna obsluga, tydzien oczekiwania na odpowiedz mejlowa, a potem jeszcze "odkrecanie kota ogonem". Nie polecam. Jedyna zaleta - w miare znosne raty kredytu hipotecznego.
Autor: Zbyszek92
Złodzieje nie bank
Dodano: 17 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
całkowity negatyw dla tego banku. Miesięcznie trzeba liczyć ok 40-50 zł za podstawowe usługi, wszystko płatne, obsługa niekompetentna. Nie uczciwy przelicznik walut. Odradzam w 100%
Autor: Arek
najgorszy bank z jakim miałem do czynienia
Dodano: 15 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Mam kilka kont w różnych bankach, ale ten pseudo-bank jest najgorszy. Narazie rezygnuję z ich usług.
Autor: Klaudyna
zamknięcie rachunku
Dodano: 13 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
NEGATYWNA!!!! Ja również od marca b.r. nie potrafię zamknąć konta. Przysyłają monity z pieniężnymi karami. Na dodatek wysyłają korespondencję na błędny adres, mimo, że są poinformowani o prawidłowym adresie do korespondencji.
Autor: Oszukana
opinia.
Dodano: 12 lipca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
Negatywna. Obsługa miła aczkolwiek niekompetentna. Jak można okłamać klienta zakładającego konto na temat opłat? Przy otwieraniu konta walutowego zostałam poinformowana, że JEDYNE opłaty jakie będą to prowizja 4.99 euro od każdej wpłaty. Natomiast opłaty wynoszą miesięcznie (nawet jeżeli wpłata na konto była jedna) nawet do 20 euro. Również niewyjaśnione opłaty pojawiają się na zwykłym koncie. Nie zostałam nigdy poinformowana o jakichkolwiek zmianach, ani telefonicznie, ani mailowo ani pocztowo. Nie polecam nikomu, zwłaszcza jeżeli chodzi o konto walutowe.
Autor: EWA
OPINIA
Dodano: 30 czerwca 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
To co niektórzy tu wypisują to są totalne głupoty, ja jestem wieloletnim Klientem Banku i jestem bardzo zadowolona, jeżeli chodzi o prowizje czy Euronet Ja i moi znajomi otrzymali odpowiednie pismo informujące o wprowadzeniu opłat, dodatkowo otrzymałam taryfę prowizji, dla wiadomości inne Banki też wprowadzają prowizję jeżeli bankomat macie bezpłatny to koszty są w innym miejscu, sama się o tym też przekonałam i mój mąż również. W dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo, kto jest rozsądny i ma trochę rozumu w głowie to o tym wie. A tak na marginesie miałam okazję parę razy zauważyć zachowanie ludzi wobec tych biednych pracowników, LUDZIE WAM SIĘ W GŁOWACH POPRZEWRACAŁO szkoda mi tych ludzi pracujących w Banku bo to nie oni ustalają reguły a są tak strasznie traktowani :(
Zamknij
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.